Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Nasze zdrowie

gość
13-04-2009, 19:51:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
13-04-2009, 20:06:00

dajcie numer gadu to napisze namiary na sprzedawce ja kupilam juz drugie opakowanie ale jeszcze jednego nie skonczylam zostaly 4 tabletki schudlam 7 kilo bralam meizitang... jest oryginalny.. napewno stracilam na wadze przesylka szybka i mily kontakt ..
gość
13-04-2009, 20:07:00

13-04-2009 o 22:06, gość :
dajcie numer gadu to napisze namiary na sprzedawce ja kupilam juz drugie opakowanie ale jeszcze jednego nie skonczylam zostaly 4 tabletki schudlam 7 kilo bralam meizitang... jest oryginalny.. napewno stracilam na wadze przesylka szybka i mily kontakt
gość
13-04-2009, 20:10:00

nie wierzylam ze ma oryginalne na poczatku balam sie zaryzykowac ale jak zaproponowal ze przesle mi probke za darmo to mnie to przekonalo.... wiec jesli bedziecie chcialy i mu napiszecie to wam tez przesle probke... moje dwa poprzednie posty.. tak jak pisalam dajcie numer gadu bo tu to raczej na forum i tak nam skasuja
gość
13-04-2009, 20:24:00

Początkująca
13-04-2009, 21:10:00

witam
dawno mnie tu nie bylo,ale...dzis jestem. skonczylam opakowanie zielonego meizitangu dokladnie4 dni temu. rezultat...6 kg mniej, poza tym zadnych efektow ubocznych poza suchością w ustach i jednorazowym bolem głowy. oprócz braku apetytu odczuwałam rownież brak zmeczenia,potrafilam siedziec przy komputerze całą noc i wcale nie chcialo mi sie spac. to głupie,wiem,ale...tak wlasnie bylo. klopotów z zaśnieciem nie mialam zadnych. planuj teraz...po tej kilkudniowej przerwie zamowic mezitang czerwony. prosze powiedzcie mi,czy te (oczywiscie oryginalne tableti) $tez mają jakis określony kolor???? jesli tak,to jaki on powinien byc. prosze o szybką odpowiedz,zalezy mi na czasie. pozdrawiam. marta.
joanna ł
gość
14-04-2009, 07:52:00

kurcze troche to dziwne ale ja biore meizi zielony i spada mi waga o jakis 1kg moze 2kg, mimo to widac ze chudne.. ale waga stoi :/ wygląda jakbym zjechala z 10kg a tu zonk.. poza tym mało snu, czuje zmeczenie ale nie moge zasnąc, zadnych bóli nic, tylko zauwazylam u siebie brak checi do życia pogorszenie samopoczucia etc, no ale to chyba nie wplyw tabletek tylko rzeczywistosc :/
gość
14-04-2009, 09:38:00

hej dziewczyny,ja biore meizitang zielony juz od tygodnia na poczatku bolala mnie glowa,okropna suchosc w ustach wtedy duzo pilam,malo jadlam no i po trzech tabletkach moja waga pokazala 1,5k mniej,teraz niestety waga wrocila czyli mam 70 kg tak jak na poczatku,moge jesc normalnie tylko staram sie ograniczac,waga stoi w miejscu,jestem zalamana nie wiem czy to oryginalne tabletki,ale wydaje mie sie ze tak bo wszystko sie zgdza z waszymi wczesniejszymi opisami,nie wiem czybrac to dalej wychodza mi pryszcze,wieczorem mam zawsze rozszezone zrenice,poradzcie co mam robic brac to dlej czy nie bo na spadek wagi to i tak juz nie licze.pozdrawiam
gość
14-04-2009, 13:37:00

Początkująca
14-04-2009, 15:30:00

Witajcie,
Śledzę to forum i też chętnie poproszę o namiar do sprzedawcy oryginalnych produktów. Dwa lata temu brałam *** i schudłam 11 kg - rewelacja. każdy mnie pytał jak to zrobiłam. /Wyniki badań mam do dzis ekstra, ale kontakt z tamtym sprzedawcą sie urwał. Dziś i ja znów potrzebuję stracić 10 kg. Napiszcie czy *** czy Maizing i od kogo . Czekam i dziekuje ( mój adres : male4małpavp.pl)
klaudiia11

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: