Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
12-02-2009, 21:35:00

Meizi to także cudowny lek na bulimię! wzięłam kilka kapsułek, przeszły mi napady żarcia. Potem przestał działać w ogóle, nawet pić mi się nie chciało. Postanowiłam więc zrobić przerwę kilkudniową i co? Oczywiście ataki żarcia, jakich świat nie widział; za nic nie mogłam ich powstrzymać. Wystarczyła tylko jedna kapsułka i znów jestem wolna!!! Mi już nic nie pomoże, więc nie straszcie mnie, że umrę albo coś mi się stanie! Nic gorszego już mi się nie przytrafi na pewno. Może być tylko lepiej
milenka
Początkująca
12-02-2009, 21:55:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-02-2009, 10:55:00

to juz 5 dzien z M i wiecie co Wam powiem on pomaga nie tylko schudnac on poprawil moje samopoczucie,humor i nadal mi chec do zycia Nie chodze juz zaspana i zmeczona! Jestem wypoczeta i szczesliwa I nie załuje ze kupiłam M i ze go biore! Warto sprobowac. Ja jestem na M zielonym. Waga wskazuje 3kg mniej a moje zdrowie nie uległo zmianie no moze troszke ale na lepsze!
gość
16-02-2009, 22:47:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-02-2009, 15:00:00

witam już tu wcześniej pisałam. od dzisiaj znowu zaczynam brać M. wcześniej zjadłam 6 tabletek i zaczeły sie problemy ze zdrowiem (nie byłam pewna czym spowodowane ale teraz wiem ze raczej nie M, zwykly przypadek). czuję się dobrze, jeść mi się nie chce ale trochę jem, bardziej z rozsądku. pozdrawiam, bede sie odzywała i mam nadzieje ze pisała tylko o postępach w chudnięciu Nana
gość
18-02-2009, 14:27:00

No i dokładnie minął tydzien z M jak sie czuje..?no super Jestem wypoczeta i zadnych powikłan nie mam. humor mi dopisuje,waga maleje w ciagu tygodnia z zielonym M ok 4kg mniej,a wczesniej stosowalam wiele diet i w ciagu dwoch miesiecy 5 kg mniej.no a teraz to nawet nawet mi to idzie. wcinam tylko lekkie sniadanka typu jogurt serek...pije duzo wody i w ciagu tygodnia zdazyło mi sie dwa razy zjesc skromny obiad,typu troszke barszczyku czerwonego no a drugi to kanapke jedna Jezdze rowerkiem tak ok co 2dni po 40 minut i czuje sie dobrze.
gość
18-02-2009, 19:09:00

Bralam Meizitanc 4 razy. Mam 25 lat, nie pale.Czyli opakowanie, miesiac, przerwy-opakowanie, kilka miesiecy, opakowanie, kilka miesiecy przerwy i opakowanie. Tego ostatniego nie dokonczylam bo po 3 tabletce zorientowalam sie ze mi serce stanelo!!
Doslownie - nie wyczuwalam tetna!! Zemdlalam. Kilkakrotnie w ciagu dwoch dni. Wazylam 66 kilo przy 171 a chcialam wazyc 55 i stwierdzilam ze nie warto sie tak katowac.!!!
Za pierwsyzm razem schudlam 10 kilo. Wazylam 59 przy wczesniejszych 69. Teraz waze te 66 i wole miec troche tego cialka niz sie znalesc w kostnicy!!
Skutki uboczne przy pierwszych 3 opakowaniach
suchosc w ustach, nadpotliwosc-za czym idą wypryski, zmiennosc nastroju, łomotanie serca(!!!!), w polowie kuracji zaparcia
4 kuracji nie chce wspominac - do tej chwili boli mnie serce choc wiem ze to mięsien i nie moze bolec ale tak to najlatwiej opisac.
Odradzam brania tego a jesli juz jest ktos zdecydowany to tylko pozwolic sobie na jedną kuracje, osiagniesz na pewno zadowalajace wyniki ale po niej nie bierz nastepnego opakowania tylko zmien nawyki zywieniowe, zacznij sie ruszac, utrzymaj efekt i zapomnij o tych tabletkach. Naprawde nie warto!!!!!!!!!
gość
18-02-2009, 20:43:00

Ja tam M polecam! to naprawde dobry srodek na odchudzanie! Tylko rozsadnie! 1 tabletka dziennie i to po sniadaniu! a nie calkowita glodowka i tylko M! to preparat dla ludzi z duza nadwaga a nie dla takich co chca schudnac kilka kilo,przy nim mozna schudnac kilkanascie kilo. pozdrawiam
gość
18-02-2009, 22:48:00

PRZECZYTAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!
Chce was przestrzec przed tymi tabletkami.
W pierwszym miesiacu brania bylo wszystko ok,troche bylam nadpobudliwa i mialam zmienne humory,szybko sie denerwowalam schudlam duzo,potem odstawilam tabletki bylam na wakcjach duzo jadlam nie cwiczylam i nie przytylam wie c je odstawilam po 4 miesiacach znowu powrocilam do nich bo przytylam i bralam je 2 pelne miesiace.Zaczelam sie zle czuc nie moglam spac,serce kolatalo mi jak glupie,dwa razy omdlalam,rece mi sie drzesly,bylo mi ciagle zimno,Poszlam do lekarza i wiecie co sie okazala ze mam TACHYKARDIE.
Pani dr jak zobaczyla moj wynik badania Holtera,po wstepnym wywiadzie to zapytala wprost czy naduzywam alkoholu badz zazywalam jakis srodkow na odchudzanie.Mam 26lat i zrabalam sobie zdrowie,owszem to mozna leczyc ale nie bedzie juz jak kiedys.
Te tabletki to syf,wczesniej czy pozniej zrujnuja wam zdwie, i nie ludz sie ze wezmiesz jedno opakowanie i zakonczysz kuracje.To wciaga jak narkotyki bo prostym sposobem mozesz schudnac,ale to mit.
ZANIM ZAZYJESZ ZASTANOW SIE CO WAZNIEJSZE ZDROWIE CZY TYCH KILKA KILOGRAMOW MNIEJ.
JEZLI CHCESZ SIE ZDOWO ODCHUDZIC POCZYTAC O DIECIE HERBALIFE.
JA STOSUJE JA JUZ OD POL ROKU I SCHUDLAM I CZUJE SIE BARDZO DOBRZE,OCZYWISCIE NIE JEST TO 10KG NA MIESIAC,ALE EFEKTY SA WIDOCZNE JUZ PO TYGODNIU STOSOWANIA.
zACHECAM WAS DZIEWCZYNY DO TEGO,NIE MARNUJCIE SWOJEGO ZDROWIA.
gość
18-02-2009, 23:48:00

Witam!
Na serwisie "ale gratka" jest ogloszenie: MEIZITANC czerwony za 120 zł, rzekomo "od producenta". Czy ktokolwiek tam zamawiał? Sprzedawca wydaje się rzetelny, jest podany nr. telefonu stacjonarnego, ale tak dużo czytałam o podróbach, że sama nie wiem... 120 zł to dość droga śmierć, tym bardziej jeżeli bezsensowna bo bezefektywna
Pozdrawiam
Anka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: