Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
17-04-2009, 21:57:00

pff tez mi cos handlarzy ;/ a co mam przesalc zdjecia moze? schudlam 12 kg a kto nie wierzy jego sprawa ja jestem szczesliwa z tego powodu i wkoncu chce mi sie zyc.. i nie mam w tym zadnego interesu by tu pisac jakas scieme.. tez takkiedys myslalam , do czasu kiedy sama nie sprobowalam,,, potem czytajac komenty na forum jak juz jestes na pewnym etapie wsystko staje sie jasne.. wiec ja moge rownie dobrze napisac ze Ci co tu oczerniaja meizi i piszac ze te pozytywy sa od handlarzy to ja moge napisac ze konkurencja , legalna konkurencja wypisuje tu te bzdury i pisze negatywne rzeczy bo wasz szit nie dziala i nikt go nie chce ha !!
gość
17-04-2009, 21:58:00

pff tez mi cos handlarzy ;/ a co mam przesalc zdjecia moze? schudlam 12 kg a kto nie wierzy jego sprawa ja jestem szczesliwa z tego powodu i wkoncu chce mi sie zyc.. i nie mam w tym zadnego interesu by tu pisac jakas scieme.. tez takkiedys myslalam , do czasu kiedy sama nie sprobowalam,,, potem czytajac komenty na forum jak juz jestes na pewnym etapie wsystko staje sie jasne.. wiec ja moge rownie dobrze napisac ze Ci co tu oczerniaja meizi i piszac ze te pozytywy sa od handlarzy to ja moge napisac ze konkurencja , legalna konkurencja wypisuje tu te bzdury i pisze negatywne rzeczy bo wasz szit nie dziala i nikt go nie chce ha !!
gość
18-04-2009, 14:15:00

ha ha ha i co myślisz że ci uwierzę -- szczerze mówiąc nie wyszła ci tak reklama . A poza ty każda z dziewczyn, która chce schudnąć i jest załamana swoim wyglądem to i tak raczej prędzej czy później kupi jeden z tych produktów. Pytanie tylko które...... niestety na tym forum nie dowiecie się które są lepsze.......
gość
18-04-2009, 20:40:00

szczerze ?? wali mnie to czy ty mi wierzysz czy nie..., ja nie mam w tym Zadnego celu bys mi wierzyl/a a to co osiagnelam jest moje i tylko moje i mam to dla siebie wiec see you
gość
19-04-2009, 20:04:00

oj przykro mi że sie tak oburzyłaś , ciekawe gdzie są te dziewczyny które tak nagminie tu pisały, ja naprawdę chciałam pogadać z kimś kto to bierze.... wymienić się swoimi doświadczeniami i tak dalej...... no cóż chyba jednak się pomyliłam pa
gość
19-04-2009, 21:05:00

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
20-04-2009, 06:39:00

teraz kupowałam od kogoś z netu. Wygladały jak poprzednie, po których schudłam, ale nic teraz nie czułam. Ja uwielbiam cole, a po tej dobrej lidzie nawet nie chciałam na nia patrzec. cały czas chciało mi sie wody i o to chy a chodzi. nigdy nie wypijałam 3l dzienie, ale około 2. Wystarczyło.
klaudiia11
gość
20-04-2009, 08:11:00

Ja też brałam *** jakieś dwa lata temu i działała super po jednym opakowaniu zleciało 13 kg i póżniej jeszcze 3 kg tak bez niczego A taeraz lipa już tyle czasu szukam i tylko wyrzucam kasę Już nikomu nie można wierzyć
gość
20-04-2009, 08:19:00

dokladnie dziewczyny nie mozna nikomu wieZyc.ja kupilam meizitang zielony wygladal jak oryginalny,suchosc w ustach,na poczatku bol glowy,ale jesc moglam normalnie tylko ze stram sie ograniczac i dupa nic z tego biore to gowno dwa tygodnie i nie schudlam ani grama,beznadzieje kasa wyrzucona w bloto,mam zamiar isc do lekarza zeby przepusal mi *** i kupic w aptece moze to zadziala.pozdrawiam
gość
20-04-2009, 10:48:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: