Reklama:

Meizitang => ***, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... (3057)

Forum: Nasze zdrowie

gość
05-03-2007, 22:20:00

hej,
bardzo podnasza mnie na duchu Twoje doswiadczenia z meizitang. marze by miec takie same. dziasiaj bowiem zazylam pierwsza tabletke.
pojawiaja sie jednak pytania:
- czy "moj"meizitang jest oryginalny - jest hologram na zielonym opakowaniu, zamowilam go w chinach, kapsulki sa zielono-pomaranczowe (czy twoje sa takie same)
- uzywajac M, jak sie odzywialas - czy ograniczalas sie czy twoje dania byly jak dawniej
- czy rzeczywiscie M odbiera apetyt - ja jem nawet gdy nie jestem glodna(z nudy, z przyzwyczajenia, z nerwow ...)
bede wdzieczna za twoje rady idoswiadczenia
pozdrawiam i czekam choc na pare slow - ela
elkusti@neuf.fr
gość
06-03-2007, 19:57:00

Hej!
Szukam porady.
Kupiłem przez net meizitanc (z C na końcu nie G) spodziewając się że przyjdzie M...g.
Mam pewne obawy, że to jakaś podróbka. Pigułki są dwubarwne ciemno/jasno zielone. Ma dość ładne czerwone opakowanie, ale jest bez hologramu w zamian jest jakiś tandetny motylek przylepiony do pudełka. Koszt z przesyłką 145zł.
Pytanie:
Czy produkt, który do mnie dotarł jest wam znany? oraz czy jest bezpieczny w powszechnym tego słowa znaczeniu?

Mam 98,5kg; BMI 32; cel 73,5kg w 4 m-ce
gość
07-03-2007, 11:08:00

Tutaj http://www.meizitang-***.wizytowka.pl/ nie ukrywaja, ze preparaty posiadaja ***. Ja schudlam na Lidzie 18 kg w 3 m-ce i nie mialam i nie mam zadnych problemow ze zdrowiem. Waga utrzymuje sie juz od ponad roku.
gość
07-03-2007, 15:12:00

WITAM A ILE SCHUDłAś GDZIE JE KUPIłAś?
gość
08-03-2007, 13:33:00

hej ja od 3 dni biore li de i owszem ma zawroty głowy, a źrenice sa powiekszone dodatkowo dziś w nocy nie spałam prawie w ogóle (i o dziwo spac mi się nie chce?)równiez nie czuje głodu i dużo pije wody. Tak wiec mam wszystkie objawy i teraz nasuwa mi sie pytanie po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi: brać dalej czy przestać?prosze niech mi ktoś doradzi.!!!!????
gość
08-03-2007, 14:19:00

bralam meizitang ok 2 lata temu, wtedy byl czerwony i o wiele skuteczniejszy, schudlam w miesiac ponad 10kg, waga utrzymywala sie ponad rok, a niedawno musialam znowu powtorzyc kuracje na zielonym meizitangu, jutro minie miesiac, a mam 7kg spadku wagi. Skutki uboczne to zbyt wysoki puls, suchosc w ustach, ale to nic w porownaniu z utrata wagi.
gość
08-03-2007, 20:22:00

Ja wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę MEIZITANG. Wieczorem czułam się okropnie: niesamowity ból głowy i wymioty. Myślałam że zejdę. Czy ktoś tak miał i czy ten stan minął. Dzisiaj nie miałam odwagi wziąć dugiej. Koszmar!!!!
gość
10-03-2007, 10:59:00

Moja mama to stosuje...rok temu brała przez 2 miesiące i dużo schudła...nie chciało jej sie jeść,duzo piła wody...mówie jej że to może być groźne ale ona nie słucha...teraz też wzieła na 2 miesiące...bo na 1 miesiac to p.oźniej może wystąpić efekt jojo...Mojej koleżanki mama bierze to już od paru lat,i nic jej nie jest...więc nie wiem kogo słuchać
gość
14-03-2007, 19:39:00

13-12-2006 o 15:26, gość :
ja kupiłam z witryny www.meizitang.abc.pl efekty cudowne,preparat orginalny bo do dzis nie mam efektu jojo a kuracje skonczyłam 2 miesiace temu!!pzdr

Witam
Ja tez kupilam z tej strony zjadlam cale opakowanie i schudlam przez miesiąc 2kg!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego wy chudniecie po 10 a ja nie mogę????????
gość
16-03-2007, 09:21:00

hej chętnie sprzedam pół opakowania li da, ponieważ ja brałam przez 2 tyg. i schudłam 4 kilo a tyle mi wystarcza .oto mój numer tel.509-013-712, jestem z Wrocławia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: