Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
29-05-2007, 19:11:00

może zadużo jesz ja też miałam tak na początku ale teraz powiedziałam sobie nie jak nie jestem głodna to poco jeśc ja jem tylko do godziny 16 a potem mocne postanowienie tym bardziej mi trudno bo mój je zawsze wieczorem chipsy ale daje rade z tabletkami
gość
29-05-2007, 21:55:00

Jeszcze mniej? Kochana, ja jem 1-2 kanapki dziennie

Mam 162 cm wzrostu i przed rozpoczeciem Meizi wazylam 57 kg. Nie wiem ile teraz - zwaze sie przed samymi wakacjami i chcialabym wazyć 50 kg...
Co prawda spotkalam sie z opinia ze schudlam, ale nawet jeszeli to troszenke - sama nie widze roznicy...
50kg...Hmmm...

A moze do Meizi dodac diete kapusciana???
Co o tym myśliszmyślicie????

Dzięki za próbe pomocy...
gość
30-05-2007, 05:27:00

jak lubisz diete kapuścianą to pewnie nic nie ryzykujesz słyszałam że jest bardzo dobra osobiście ta zupa przez gardło mi nie chciała przejśc jest nie dobra. 2 lata temu byłam na djecie 13 dniowej nie wiem czy oniej słyszałaś , to schudłam 7 kg i dużo znią nie ma problemu.
gość
30-05-2007, 18:10:00

Ludzie co wy wogóle gadacie środki chemiczne które znadują się w tych lekach to pochodne amfetaminy popularnego speeda. Chcecie schudną to kupcie sobie działke i bierzcie po pół roku tak wam przeżre mózg ze nie będziecie w stanie noromalnie funkcjinować. Poczytajcie na temat skutków ubocznych brania amfetaminy ONA ZABIJA BEZPOWROTNIE SZARE KOMÓRKI W NASZYM MÓZGU z dnia na dzień stajemy sie głupsi a pojemność naszego mózgu zmniejsza się. To proste że macie dużo energi biorąc ten lek - tak jak po amfie, ale nie zdajecie sobie sprawe ze robicie to kosztem wlasnego umysłu. Zapraszam do oglądniecia fimu Reqium for a Dream może to wam da do myślenia troche. Ja tam mam nadwage ale przyjnajmnie mózg mi pracuje jak najnowszy Pentium. Chcecie kosztem najważnieszego organu pozbyc się paru kilogramów. Ruszcie dupy i pobiegajcie a nie żryjcie tego chinskiego gówna. Poczytajcie sobie na temat amfetaminy to sie wam odechce, ja na ten temat wiem dużo bo wielu z moich znajomych brało lub bierze i powiem wam tylko jedno jest pieknie i ładnie przez pół roku jak ktos jest silniejszy to rok później zaczyna sie tragedia organizm przestaje przyjmować chemikalia jest zmęczony i widać to np na skórze. Robią się krosty jak po czarnobylu pękają powieki słabnie wzrok to tragedia wielu z moich przyjaciół się wykończyło biorą speeda. Prosze was zanim cos wezmiecie z tego chinskiego gówna to poczytajcie na ten temat!!!!!!!!!!!!! FSH
gość
30-05-2007, 21:30:00

Biore meizitang i czuje sie swietnie tak jak moja mama i ciotk on działa tylko te zawroty głowy
gość
31-05-2007, 05:20:00

nie jesteśmy żadnymi cpunkami prubowałaś kiedyś amfetamine a te tabletki zupełnie inne działanie jeżeli nawet już tam są to tak niewielka ilośc że jest ona nie wyczuwalna śpisz normalnie niemasz jakiś zaburzeń w zachowaniu .pozatym nas nie oceniaj myślisz że jesteśmy na tyle zdołowane żeby sięgnąc po anfetamine to się grubo mylisz nie jesteśmy głupie mamy swoje rodziny ,życie prywatne i prace,i natrzeżwo rozwiązujemy swoje problemy po amfetamine sięgają ludzie słabi psychicznie co nieradzą sobie sami ze sobą a co mówic o reszcie.TO MOŻE TAKICH GŁUPOT BYŚ NIE PISAŁA ZNAJDŻ SOBIE INĄ STRONKE DO PISANIA I INNYCH KRYTYKUJ
gość
31-05-2007, 05:21:00

nie jesteśmy żadnymi cpunkami prubowałaś kiedyś amfetamine a te tabletki zupełnie inne działanie jeżeli nawet już tam są to tak niewielka ilośc że jest ona nie wyczuwalna śpisz normalnie niemasz jakiś zaburzeń w zachowaniu .pozatym nas nie oceniaj myślisz że jesteśmy na tyle zdołowane żeby sięgnąc po anfetamine to się grubo mylisz nie jesteśmy głupie mamy swoje rodziny ,życie prywatne i prace,i natrzeżwo rozwiązujemy swoje problemy po amfetamine sięgają ludzie słabi psychicznie co nieradzą sobie sami ze sobą a co mówic o reszcie.TO MOŻE TAKICH GŁUPOT BYŚ NIE PISAŁA ZNAJDŻ SOBIE INĄ STRONKE DO PISANIA I INNYCH KRYTYKUJ
gość
31-05-2007, 05:31:00

CO TY WOGULE WYGADUJESZ WEJDZ NA STRONE NARKOMANÓW I TAM IM PRAF MORAŁY SORY ALE TY WOGULE NIE MASZ POJĘCI O NARKOMANACH OWSZĘ.MYŚLISZ ŻE SIEDZIMY Z RURKAMI I CODZIENNIE WCIĄGAMY A POZATYM CZY KNOŚ Z WAS MA powiększone żrenice które nie działają na zmiany światła BO JA NIE!!!!!!!!!!!!
gość
31-05-2007, 05:37:00

Witam wszystkich walczących z kilogramami! Bardzo długo zastanawiałm się nad kupnem preparatu Meizitang . Jednak zamówiłam ale zastosowałam sztuczkę.Minowicie dzielę kapsułkę na dwie części i biorę dwa razy dziennie.Nie mam żadnych niepokojących objawów ,o których piszecie.Czuję się pełna energii, jestem wesoła
gość
31-05-2007, 09:41:00

hm ciekawy ten preparat

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: