Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
27-09-2011, 10:03:33

Hej hej:))

No to gratulacje!!! też bym chciała mieć za sobą 4,5 kg a najlepiej od razu 19 kg:)))

od_jutra co jadasz i czy dużo? i czy ćwiczysz?

pozdrawiam ciepło
Początkująca
27-09-2011, 13:13:29

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
27-09-2011, 19:22:48

od_jutra 2011-09-09 16:34:41 Witam. Czy ktoś kupował meizitanc czerwony od zielarnia_24h@op.pl ? Dostałam ten adres od jednej z forumowiczek i zastanawiam się, czy będzie ok czy może podpucha? Zamówiłam na razie jedno opakowanie za pobraniem... nie chciałabym się przejechać. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!

Ja też zamówiłam ale za pobraniem i czekam na przesyłkę, napisano mi że będzie do 3 dni. Napisz mi proszę co jadasz jakie masz odczucia itd. jestem ciekawa czego się spodziewać. Pozdrawiam
Początkująca
03-10-2011, 08:16:30

Cześć. Szóstą tabletkę dzisiaj zażyłam, na wadze mniej ponad 2kg więc jest ok i nie ma tak źle, ale czytałam że niektórzy mają nawet na wadze mniej o 3,5 kg w pierwszym tygodniu więc troszkę jestem zawiedziona. W każdym razie mam nadzieję że za jakiś czas schudnę tyle ile mi się marzy. Pozdrawiam
Początkująca
03-10-2011, 16:36:37

Początkująca
07-10-2011, 08:06:53

Witam witam 10 tabletka dzisiaj waga pokazała 3,5kg mniej jest oki ale mam ostre bóle głowy i nie wiem czym to może być spowodowane, myśle aby iść do lekarza ale przecież nie powiem że zażywam meizitang czerwony???
Początkująca
09-10-2011, 09:00:08

Witam zażyłam 12 tabletke na wadze równe 4kg mniej, miałam bóle głowy ale już ustały. Co tu tak cicho? Czemu nikt się nie wypowiada? Pisze też w innym dziale i tam też takie pustki
gość
20-10-2011, 11:20:40

hej UWAŻAJCIE NA OSZUSTA .............KONTAKT GG: 37009014
KONTAKT E-MAIL: ***centrum@gmail.com .........
OTO JEGO OGŁOSZENIE
Obecnie *** nie jest już
produkowana, więc w ofercie są ostatnie
sztuki pozostałe z magazynów. Wszystkie leki
posiadają oryginalne opakowania oraz
dołączoną ulotke. Darmowa wysyłka na nasz
koszt, więc płacisz samą tylko cene leku.
Możliwa wysyłka za granice. Przy większych
ilościach atrakcyjne zniżki. Najtaniej w
sieci. W ofercie między innymi:
Adipex
Lindaxa
Sibutal
Afibron
Reductil
Slimex
Meizitang
Hoodia8000
Xenical
TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA , WYŁUDZA PIENIĄDZE A NIC NIE WYSYŁA PONIEWAŻ NIE POSIADA ŻADNYCH LEKÓW ....WEJDZCIE NA GG I ZOBACZCIE ILE MA ZŁYCH WPISÓW ODNOŚNIE JEGO STRONY.........A TO JEGO STRONA ZROBIONA DO CELÓW OKRADANIA LUDZI
www.***.rox.pl... zobaczcie jaka ściema
:):) Pozdrawiam...Jolcia:):)
Początkująca
05-11-2011, 22:10:01

po 38 dniach brania meizi czer mam na wadze mniej o 12kg :)) Jestem bardzo zadowolona i z siebie dumna że wreszcie udało mi się schudnąć!! Dalej łykam drugie opakowanie do końca, zastój daaawno minął :) W każdym razie polecam mojego sprzedawcę (kontakt na poprzednich stronach też od innej dziewczyny z forum tutaj) tylko idą święta i boję się, że coś mi może nie wyjść to odchudzanie bez jojo :(
Początkująca
06-11-2011, 16:13:48

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: