Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
04-04-2007, 15:22:00

ta suchość w ustach, pocenie sie, nadpobudliwośc to dokladnie jak po amfie.
gość
06-04-2007, 20:16:00

Co za bzdura. Ten lek zawiera ta sama pochodna amfy, co dostepna w aptekach na recepte i kosztujaca gruba kase meidia i ma dokladnie te same przeciwskazania KTORYCH TRZEBA PRZESTRZEGAC __BEZWGLEDNIE__! Ale oczywiscie na tym Meizitangu zarobi sobie jakis aresztowany mariusz i jakas bozenka ze szczecina, a nie pfeizer, bayer, cefarm czy inny gigant podajacy teczki pod stolem. Gazety tez podchwytuja te kretynizmy i sieja panike jak z ptasia grypa. Pamietacie jak to oglupiali ludzie kupowali jakis bezuzyteczny lek bo podobno chronil przed ta straszliwa, mordercza grypa? XD haha Jakies maty dezynfekujace, ogloszenia na klatkach schodowych, podpalanie golebnikow na chorobe ktora pewnie od setek lat istnieje :D. Teraz z kolei telewizja prowadzi promocyjna kampanie strachu z jakimis mukocostamami... [stracilam swoje dziecko! zarazki sa wszedzie! zgroza! sepsa!] no rece opadaja... A pamietacie jaki dym byl z roacuttane/*** na pryszcze? [btw - od roku ich juz dzieki nim nie mam, a 15 lat z nimi walczylem]. Jakas oszolomka nie rozumiejaca slow JEDNA DZIENNIE albo NIE SPOZYWAC ALKOHOLU wylewa gorzkie zale na jakims forum i juz gazety robia siejace psychoze artykuly... Czemu tylu moich rodakow to wtorni analfabeci, co wnioskuje z faktu, ze instrukcji obslugi nie potrafia zrozumiec? Takia leki to nie farba do wlosow! I od witamin mozna wykitowac. Myslcie dziewczyny, myslcie chociaz troszeczke. Jesli tak samo przyjmujecie srodki antykoncepcyjne, to nie dziwne, ze taki w Polsce wysoki odsetek wpadek. Oczywiscie najlatwiej wykrzyczec na forumach, ze to byla wina lekarstwa a nie mojej glupoty i mniemania ze wiem lepiej od piszacego przeciwskazania w ulotce. Oczywiscie przepraszam za uogolnienia :] Pozdrawiam wszystkie samotne ostoje zdrowego rozsadku i polecam cwiczenia fizyczne i rowerkiem do pracy!
gość
11-04-2007, 16:55:00

Wczoraj wzielam pierwsza tabletke M. Czuje sie niezle - nawet lepiej niz zwykle, na pewno mam wiecej energii. Moje tabletki sa dwukolorowe - czerwono zielonkawe. Czy ktos takie bral?

Mam do stracenia przynajmniej 30kg - wiec prosze bez pouczania jak bardzo sa te tabletki szkodliwe bo przeczytalam juz prawie wszystko co o nich napisano.
gość
14-04-2007, 08:47:00

08-02-2007 o 12:25, gość :
WITAM!
Biore *** juz prawie miesiac... Na poczatkuu wogole nie chudlam, denerwowalo mnie to! Moja siostra schudla...STRASZNIE chuda jest teraz. A brala *** tylko przez 2 miesiace.
Kupilam sobie *** i myslalam ze tez odrazu schudne ale nic, to zaczelam brac dwie tabletki dziennie. Mialam straszne zawroty glowy, bole glowy, nadcisnienie, nie moglam sie na niczym skupic! Czulam sie strasznie ii do tego nic nie schudlam. Po prawie trrzech tygodniach skonczyl mi sie lek, poniewaz pralam dwie dziennie a osoba od kturejj to kupilam czekala na dostawe i mialby dopiero tydzien puzniej... Myslalam ze umre, niedosc ze prawie nic nie schgudlam to jeszcze musialam czekac tydzien na lek. Objadalam sie czekoladkami i jadlam caly dzien w tym tygodniu.. To byl taki lekki atak depresji chyba no i w tym czasie zaczelam chudnac! Po tym tygodniu schudlam o wiele wiecej niz z ***. Potem kupilam nowe tabletki i zaczely sie znowu bule glowy i zawroty. Poszlam do lekaza i powiedzial mi sie mam nadcisnienie, pewnie spowodowane przez stres... Nie powiedzialam mu ze zazywam tabletki kture zawieraja ***. Teraz musze sie leczyc bo prawdopodobnie mam cos z krwia i bede musiala brac tabletki doo konca zycia. Nie wiem czy to bylo tego warte, ale chce zebyscie wiedzieli ze *** POMAGA ale jest to GROZNY lek! A co najciekawsze, nadal go biore! Mam taki strach ze jak przestane go brac to znowu zaczne tyc! Czuje sie okropnie, wygladam jak wrak czlowieka; blada, niedozywiona, nie moge sie na niczym skupic... UWAGA; *** zawiera substancje ktura wysyla impulsy do komurek muzgowych... Dlatego nbie chce nam sie jesc bo nasz muzg jest oklamywany, wlasnie przez ***...
Nie wiem, osadzcie sami.. Znacie moja historie, ale ja sama nie przestalam brac ten lek i mysle ze kazdy i tak zrobi to co chce. Jesli chcecie sie podzielic swoja historie to piszcie na muj e-mail ; coconatasja@wp.pl
Pozdrawiam!

DZIECKO DROGIE A CO TY ROBILAŚ JAKI INNI SIĘ ORTOGRAFII UCZYLI?????NIE OBRAŻAJĄC ALE JESLI TY Z WAGĄ 62 KG ZACZYNASZ KOMBINOWAĆ TO TO "PACHNIE" ANOREKSJĄ- TOBIE PSYCHIATRA JEST POTRZEBNY NIE LEK NA ODCHUDZANIE!!!!!
gość
14-04-2007, 09:04:00

01-03-2007 o 16:08, gość :
AHA Przepraszam za bledy, dodaje, ze zgadzam sie z Gregiem, co do tej odpowiedzialnej dziewczyny, ktore bierze po 10 tabletek dziennie.
TABLETKI MEIZITANG BIERZE SIE CODZIENNIE RANO PO SNIADANIU JEDNA TABLETKA=JEDEN DZIEN, I CO SIE DZIWIC, ZE KTOS UMARL CZY KTOS TAM SIE ODWODNIL( podobno w telewizji cos wrzeszczeli o tym) JEZELI TAKA OTO DZIEWCZYNKA MADRKA DAJE DECYDOWAC O SWOIM ZYCIU MALEJ ZIELONEJ TABLETECZCE, JESTES SLABA PSYCHICZNIE I TYLE, ZANIM ZACZELAS DIETE POWINNAS ISC DO LEKARZA- PSYCHOLOGA, BO CHYBA JESTES NIEDOWARTOSCIOWANA, NIE WIRZAC W SWOJE SILY!!!

STRASZNIE EGZALTOWANA WYPOWIEDŹ!!!! CZY CI SIĘ TO PODOBA CZY NIE TO JEST TO P O C H O D N A I MAM WRAŻENIE CZYTAJĄC TĄ AGRESYWNĄ WYPOWIEDŹ ŻE MA TO PEWNE PRZEŁOŻENIE NA TWOJĄ OSOBĘ.ŻADNA NATURALNA DIETA NIE CZYNI TAKICH SPUSTOSZEŃ CHYBA ŻE SIĘ PRZEGINA I ZAPOMINA ŻE NIE JEDZĄC NIE DOSTARCZAMY WITAMIN I MIKRO I MAKRO ELEMENTÓW NIEZBEDNYCH DO ŻYCIA-STĄD WYPADANIE WŁOSÓW.DIETA KAPUŚCIANA NIE ROBI SPUSTOSZEŃ NATOMIAST TE ŚWIŃSTWA NALEŻY PAMIĘTAĆ DZIAŁAJĄ NA PRZYSADKĘ I BLOKUJĄ OŚRODEK GŁODU CZY TO SIĘ KOMUŚ PODOBA CZY NIE.zYCZĘ CI ŻEBYŚ ZE SWOIM PODEJŚCIEM DOŻYŁA CHOCIAŻ 40, JAK CI SIE TO UDA TO ZROZUMIESZ ŻE TO MŁODY CZLOWIEK I JEGO WĄTROBA NIE MUSI BYĆ ZNISZCZONA O ILE SIE O NIA DBA!!!
gość
22-04-2007, 16:23:00

