Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
29-08-2011, 07:15:16

a twoje tabletki sa ciemno zielone z bialym proszkiem w srodku??? a one nie powinny byc wyprodukowane w Tybecie???
gość
29-08-2011, 09:17:15

Hej Dziewczynki! ja po paru tabletkach *** schudłam już 3 kg!!!! ciesze sie .... jak stanełam na wage to oczom nie wierzyłam :) pozdrawiam i polezam ***! BO PO MEZI NIE SCHUDLAM NIESTETY NIC....NAPADY GLODU BYLY WIECZOREM CHOC CALY DZIEN MOGLAM NIE JESC...A TO NAJBARDZIEJ ZŁUDNE! POKLECAM ***!
gość
29-08-2011, 12:24:13

Treść zablokowana przez moderatora

gość
29-08-2011, 17:32:46

16 dzień za mną. Na wadze minus równe 5 kilo. Trochę się niepokoję, dostałam jakieś dziwne uderzenia sercem... raz przyśpiesza raz wolniej. Biorę krople na serce to trochę objawy łagodnieją jednak odrobine mnie to wystraszyło. Apetytu nadal brak, suchości w ustach specjalnie nie odczuwam, może to dlatego, że cały czas mam pod ręką jakąś wodę i dużo piję. W każdym razie prócz tego serca wszystko ok i waga ładnie spada. Pozdrawiam magdalena2008@onet.pl
gość
29-08-2011, 19:02:14

gość
30-08-2011, 09:12:46

gość
30-08-2011, 10:34:20

NIE MA TO JAK AUTOREKLAMA ''Eve''
gość
30-08-2011, 17:56:23

Wiem poniewaz sama tam kupiłam, dzisiaj wzielam 4 tabletke i działają. i tez tak wygladaja. gdyby nie działaly to napewno bylaby lipa, a działaja. pytalas gdzie kupilam to napisalam. pozdrawiam
gość
30-08-2011, 20:41:09

17 dzień za mną. Dzisiaj na wadzę zachwianie, 5,3kg-5kg. Więc nie przytyłam ale chyba też nie schudłam. W każdym razie chciałabym przestać ważyć się dziennie, jednak to silniejsze ode mnie... wagę już daję na szafkę w łazience gdzie muszę wejść na krzesełko aby ją dosięgnąć, mimo tego jestem w stanie z samego rana iść piętro niżej po te małą ryczkę aby sięgnąć po wagę i się zważyć. ;D Chyba w końcu ją wyrzucę.

Kołotanie serca nadal występuje, jednak już mniejsze niż wczoraj z czego się cieszę. Apetyt nadal nie wzrasta czyli jest ok. Suchości w ustach brak mimo że tyle się o niej naczytałam. Mimo to piję dość dużo. Zobaczymy co będzie w trzecim tygodniu zażywania meizitangu czerwonego. Tutaj na forum dalej dziwne spory. Pozdrawiam magdalena2008@onet.pl
gość
31-08-2011, 06:11:12

Witajcie jeszcze wczoraj napisałabym że mezi zielony to szajs i wogóle na mnie nie działa ale dzisiaj zaskoczenie totalne po 8 tabletce 3kg w dół co prawda mam jeszcze apetyt i czasem muszę się kotrlolować szczególnie wieczorem ale itak jest git ,żelazna zasada nie wazyć się codziennie!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: