Ja płacę z dostawą do domu-90zł, zamówiłam drugi raz, wysyłają priorytetem-dotaję na trzeci dzień-od zamówiena. Zamawiam sms-em, początek nr.783..., cofnij kilka razy wstecz i na pierwszą stronę o M i tam znajdziesz nr., ostrzeżenia, jak brać itd.
I PAMIĘTAJ-NAJPIERW DUŻO O POCZYTAJ I DOBRZE SIĘ ZASTANÓW! Mira.
czesc Mira czy moglabys napisac caly numer telefonu? rozumiem ze to sprawdzone zrodlo i to jest orginal? a no i mowimy o zielonym tak? moje gg 3439683, bede bardzo wdzieczna za pomoc! M
na mnie to chyba przestało dzialac,jestem głodna jak cholera,zjadłabym konia z kopytami a dzis 14 dzień czyli 2 tygodnie, i nie schudłam, moze max 1 kg ! eh...
Nie mogę pisać na gg, dodaj 642, oczywiście,że zielone i sprawdzone, za trzy dni kończę opakowanie-zjechało mi tylko 6kg. ale odchudzam się rozsądnie-na początku byłam zła, że tylko tyle, ale teraz myślę, że na zdrowie mi to wyjdzie.
Na końcu 733-zrozumiałaś? Mira.
Wiesz-Dora, myślałam, że tylko początek u Ciebie trudny, ale aż ciężko uwierzyć, że M nie działa na Ciebie, ja też mam apetyt i ani razu niczego sobie nie żałowałam, tylko ilości malutkie, bo więcej nie mieściłam-skromnie, bo skromnie-ale te 6 mi ubyło.
Za fajnie po nich to nie jest-a jeszcze efektów nie widać-to okrutne, ale między nami przyznaj, że Ty-to laska jesteś-no nie? Mira.
Niestety nie mogę, napisałam tak: zamawiam 1xMeizitang podałam swój dokładny adres, i na końcu zapytałam kiedy mogę się spodziewać przesyłki i w ciągu godz.odpisali, po drugie otrzymując przesyłkę masz dokładny adres zwrotny-tak w razie czego-chociaż mi nie był potrzebny. Mam tylko nadzieję,że jestes pełnoletnia, albo prawie, bo często piszą o przeciwskazaniach dla dziewczyn do 16lat. Mira