Hehe a więc tak powiem.Mam 22 lata studiuje sobie i jako tako daje rade.
Ostatnio z jakiś tydzień temu dorwałem w swoje łapy specyfik Meizitanc oczywiście wiadomo w jakim celu.Tabletki te kupiła z rok temu moja mama ale ich w ogóle nie używała.Przy wzroście 190cm waga 105 kg to troszkę za dużo wiec zrezygnowany słabymi efektami codziennych ćwiczeń postanowiłem wypróbować ten niby odchudzający środek.Dodam jeszcze tylko że nie czytałem nic o nim w internecie ani nie słyszałem w tv od co potraktowałem te tabletki jako jakiś tam nic niewarty ziołowy specyfik mający nabić kieszenie większym cwaniakom kosztem naiwnych ludzi.I tu sie zaczyna najgorsze biorę pierwszą tabletkę mija godzina i bum. Co sie dzieje jakieś takie dziwne znajome uczucie sie pojawia.O kurde nie no to nie może być prawda chyba coś mi sie wydaje.No ale nic na drugi dzień znowu 1 tabletka z rana i szok to samo znajome uczucie.Kurde przecież to "speed,feta,białko,amfa" w czystej postaci.A wiem co mówię gdyż jak chodziłem do liceum zdarzało mi sie bardzo często przywalić po nosie tego gów.Miewałem długie ciągi i różne inne ciężkie stany na szczęście udało mi sie z tym zerwać co nie było łatwe bo amfa to chyba najgorszy narkotyk przynajmniej żaden inny nie rujnuje w takim stopniu organizmu zarówno fizycznie jak i psychicznie.No ale jak to przecież nie może w legalnej substancji być narkotyku.
Brałem sobie te tabletki przez tydzień i dzisiaj naszła mnie chęć poczytania sobie w internecie na temat tego środka.Wpisałem sobie w googlach nazwe tabletek i co widzę potwierdza sie to co mi sie wydawało po pierwszej tabletce w tym g...e jest amfa.Od razu całe opakowanie poleciało do kosza. Dziękuję za takie odchudzanie co to mi da że schudnę 10 kilo jak potem przez miesiąc po odstawieniu tego badziewia będą mnie męczyły stany lękowe, depresja, paranoje, psychozy nie ja dziękuję już przez to przechodziłem parę lat temu.Na koniec chcę przestrzec wszystkich nieświadomych zagrożeń wynikających z używania amfy i jej pochodnych.Może i są skuteczne jeśli chodzi o odchudzanie ale czy warto rujnować sobie psychike i organizm dla tych kilku kilogramów które i tak momentalnie po odstawieniu wracają jak szalone ze zdwojoną siłą.Można być grubasem i żyć normalnie być postrzeganym przez innych takim jakim sie jest ale być chudzielcem ze zniszczoną psychiką chyba już nie bardzo.
gość
23-04-2007, 11:07:00

witam desperatow takich jak ja dajcie info czy ktos kupowal od-login- DEQUIN-meizitang,czy faktycznie sprawdzony sprzedawca?BARDZO MI ZALEZY NA INFO.
gość
25-04-2007, 08:41:00

Ja brałam meizitang. Za pierwszym razem przez 3 dni naprawdę kołatanie serca, ale poźniej przeszło, bo mówili, że do 3 dni tak się może dziać bo organizm przyzwyczaja się. Efekty? Po 3 tygodniach 8 kilo mniej, po miesiącu 10,5. Byłam zadowolona jak nigdy. Myślałam, że już nigdy nie schudnę a tu- CUD!! No tak..cud. Młoda i głupia nastolatka cieszyła się, ze schudła szybko i wcale się nie męczyła, bo jadłam okolo2 plasterków dziennie ananasa a czułam się najedzona i w ogóloe nie jadłam. Dziewczyna w wieku 17 lat.. Boże, wybacz głupotę. Póżniej trochę się znów przytyło. I zamówiłam drugie opakowanie. I znów schudłam. Po pewnym czasie znów przytyłam. Znów zamówiłam i tak w kółko... Zastanawiam się, czy to nie uzależnienie. Ale raczej nie. Nie czuję, ze bez tego nie mogę żyć, ale poprostu widzę ten środek jako jedyne po którym chudnę. Teraz już wyrzuciłam numer skąd zamawiałam ten środek. teraz uważam na to, co jem. Ćwiczę dużo i chudnę powoli, ale wiem, ze nie będę miała później po tym problemów. Zdarzało się, ze nie spałam po 6 dni z rzędu i w szkole mdlałam. Przecież to głupota! Ładna sylwetka kosztem czegoś takiego? na szczeście zmądrzałam. Mam kikla dni do matury i teraz na tym się skupiam. Mam gdzies te świństwo. Mam ważniejsze cele w życiu niż chudy tyłek. Teraz ćwicząc biorę tylko l-karnitynę z Olimpu. To witamina, więc nie zaszkodzi mi. A na studia wybierm się na dietetykę lub odnowę biologiczną a może i dwa kierunki.. Pozdrawiam Was wszystkich i ostrzegam- NIE BIERZCIE TEGO!
gość
26-04-2007, 14:41:00

WITAM wszystkich!!

mam do was prosbe podajcie mi jakis dobry preperat na schudniec ie i zeby nie był za drogi bardzo ale to bardzo wa sprosze
gość
27-04-2007, 07:38:00

ja tez bym bardzo chciala schudnac waze 55 kg przy wzroscie 159 cm i mam niezłe wałki na biodrach ale tego sie nie chyce słyszałam o tym w telewizji ze ktos przez to umarł i nie tylko kilka osub wyloadowalo w szpitalu w stanie ciezkim
ja chce zgubic jakies 5 kg nie jest prosto ale juz zgubiłam 4 kg a ograniczyłam swoja diete do tego ze po prostu nie jem kolacji kilka dni i to wystarczy i pije dózo wody mineralnej nie gazowanej pozdrawiam zycze powodzenia wytrwałym takich jak ja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: