Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
29-05-2009, 17:00:00

czy figurka jest oki to niewiem bo ja mam innego dostawce i pewnego schudlam 12 kg i napewno wracam do figurki.
gość
01-06-2009, 07:30:00

No to podaj namiar na tego sprawdzonego
gość
01-06-2009, 09:31:00

o jeny 12 kg w miesiąc-niezle-gratuluje,i z tego powodu zawroce ci glowe-podaj mi prosze namiar na mejla majeczka.maja1@wp.pl,z gory dzieki!!!
gość
01-06-2009, 10:37:00

a co bralas,zielony czerwony czy zelowy?
Początkująca
01-06-2009, 12:30:00

hej jestem tu nowa, tez mam problemy z nadwaga. kupilam mezi zielony z naga kobieta na opakowaniu ale nie dziala;/ blagam podajcie mi namiar na sprawdzonego dostawce moj mail: sio505@wp.pl z gory wielkie dzieki.
aSio
gość
02-06-2009, 07:32:00

Słuchajcie, ja zamówiłam od dietki, ale z tego, co widzę, kapsułki są szaro-pomarańczowe, więc to chyba oryginał ? (podobno podróbki mają barwę seledynową?).
Opakowanie również wygląda na oryginalne (nazwa meizitang, kobieta, motyl, hologram, chińskie napisy tłumaczone na rosyjski), ale było dołączone oddzielnie, więc nie chcę się sugerować.
tabletki są w srebrnych saszetkach z zielonymi chińskimi znaczkami na saszetce,
każda tabletka jest w połowie intensywnie pomarańczowa (z rzędem cyferek), a w połowie błotnisto-szaro-zielona z dziwnym małym obrazkiem, logiem czy kij wie czym.
trudno mi określić czy działają, bo dopiero wzięłam pierwszą tabletkę, ale czytając forum zaczynam się obawiać.
czy dostałam oryginał? proszę, odpiszcie. pozdrawiam, Klementyna
gość
02-06-2009, 09:35:00

Mam pytanie, ile kcal jecie i jaki jest przy tym (i meizitangu, czy lidii) spadek wagi?
Nie mogę się doszukać informacji o tym ile jecie, a to ważne
gość
02-06-2009, 09:38:00

02-06-2009 o 09:32, gość :
Słuchajcie, ja zamówiłam od dietki, ale z tego, co widzę, kapsułki są szaro-pomarańczowe, więc to chyba oryginał ? (podobno podróbki mają barwę seledynową?).
Opakowanie również wygląda na oryginalne (nazwa meizitang, kobieta, motyl, hologram, chińskie napisy tłumaczone na rosyjski), ale było dołączone oddzielnie, więc nie chcę się sugerować.
tabletki są w srebrnych saszetkach z zielonymi chińskimi znaczkami na saszetce,
każda tabletka jest w połowie intensywnie pomarańczowa (z rzędem cyferek), a w połowie błotnisto-szaro-zielona z dziwnym małym obrazkiem, logiem czy kij wie czym.
trudno mi określić czy działają, bo dopiero wzięłam pierwszą tabletkę, ale czytając forum zaczynam się obawiać.
czy dostałam oryginał? proszę, odpiszcie. pozdrawiam, Klementyna

Tak, to oryginał, ja mam takie samo. Nie martw się, ja myślę, że te wszystkie negatywne opinie są pisane przez jakieś słabe osoby, które przejmują się każdym "objawem" śmiertelnie i zawroty głowy, zmęczenie - traktują jako jakieś wielkie cierpienia.
Mi jest wręcz przyjemnie, błogo, słabo. Kiedy czuję się gorzej - jem więcej i poprawia się Im mniej się na tym je, tym mniej się chce, tym gorzej się czuje.
Powodzenia!
anka
gość
02-06-2009, 16:20:00

hej dziewczyny! mam dużą prośbę - czy mogłybyście mi przesłać namiary na wiarygodnego sprzedawcę? kupiłam mezitang jakiś miesiąc temu i po wybraniu połowy opakowania stwierdziłam że nie ma sensu zabierać się za kolejną tabletkę, bo nic nie działa..! prawdopodobnie kupiłam jakąś podrobioną wersje..kosztowala 110zł...chciałabym zainwestowac jeszcze raz, ale tym razem w wiarygodne źródło...
Mój nr gg 12674064...będę bardzo wdzięczna...
gość
02-06-2009, 16:23:00

Ja też zamówiłam od dietki i dostałam dokładnie w takiej samej postaci jak Ty. Dziś wzięłam pierwszą tabletkę i nie czuję żadnej różnicy: ani braku apetytu, ani suchości w ustach, ani żadnych negatywnych objawów ale to dopiero pierwsza tabletka, więc nie panikuję. Startuję z wagi 82kg. Zobaczymy co mi się uda osiągnąć. Ma ktoś z Was jakiś pomysł na dietę, która mogłabym przy okazji przeprowadzić, bo niejedzenie niczego jest złym pomysłem. Z tego biorą się powikłania. Może któraś z doświadczonych użytkowniczek podzieliłaby się swoimi sprawdzonymi pomysłami na sposób żywienia podczas stosowania meizi?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: