Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
24-03-2012, 18:14:59

velvet, jak juz zaczynasz pisac na forum to może wykazałabys sie trochę szacunkiem dla innych i poczytałabys trochę zamiast bezmyslnie pisac o Mezi jak ja cały czas opisuję zmagania z Lidką...ech...wysłałam ci namiar:/ powodzenia.
Początkująca
25-03-2012, 10:00:15

Witam serdecznie.
Chciałam się z Wami podzielić moimi obserwacjami z Meizitangiem zielonym. Otóż zaczęłam brać 22 marca. Od tej pory nic oprócz suchości w ustach nic się nie dzieje, no może pobolewa mnie głowa. Apetyt jest ten sam, waga stoi, żadnych sensacji też nie ma. ....zakupiłam ze stronki, którą podał mi kolega- On sam schudł ale na czerwonym. Zakupiłam z koleżanką na pół aby nie stracić dużej kasy i teraz nie wiem czy to nie było dobre. Zaznaczę, że Ona nie ma apetytu, suchość w ustach itp. Kapsułki są koloru pomarańczowo brązowego z numerkiem i jakimś znaczkiem. Nawet poświęciłam jedną i sprawdziłam co jest w środku. Nie wiem co myśleć...czekać? Czy zamówić kolejną paczkę?Dużo nie chcę schudnąć bo tylko lub aż 8 kilo. Jak myślicie czy zakupiłam ok?
Początkująca
25-03-2012, 11:50:40

fiunia - teoretycznie powinnaś mieć taką suchość w ustach, troszkę zmniejszony apetyty bo ja też biorę zielony ale moje kapsułki są pomarańczowo-szare, ale u mnie waga słuchajcie ruszyła w końcu po 3 tygodniach Teraz dopiero widzę efekty, no chyba, że już spadała, ale bez szału, ale od jakichś 3 dni normalnie widzę - jak mówię - nie jest to jakiś szał bo szał jest np. po lidzie, a tu powolutku. Przy okazji jestem na tej diecie mointinaca (bez przesadnego przestrzegania, ale jestem) no i jeżdżę na rowerku po 0,5 h i jeszcze zacznę od jutra ćwiczyć po 20-30min.
Także na zielonym to trzeba mieć chyba anielską cierpliwość.
Początkująca
25-03-2012, 11:51:45

szyszunia - przy okazji chciałam Ci podziękować za namiar na L. Dzięki!
Początkująca
25-03-2012, 12:50:14

Koleżanko Monik potwierdź proszę czy specyfik kupiłaś z namiarów, które mi wcześniej przysłałaś??? chciałabym spróbować...
ivo.poz@interia.eu
Początkująca
25-03-2012, 15:15:57

Moniko- mam nadzieje że uda Ci się osiągnąć zamierzone cele. Czekam na wieści:) ja w niedziele odbieram 2 opakowanie.
Początkująca
25-03-2012, 18:27:12

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
25-03-2012, 21:01:41

ivo.poz - tak, z tego namiaru.
Początkująca
26-03-2012, 06:55:19

Szyszunia, dzięki za namiar, jeżeli Cie uraziłam moją nieuwagą to przepraszam
Początkująca
26-03-2012, 07:03:19

Witam,
czy mógł by ktoś wysłać mi namiar na priv na sprawdzonego sprzedawcę. Ewentualnie wypowiedzieć się o sklepie ***.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: