Reklama:

lubicie gotować? (27)

Forum: Poradnik domowy

gość
02-08-2018, 07:54:39

korzystacie czasami z gotowców w kuchni? Mi się zdarza szczegónie przygotowując zupy korzysta z gotowych koncentratów, bardzo dobre ma krakus, to super podstawa zupy i dużo częściej je teraz przygotowuję
gość
02-08-2018, 10:23:43

ja z gotowców nie korzystam, bo cierpię na ibs i wszystko sobie muszę zrobić sama, bo czasami po gotowcach mam paskudne rewolucje jelitowe. Więc dieta to podstawa, stosuję tez preparat intesta, dzieki któremu biegunki i zaparcia naprzemienne minęły.
gość
31-08-2018, 09:52:54

ja korzystam z gotowych dań, jakoś nie mam po nich rewolucji żołądkowych, bardzo lubię np sosy do spagetti Łowicza, są smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu, więc często sobie w ten sposób pomagam w kuchni.
gość
23-09-2018, 12:48:21

ja też uwielbiam sosy Łowicza, do spagetti kupuję tylko tej marki bo są najlepsze jak dla mnie.
Początkująca
24-09-2018, 11:42:27

Z przykrością muszę stwierdzić, że kuchnia nie jest moim królestwem. Gotuję rzadko i tylko wtedy gdy muszę. Zwykle jadam coś na mieście. Upatrzyłam sobie nawet jedną miłą restaurację niedaleko. Jest to warszawski Bubbles Bar. Posiłki, które oferują w swoim menu, są przepyszne. Jest tam tak duży wybór przystawek, dań obiadowych i deserów, że wolę się zdać na ich zdolnego szefa kuchni niż męczyć się sama z obiadem.
Początkująca
12-10-2018, 07:56:14

Kiedy mam wolne i nie za bardzo chce mi się brudzić w kuchni i szykować wykwintnego obiadu, zabieram swoją rodzinę do Restauracji Pianka. Jestem z Warszawy, więc cieszę się, że jest ona na miejscu. Oferują pyszne wino oraz serwują najdelikatniejszą wołowinę w mieście. Dzieci przepadają za deserami :)
Początkująca
16-03-2022, 14:03:32

ja bardzo lubię gotować

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: