Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Nasze zdrowie

gość
14-09-2010, 04:58:10

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-09-2010, 16:17:10

hej! mam 37 lat i od przynajmniej 20 walczyłam z nadwagą, a skoro ważyłam 100kg to i choróbska się trzymały mnie jak nic- to ciśnienie, chore nerki,otłuszczona wątróbka i barak woreczka żółciowego i wtedy udałam się do swojego lekarza rodzinnego aby mi pomógł super babka spojrzała zbadała i rzekła *** 15 to jest to i tak się zaczęła moja przygoda z odchudzaniem obecnie ważę 63 kg a moje wyniki są jak u nastolatki czułam się na początku nie za bardzo bolała mnie głowa sucho w ustach i brak wypróżnień po ok tygodniu wróciło wszystko do normy przez 6 miesięcy schudłam 37kg to było 1,5 roku temu nic nie przybrałam a przy tych tabletkach zdrowo się odżywiałam.
pozdrawiam wszystkich i zalecam zdrowy rozsądek w tego typu odchudzaniu róbcie to pod kontrolą lekarza a nic wam nie będzie, a przynajmniej co jakiś czas róbcie badania kontrolne no i jedzcie dużo witamin w postaci owoców i warzyw bo każda dieta może nas wyniszczyć
gość
19-09-2010, 22:54:18

Gość 2010-08-26 09:13:40 UWAGA NA SPRZEDAJĄCEGO TRUST!!!!!!!!! Kupiłam u niego i żałuję, dostałam jakieś totalne gó***no! Tabletki w środku BRĄZOWE?!?! Co to ma być?! W ogóle nie działa! Zmarnowałam jedynie kupę kasy...!

Mam tego dość! Kupiłam już kilka razy i trafiłam tylko na jednego uczciwego sprzedawcę! Owszem, mogłam przy tym sprzedawcy zostać, ale 150 złotych to dla mnie za dużo więc próbowałam gdzie indziej łudząc się, że uda mi się złapać kogoś uczciwego za mniejsze pieniądze. Wydawałam na niedziałające środki już około 500 złotych jak nie więcej! Dlaczego ludzie w dzisiejszych czasach są tacy chytrzy i podli? Żerują na Nas, na ludziach którzy dają się nabierać. Mnie nie pozostaje nic innego, jak wrócić do sprzedawcy droższego. Cóż, to mamy za darmo, co zrobimy sami.

Dziewczyny uwierzcie, lepiej wydać te 2/3 dychy więcej i mieć coś skutecznego niż łapczyć się na tani bull shit frown

riki20@onet.eu

Ja też u Trust zamówiłam i też mnie naciągnął ! Niestety ale nie trafi się jak mówisz na oryginalny skład po tańszej cenie, ja taż bóle 150 złotych za mój a biorę od spa_kosmetyka@vp.pl ale przynajmniej mam oryginał i wiem, że schudnę. Może i Ty napiszesz na głównym od kogo bierzesz oryginał? :)
gość
20-09-2010, 10:29:24

Witam. Jestem tu nowa ale temat chińskich specyfików jes mi znany. Od dawna nie biorę *** ale czuję że czas zacząć. Wiem że jest to paskudztwo, ale bardzo skuteczne.:)
gość
23-09-2010, 21:40:09

Mam prośbę. Czy możecie PRZESTAĆ DO MNIE PISAĆ O NAMIARY NA SPRZEDAWCĘ ORYGINALNEGO MEIZITANGU? Podaję na głównym, jak ktoś chce, niech pisze tam - helix0@vp.pl - a nie bombarduje mnie e-mailami - ja mam swoje życie i nie siedze 24/h na dobe przed kompem!!!

Porcelain Puppet.
gość
27-09-2010, 18:59:33

witajcie wszyscy!! wiem ze to juz nudne, na kazdej stronie to samo.... ale niestety usuwaja takie wiadomosci na forum.... zamawialam od trust... i stracilam owszem tylko pieniadze :( prosze jesli ktos ma sprawdzone namiary na moj numer gg 28107598 bede bardzo wdzieczna !!
gość
27-09-2010, 19:00:39

witajcie wszyscy!! wiem ze to juz nudne, na kazdj stronie to samo.... ale niestety usuwaja takie wiadomosci na forum.... zamawialam od trust... i stracilam owszem tylko pieniadze :( prosze jesli ktos ma sprawdzone namiary na moj numer gg 28107598
gość
27-09-2010, 19:01:33

witajcie wszyscy!! wiem ze to juz nudne, na kazdj stronie to samo.... ale niestety usuwaja takie wiadomosci na forum.... zamawialam od trust... i stracilam owszem tylko pieniadze :( prosze jesli ktos ma sprawdzone namiary na moj numer gg 28107598
gość
27-09-2010, 19:02:51

gość
27-09-2010, 19:04:35

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: