Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
04-04-2009, 22:09:00

hej dziewczyny...
wow, aniu, podziwiam, gratuluję i zazdroszczę chciałabym żeby i u mnie meizi przyniósł takie efekty. jestem teraz na 4 tabletce, waga stoi w miejscu. czuję się bardzo dobrze, martwi mnie jednak fakt, że wcale nie zmniejszył mi się apetyt, i mam problem z silną wolą:/
Słyszałam kiedyś o takich tabletkach na wypełnienie żołądka, można je kupić w aptece bez recepty, tylko nie pamiętam jak się nazywają, Stosowała może któraś? Znacie je? Proszę o pomoc i rady, moja nadzieja opada (oczywiście wiem, ze 4 tabletka to zbyt krótko by oczekiwać wielkich zmian, ale chcę zmienić nawyki żywieniowe, myślałam że meizi mi to zapewni).
pozdrawiam serdecznie, trzymam za Was kciuki, czekam na odp. Mati
gość
05-04-2009, 15:37:00

witam
dziwne ze nie zmniejszyl ci sie apetyt,ja mam tak,ze zjem sniadanie,wezme tabletke i nic nie musze jesc do wieczora,nic,w zoładku,ani ruchu jednego.jem cos bo wiem ze powinnam,a nie dlatego ze mam ochote.dziwne,ale waga mi tez ruszyla sie w drugim tygodniu,nie waz sie codziennie bo to bez sensu jak pilnowanie mleka,czym bardziej stoisz i go pilnujesz tym dluzej sie nie gotuje.co do wypelniaczy ,to sa wszystkie specyfiki,ktore zawierają blonnik,ktory pecznieje w zoładku tu podam stronke,na ktorej dowiesz sie o nich wiecej,ale ja nie mieszalabym zadnych dodatkowych tabletekpozdrawiam serdecznie
ania ,http://www.we-dwoje.pl/sojusznicy;z;zielarni;i;apteki,artykul,2394.html
gość
05-04-2009, 20:15:00

ja rowniez zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia... jem bo wiem ze powinnam ... zawsze bylam wielka fanka slodyczy na ich widok az mnie trzeslo zawsze ... dzisiaj tak przy niedzieli zjadlam sobie jednego takiego w czekoladzie ale tak jakos nawet smakowal mi inaczej ... jakby to nie to .... ogolnie jestem zadowolona... baaaardzo zadowolona nawet z tych tabletek... od poczatku roku zrzucilam 10 kilo z czego 5 to zasluga meizi a 5 ogroooomnego wysilku .... wiem ze te tabletki pewnie sieja wiele zlego w organizmie ale to nic w porownaniu z moim kom***m psychicznym i moja podniesiona samoocena... wiem tez ze sama napewno nie osiagnelabym tego co juz mam a taka waga zawsze byla dla mnie marzeniem mimo ze mam do zrzucenia jesazcze jakies 7 kilo wiem ze to osiagne,,, ale tez nie chce tego odrazu bo boje sie jojo , dlatego tez min pozwalam sobie przy meizi na jakiegos cukierka czy cos.. nie mowie ze codzien ale raz na tydzien by potem moj brzuch nie zwariowal kiedy zaczne jesc w miare normalnie... meizitang zrobil wiele dobrego w moim zyciu... a bedzie jeszcze lepiej ... powodzenia dziewczyny !!! ahh coz to za radosc jest teraz kupujac takie male spodenki )))))))))
gość
05-04-2009, 20:18:00

kurna tylko co to bedzie w swieta ?! laseczki bierzecie meizi czy opychacie sie .... hmmm co tu robic
gość
06-04-2009, 07:14:00

Dziewczyny bardzo dziękuję za odp i rady, macie rację, na razie nie będę łączyć meizi z żadnymi tabl. poza tym, chyba coś się zaczęło zmieniać 1kg mniej i wczoraj zero apetytu, a wręcz wstręt. Kończę też z codziennym ważeniem się bo można zwariować i marzę o tym, by za miesiąc również móc napisać, że kupiłam mniejsze spodnie... pozdrawiam Was serdecznie!
powodzenia! Mati
gość
06-04-2009, 07:19:00

ja tez baralam ten lek przez mieisac czasu owszem schudlam 5 kg ale nikomu nie polecam tych proszkow jak przestalam je barc to serce mi szybciej bilo chodzilam zla i nie wiedzialam co mam ze saba zrobic wydaje mi sie ze to dlatego ze one sa na bazie efydryny dopiero po 5 dniach odstawienia leku wszystko wrocilo do normy
gość
06-04-2009, 12:08:00

Hej dziewczyny, biore meizitang drugi raz (pierwszy raz rok temu 12kg po 17 tabletkach, ale z palpitacjami serca), teraz jestem po 5 dniach z M i mam 4kg mniej. Boli mnie głowa, duzo pije ale tez wiecej jem niz poprzednio i mysle ze dlatego skutki uboczne sa mniejsze. Mam nadzieje ze wszystko bedzie wporządku i bedziemy sobie wszystkie dalej chudły zadowolone )
Iza.
Początkująca
06-04-2009, 16:07:00

hej...a ja wcale nie jestem happy zwazylam sie dzisiaj po 4-ech dniach iwaga stoi w miejscu- ani nie drgnelo- 64kg!!! a czuje sie zle...nie wiem czy moze cos zle robie?! pije duzo, jem malo [addsig]
ala
gość
06-04-2009, 19:34:00

agatko,cierpliwosci!!!!!!!ja tez malo jem,duzo pije.a waga ruszyla sie w drugim tygodniu,kazdy organizm inaczej reaguje,szczerze mówiac trudno mi sobie wyobrazic te cztery kilo mnie po 5tej tabletce...
pozdrawiam ania
Początkująca
06-04-2009, 20:51:00

dzieki za wsparcie aniu ale troche mi przykro,bo za trzy tygodnie ide na wesele i boje sie ze sie nie zmieszcze w sukienke, a dolka mam dlatego ze wiekszosc dziewczyn opisuje jak to w kilka dni schudly tyle i tyle a ja co? jakas pechowa jestem [addsig]
ala

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: