Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
09-01-2011, 23:04:17

U mnie dzisiaj mija 12 dzień na meizitangu czerwonym :) Póki co nie ważę się bo nie chcę rozczarowania wagowego - jestem podczas okresu. Jednak mogę śmiało polecić ten lek : ) W ciągu pierwszych 6 dni miałam bóle głowy i źle się czułam, później wszystko ustąpiło... biorę codziennie po jednej tabletce przed śniadaniem 10 minut - tak jak radziła sasza0001@onet.pl - od tej dziewczyny mam namiar na uczciwego sprzedawcę - wypowiadała się kilka stron wcześniej podczas przyjmowania tabletek : )

Nie prowadzę jakiejś większej diety, po prostu nie mam apetytu i dlatego jestem w stanie się powstrzymywać przed obfitymi posiłkami które jadłam do tej pory codziennie przy każdej możliwej okazji... kanapki z masłem - uwielbiam !!!! ziemniaki z sosami, kluski, mięsa - DESERY ! No dawniej nie było dnia abym się nie skusiła by nie wejść do ciastkarni ;D Teraz po prostu nie mam na to smaku więc jadam to co zdrowe chude i niskokaloryczne - nie mam teraz z tym problemu aby płakać nad talerzem :)

Będę do Was jeszcze pisać jak mi idzie... póki co to mój dopiero 12 dzień ale już czuję się lżej - ważyć się nie ważę bo mam @ Ktoś jeszcze zażywa meizitang czerwony? Może wymienimy się numerami gg i pokonwersujemy? : )

gorzata166@spoko.pl
gość
10-01-2011, 15:12:33

gorzata-też mam namiar od sasza ale mam do Ciebie inne pytanie:płaciłaś listonoszowi czy na konto???????
gość
12-01-2011, 19:50:17

Gość 2011-01-06 13:22:37 ziurski@o2.pl, http://***/Informacje#kontakt,

macie jakieś opinie o tym sklepie?

tak,kupiłam,po 3 dniach dostałam,oryginalny-super jestem zadowolona!!!
to mój nowy dostawca:))))
KW
Początkująca
16-01-2011, 19:27:38

Przykro mi ale nie wiem ile jest już prawdy o sasza0001@onet.pl, ja od 10 dni czekam na przesyłkę, nie mogę się nawet doprosić o dowód nadania, a kasę zapłaciłam na konto.
jeżeli coś się zmieni sprostuje sprawę, na razie ostrzegam bo szkoda wtopić kasę, pozdrawiam
gość
17-01-2011, 08:14:30

Gość 2008-11-18 19:46:00

18-11-2008 o 18:56, gość :

Witam,brałam meizintang dwa razy, nie miałam żadnych skutków ubocznych. Przede wszystkim, jak już wspominali poprzednicy należy pić dużo wody

A co jeśli pije się mało wody? Czy spadek wagi jest mniejszy? Ma to jakiś wpływ? Ja biorę Meizitang czerwony od prawie m-ca i nie widzę skutków, a raczej moja waga nie wskazuje spadku, no i dodam, że nie mam żadnej suchości, więc piję poza herbatą ok. 1 litr a może i mniej. Po % to suszy na drugi dzień jak diabli, a tu nic

Renata
gość
17-01-2011, 08:27:32

do Ania!!i chyba nie masz już na co czekać!?też tam zamawiałam ale za pobraniem i otrzymałam orginał-4mce.temu!!teraz chciałam zamówić znowu leeecz UWAGA:PANI POINFORMOWAŁA MNIE ŻE SKORO ZAMAWIAŁAM U NIEJ WCZEŚNIEJ I WIEM ŻE NIE JEST OSZUSTKĄ TO MAM WPŁACIĆ PIENIĄDZE NA KONTO!!!!!!!ALE NA INNY NR. BO NIBY PRZENIOSŁA SIĘ DO INNEGO BANKU I ŻE SIĘ PRZEPROWADZA I WOGÓLE NIE STAĆ JEJ NA ZAMAWIANIE WIĘKSZYCH ILOŚCI!!!!!ZAPALIŁA MI SIĘ LAMPKA!!!ODPISAŁAM ŻE ZAPŁACĘ DOPIERO JAK ZOBACZĘ TOWAR!!!!!! ZGADNIJCIE CO BYŁO DALEJ????????????????????????TAK PANI ZAMILKŁA I MILCZY DO DZISIAJ....!!!!!
Początkująca
17-01-2011, 16:16:27

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
17-01-2011, 16:16:32

Dzięki za informacje, odzywała się do mnie 14. stycznia że prześle mi potwierdzenie nadania, no i z informacją że więcej zaufania,

52 1140 2004 0000 3602 7183 9887
nie wpłacajcie na to konto!

Miałam poczekać na odzew bo niby nie ma dostępu do netu, ale jutro zgłoszę sprawę na Policję, nie ujdzie jej to płazem.
Pozdrawiam,
Jak coś będzie dalej się działo poinformuje was :)
gość
19-01-2011, 16:01:50

Ania jak Twoja przesyłka-dotarła???
Początkująca
19-01-2011, 17:43:45

Przesyłki nie otrzymałam, i pewno nie otrzymam

a co też zamówiłaś u niej?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: