Witam Was :)
od jakiegos czasu czytam forum i caly czas przewija sie pytanie o to czy ma ktos namiar na oryginal i jak go odroznic. Ja bralam i *** i meizi. Meizi okazalo sie trefne, natomiast po Lidzie schudlam 8kg w 2 tyg. Serfowalam po necie w poszukiwaniu informacji na temat jak odroznic oryginal od podrobki (mnie interesowala ***) bo niestety podrobek jest wszedzie mnostwo i kazdy zapewnia ze wlasnie jego produkt jest ten oryginalny. Postram sie to Wam teraz napisac jasno i zrozumiale. Od 18 marca 2008 firma produkujaca ***, zaczela wprowadzac zmiany: "listek" zawierajacy tabletki czyli srodek pudelka, jest teraz w 6 jezykach i ma kolor morski, lub jak inni uwazaja jasny niebieski , taki wodny, natomiast srodek tabletek po wysypaniu jest zoltawy. Opakowanie jest w dwoch jezykach: angielskim i rosyjskim, slowo "***" na tym pudelku jest nie srebrne a ciemno niebieskie. Na opakowaniu u gory wydrukowany jest napis "Nowa Formula, Nowe Opakowanie" w jezyku angielskim, na dole pudelka jest znaczek GMP. Boczna strona pudelka: jedna zawiera j.angielski, druga rosyjski. Tradycyjnie kolor opakowania to niebieski. To tyle co znalazlam. Mam nadzieje ze chociaz troche pomoglam . Zycze powodzenia w zrzucianu zbednych kilogramow oraz kupowaniu oryginalu