Ludzie co wy wogóle gadacie środki chemiczne które znadują się w tych lekach to pochodne amfetaminy popularnego speeda. Chcecie schudną to kupcie sobie działke i bierzcie po pół roku tak wam przeżre mózg ze nie będziecie w stanie noromalnie funkcjinować. Poczytajcie na temat skutków ubocznych brania amfetaminy ONA ZABIJA BEZPOWROTNIE SZARE KOMÓRKI W NASZYM MÓZGU z dnia na dzień stajemy sie głupsi a pojemność naszego mózgu zmniejsza się. To proste że macie dużo energi biorąc ten lek - tak jak po amfie, ale nie zdajecie sobie sprawe ze robicie to kosztem wlasnego umysłu. Zapraszam do oglądniecia fimu Reqium for a Dream może to wam da do myślenia troche. Ja tam mam nadwage ale przyjnajmnie mózg mi pracuje jak najnowszy Pentium. Chcecie kosztem najważnieszego organu pozbyc się paru kilogramów. Ruszcie dupy i pobiegajcie a nie żryjcie tego chinskiego gówna. Poczytajcie sobie na temat amfetaminy to sie wam odechce, ja na ten temat wiem dużo bo wielu z moich znajomych brało lub bierze i powiem wam tylko jedno jest pieknie i ładnie przez pół roku jak ktos jest silniejszy to rok później zaczyna sie tragedia organizm przestaje przyjmować chemikalia jest zmęczony i widać to np na skórze. Robią się krosty jak po czarnobylu pękają powieki słabnie wzrok to tragedia wielu z moich przyjaciół się wykończyło biorą speeda. Prosze was zanim cos wezmiecie z tego chinskiego gówna to poczytajcie na ten temat!!!!!!!!!!!!! FSH