Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

gość
19-02-2012, 12:48:48

Hej ja też dostałam namiar na email ,po wpisaniu nr tel w necie wychodzi powiązanie z atrakcyjna sylwetka nie wiem czy to zbieg okoliczności z postem ostatnio usunietym.Proszę o przesłanie kontaktów do sprawdzonych sprzedawców od forumowiczow stale się wypowiadających,dzięki.
Początkująca
19-02-2012, 19:09:10

Wydaje mi się, że to oszust, a nawet jestem pewna, zaraz po moim wpisie pojawia się nowa osoba która go zachwala...no i wysyła zbiorczo maila do wszystkich nas które podałysmy maile...a z doswiadczenia tego forum wiem, że osoby które mają efekty nie chcą dzielić się swoim "sprawdzonym" kontaktem...niby so***rność na forum a każda sobie rzepkę skrobie...na zasadzie "mam ale nie dam...nadziej się na oszustów jak i ja" po co komu ma być lzej...i dzięki tem napycha sie portfele tym co tylko czekaja na taki desperatki jak my..ech...
Początkująca
19-02-2012, 19:28:09

poszperajcie w necie i az roi się od ogłoszeń tego "kogoś", podaje różne numery konaktowe ale mai sie zgadza we wszystkich...chyba mu interes nie idzie bo od zeszłego roku zszedł bardzo z ceny ze 160 do 95 zł..trochę dziwny marketing bo ceny raczej rosną a jak się szuka frajerów to zaraz za 50 zł bedzie byle by coś wyłudzić...chore!!!!!!!!!!!!! Bądźmy ostrożne i umieszczajmy informacje o oszustach...jestem zbulwersowana:(
Początkująca
19-02-2012, 20:44:27

Witam wszystkich.
Wiem że się powtarzam po wszystkich ale czy mogę prosić namiary na sprawdzonego sprzedawcę? Zakupiłam dwukrotnie podróbkę a nie stać mnie na 3 wtopę. Z góry serdecznie dziękuję:
galaktao@poczta.fm
Wtajemniczona
20-02-2012, 11:06:30

Witam wszystkich
Tak się składa że pani Agnieszka to ja - Mefisto1. Piszę do tych które twierdzą że jestem przekrętem. Wysyłam namiary do mojego sprzedawcy nie z chęci zysku lecz z dobrego serca. Sama szukałam sprzedawcy i mam sprawdzonego więc dlaczego mam się nim nie podzielić z innymi. Jest mi przykro. I do tej dziewczyny która napisała ,że wysyłam coś hurtowo- wysyłam do tych które mnie o to proszą,ale nie każdy to łapie.
Początkująca
20-02-2012, 13:30:47

Po pierwsze, dostałam 3 maile podpisane niby mefisto 1 z namiarami...a ostani nie podpisany- więc co mam sądzić...wystarczy wejsc na stronę http://www.dodajoszusta.pl żeby przekonac się że 70% oszustw w sieci to te dotyczące nielegalnych tabletek. To co napisane powyzej -podtrzymuję. Jeśli Pani A. czuję się urażona to wypada mi przeprosic jednak mail bez podpisu- daje ryzyko takich przypuszczeń- tyle.
P.S Nadal radzę zachować ostrożność.
Wtajemniczona
20-02-2012, 13:54:43

Do szyszuni - jak mogę Cię prosić o przesłanie tych 3 wiadomości które dostałaś niby od mefisto. Bo coś mi się wydaje że ktoś tu się podszywa za mnie. Z góry dzięki. nowaczka4@op.pl
Początkująca
20-02-2012, 13:56:41

reasumując-podajesz namiary na sprzedawce podając numer telefonu z maila który nalezy do sprzedawcy róznych specyfików od adip...merid..lid..meizi...zeli... Dziwne to :/ Czyli sama sobie naganiasz klientów- proste!!!
Początkująca
20-02-2012, 14:06:06

Cofnij się parę stron wstecz na forum i dziękuje Tobie za namiary - to jest dowód. Jak chcesz to wyslę Ci maile ale na ten Aga Konwalia:):):):):):)
Początkująca
20-02-2012, 14:13:47

Albo się ktoś podszywa pod mefisto na forum...albo mefisto długo "pracowała" tutaj aby pozyskać sobie nasze zaufanie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: