Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
05-05-2007, 14:02:00

No ale gdzie to sie kupiej.. ? prosze o odp.. ;]
gość
05-05-2007, 16:06:00

witam ja tez sporo o tym czytalam..i tez zamierzam je kupić..tylko moze ktos podac wiarygodne źródło? z góry dzieki, i podaje mój meil lyla@vp.pl
Początkująca
05-05-2007, 20:11:00

jak ktoś chce kupić to proszę podejść do lekarza internisty i wziąć recepte na neridie. bo teraz jest po promocyjnej cenie 55zł za opakowanie. ten sam skład subitraminum chloridum. a taniej niż meizitang 0 ponad 60 zł
ja mam wiarygodne źródło jakby co- apteka

[addsig]
pozdrowionka dla wszystkich :)
gość
06-05-2007, 15:35:00

bralem to 3 miesiace efekt 30 kg mniej zadnych skutkow ubocznych :D czuje sie super :D skutki jakie opisujecie sa po podrubkach za 80 czy 100 zlociszy... oryginal kosztuje ok 200 zlotowek i dziala super :D
gość
06-05-2007, 15:38:00

sprawdzone źródlo www.chinmed.pl
gość
07-05-2007, 06:41:00

kupilam na stronie www.prepatary.abc.pl tez dostalam ten aders z forum dzisiaj jest 3 dzien i nic sie ze mnia zle nie dzieje pije i troche sie poce ale reszta ok.waga narazie stoi ale coz dopiero minelo 3 dni.
gość
07-05-2007, 11:41:00

biore 3 dzien jest ok ale czsami chce mi sie spac?czy ktos mial tez takie objawy?a moze to jakies podrobki kupilam na www.preparaty.abc.pl dostalam opakowanie nie zafoliowane i bez ulotki.ale z hologramem pudelko cale opisane po chinsku wiec nie wiem czy sa ok.nie mam jakis zlych objawow ale spanie?????dajcie jakas odpowiedz.a jak bierzecie przed czy po sniadaniu?
gość
07-05-2007, 11:43:00

biore 3 dzien jest ok ale czsami chce mi sie spac?czy ktos mial tez takie objawy?a moze to jakies podrobki kupilam na www.preparaty.abc.pl dostalam opakowanie nie zafoliowane i bez ulotki.ale z hologramem pudelko cale opisane po chinsku wiec nie wiem czy sa ok.nie mam jakis zlych objawow ale spanie?????dajcie jakas odpowiedz.a jak bierzecie przed czy po sniadaniu?
gość
07-05-2007, 21:36:00

3 dni a widzisz jakies efekty.. ? cokolwiek .. ? brak apetytu ? pozdrawiam i zycze zdrooowia !
gość
07-05-2007, 21:39:00

witam
W krakowie w GabinecIE Medycyny Tybetańskeij kupiłąm tabletki na odchudzanie. Są żólte małe i wygladają jak nospa, sa w roreczku plastikowym i maja nr 160. brałam je juz kilka razy tz 3, sa skutecznie w miesiac 3-4 kg. bez efettu jojo. Duzo się mówi ze te tabletki tybetańskei maja pochodne amfetaminy, czyli pobudzaja, podnoszą ciśnienie, nie pozwalają spac itp.... moje dziłaja odwrotnie, obniżaja mi cisnienie i wiecznie chodze zaspana, fakt boli mnier czesciej niż normalnie glowa i oczy mam bardziej wrazliwe na swiatlo, pozatym zadnych innych skutków.....no i sama sie zastanawiam teraz czy one są z tych szkodliwych czy nie ( za rok, dwa chce starac sie o dziecko)....i nie mam sie kogo popradzic..gdyby wiedział coś wiecej prosze o odpowiedz.
pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: