Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
17-08-2011, 08:20:09

Cześć :D
Dzisiaj dzień czwarty i waga ani nie podskoczyła do góry ani nie zmalała dalej jeden kilogram mniej. W sumie czuję się dobrze tylko mam zbyt wiele energii w sobie jakbym mogła góry przenosić. Czasami kołata mi serce czego bałam się najbardziej ale nic się nie dzieje niepokojącego.

To Ty jesteś tak jak ja czwarty dzień i już prawie 3 kilo w dół? Jak to możliwe? U mnie tylko kilogram... pozdrawiam Magda. :)
gość
18-08-2011, 09:45:20

Witam Witam w dniu piątym. Waga 1,5kg mniej. Nie ma źle, aczkolwiek mogło być lepiej. Póki co jestem zadowolona, zobaczymy co przyniesie czas. Czemu nie udzielacie się tutaj na forum czy rozmawiacie ze sobą bardziej na gg lub poprzez e-mail? Bo z tego co widzę, niektórzy stosują meizitang ale milczą. Fajnie byłoby się wymienić doświadczeniami namiarami itd. ja jestem chętna i otwarta na nowe znajomości magdalena2008@onet.pl
gość
18-08-2011, 16:25:13

Witam seddecznie bralam mezitan 1 miesiac czyli kuracje i nie jest lipo bo schudłam 10 kg nie wciskam sciemy ale musicie wiedziec ze te tabletki sa bardzo niebespieczne i przy praniu jezeli sie zacznie cos z wami dziac czyli szybkie kolatania serca lub zawroty glowy blagam o odstawienie tanbletek bo niestety kolo 50 osub zmarlo po tych tabletkach i prosze o rozwage ale pomagaja?
gość
18-08-2011, 17:46:17

Wiadomo ze meizi to jakieś badziewie ale działa, dobre dla ludzi zdesperowanych ale zdrowych.Odebralem swoją przesyłke we wtorek no i okazał sie to dobry towar,nie witaminkiCoraz ciężej znalezc oryginał,objawy tradycyjne,lecz zmienily sie kapsułki ciemna zieleń z jasną zielenią bez chińskich literek.Jak ktoś spada malo na wadze to poczytać moje posty wyżej,dużo ruchu, ćwiczenia i waga leci.
gość
19-08-2011, 09:37:46

W dniu 6 na meizi czerwonym waga nadal ta sama mniej o 1,5kg. Dla mnie to już coś. :) Szkoda tylko że za wiele osób tu nie pisze.

Brałaś meizi 1 miesiąc i mniej o 10 kilo? To rewelacja! Gratuluję... mam nadzieje, że za niedługo ja także będę mogła się pochwalić takowym wynikiem :) Wszystko jest dla ludzi ale trzeba uważać. Pozdrawiam Magda
gość
19-08-2011, 09:43:30

Gość 2011-07-06 13:49:35 31 dzień. Już mam kolejne opakowanie meizitangu czerwonego więc jazda dalej ;) Dzisiaj czuję się ociężała bo najadłam się ogórków... na szczęście są niskokaloryczne, jednak mimo to wyrzuty są że aż tyle ich wchłonęłam. Czuję się tak najedzona, że już chyba daję sobie luzu przez resztę dnia. Mogłam zjeść jednego, ale nie tyle. Mam nauczkę.

Zważę się za tydzień to pochwalę się wynikami.

Lamanci dzięki za gratulacje :) Ty również osiągnęłaś już dużo. Z tym błonnikiem to dobry pomysł, są też takie czekoladowe do zalewania wodą - bardzo dobre, niskokaloryczne i zapychają na maksa. Kiedyś stosowałam.

Pozdr katarzyna_michalska@vp.pl

Cześć tak sobie czytam forum i myślę czy Ty nadal się odchudzasz? Chyba już zdążyłaś zażyć kolejne opakowanie? Jak wyniki? Ostatnie podanie wagi miałaś 8 kilogramów w ciągu miesiąca, to naprawdę dużo Ja jestem 6 dzień i mam mniej póki co 1,5kg. Pozdrawiam Magda
gość
19-08-2011, 21:04:01

Treść zablokowana przez moderatora

gość
21-08-2011, 09:56:28

W dniu 8 po wczorajszym ważeniu stwierdzam, że schudłam 2,5kg. Jestem zadowolona, zobaczymy jak to będzie w przyszłym tygodniu po ważeniu :) Niech ktoś się wreszcie odezwie kto też zażywa meizitang czerwony. Chętnie pokonwersuję na ten temat, co jadacie ile wypijacie itd. i mam takie małe pytanie, czy zażywając ten lek mogę skusić się na odrobinę alkoholu czy to raczej wykluczone? Pozdrawiam magdalena2008@onet.pl
gość
22-08-2011, 06:25:18

Dziewiąty dzień, nie mogłam się powstrzymać i się zważyłam. Jest równe 3 kilo mniej od samego początku zażywania tabletek. Szczerze to jestem zadowolona, ale myślałam, że trochę szybciej zleci ta waga. W każdym razie nie poddaję się i odchudzam dalej. Samopoczucie nawet oki, apetytu większego nie mam. Do zrzucenia pozostało mi niedużo więc działam dalej. Magda
gość
23-08-2011, 14:34:23

LAMANCI , KASIA JESTEŚCIE DZIEWCZYNKI ???? widzę że dużo nowych osóbek które oczywisćie witam :)) powiedzcie jak tam po odchudzaniu???? pozdrawiam serdecznie Olcia:)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: