Reklama:

makijaż pemanentny? (21)

Forum: My kobiety

gość
23-06-2017, 11:33:24

Zrobiłam w Wawie- u Dominiki z Jest Pięknie. I jak najbardziej polecam- sam zabieg, jak i salon. Bo jednak wybór odpowiedniego gabinetu to podstawa- Dominika wykonuje makijaże przede wszystkim bardzo estetyczne, naturalne, więc nie ma mowy o jakimś karykaturalnym efekcie.
Początkująca
06-07-2017, 15:11:35

jak to jest z tym makijażem, nic a nic się nie rozmazuje po spaniu?
Można z nim chodzić na basen ?
Jak go potem zmyć?
Początkująca
26-07-2017, 07:57:48

To jest coś w rodzaju tatuażu, więc nie rozmazuje się po nocy :D
[url=http://beautyexpert.pl/blog/] BeautyExpert [/url]
gość
06-12-2017, 23:06:05

hehehe :) nic się nie rozmazuje. Faktycznie to jest na zasadzie tatuażu, ale nie jest tak trwałe :) Chociaż dobrze zrobiony makijaż przy użyciu dobrych tuszy to faktycznie długo się trzyma. Ja zrobiłam sobie brwi - też własnie w Jest Pięknie u Dominiki w Warszawie i jestem bardzo zadowolona z efektu :) Dominika nie wypuściła mnie dopóki nie była pewna że wszystko jest idealnie :)
Początkująca
07-03-2018, 14:14:47

Treść zablokowana przez moderatora

gość
26-03-2018, 18:37:05

To jest przede wszystkim wielka wygoda i oszczędność czasu. Ja co rano oszczędzam chyba dobrych 10 minut bo tyle czasu moją niewprawna ręką próbowałam wykonac makijaż oczu i brwi. Ważne jest jednak by wybrac dobry gabinet bo taki zabieg to już jakas ingerencja, oprócz przestrzegania zasad higieny potrzebne sa dobre pigmenty i doswiadczenie. Inaczej można skończyć z brwiami które będą płowieć na zielono czy niebiesko :) Ja korzystałam z łódzkiego salonu http://www.bckosmetyka.pl/ wykonałam brwi metodą włoskową i kreski na powiekach i z mojej strony 100% zadowolenia. No ale od razu wiedziałam, gdzie idę bo dobrze wybrałam gabinet.
gość
02-04-2018, 15:23:49

no dla mnie to makijaż permanentny okazał się wybawieniem :) dzięki niemu codziennie zaoszczędzam mnóstwo czasu już nie mówią o tym, że właściwie zaraz po przebudzeniu się wyglądam dobrze :) ja robiłam brwi w Warszawie w 'Jest Pięknie' i pani linergistka zrobiła mi brwi idealne, serio. Skorygowała mi asymetrię, a do tego ładnie wypełniła:)
gość
23-04-2018, 21:22:40

Treść zablokowana przez moderatora

Wtajemniczona
26-04-2018, 19:13:02

Dziewczyny a to bardzo boli, taki makijaż?
Początkująca
16-05-2018, 13:38:19

Cześć, ja również chciałabym sobie zrobić makijaż permanentny, ale póki co nieco się jeszcze waham. Powiecie mi jakie są mniej więcej ceny takiego makijażu i jak długo utrzymuje się efekt? Robi się go tylko jedną metodą, czy są różne sposoby oraz czy mogłybyście mi powiedzieć, czy taki makijaż nie jest zbyt szkodliwy dla zdrowia? Dzięki z góry za Wasze odpowiedzi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: