U mnie dzisiaj mija 12 dzień na meizitangu czerwonym :) Póki co nie ważę się bo nie chcę rozczarowania wagowego - jestem podczas okresu. Jednak mogę śmiało polecić ten lek : ) W ciągu pierwszych 6 dni miałam bóle głowy i źle się czułam, później wszystko ustąpiło... biorę codziennie po jednej tabletce przed śniadaniem 10 minut - tak jak radziła sasza0001@onet.pl - od tej dziewczyny mam namiar na uczciwego sprzedawcę - wypowiadała się kilka stron wcześniej podczas przyjmowania tabletek : )
Nie prowadzę jakiejś większej diety, po prostu nie mam apetytu i dlatego jestem w stanie się powstrzymywać przed obfitymi posiłkami które jadłam do tej pory codziennie przy każdej możliwej okazji... kanapki z masłem - uwielbiam !!!! ziemniaki z sosami, kluski, mięsa - DESERY ! No dawniej nie było dnia abym się nie skusiła by nie wejść do ciastkarni ;D Teraz po prostu nie mam na to smaku więc jadam to co zdrowe chude i niskokaloryczne - nie mam teraz z tym problemu aby płakać nad talerzem :)
Będę do Was jeszcze pisać jak mi idzie... póki co to mój dopiero 12 dzień ale już czuję się lżej - ważyć się nie ważę bo mam @ Ktoś jeszcze zażywa meizitang czerwony? Może wymienimy się numerami gg i pokonwersujemy? : )
gorzata166@spoko.pl