Reklama:

Laserowa korekta wady wzroku (280)

Forum: Nasze zdrowie

gość
09-06-2016, 12:46:02

No w sumie możesz zapisać się do prof. Szaflika. Polecam też prof. Grabską-Liberek - świetna specjalistka. W CMO Laserze niezależnie do jakiego lekarza się wybierzesz uzyskasz fachową poradę. Robią tam bardzo dokładne badania na podstawie, których dopasowują najbardziej korzystną formę leczenia.
gość
09-06-2016, 12:53:42

A czy do doktora Szaflika trzeba długo czekać? Bo on pewnie jest oblegany? I jak z ceną?
gość
09-06-2016, 13:02:04

Nie znam aktualnych terminów oczekiwania na wizytę u pana profesora. Zadzwoń do kliniki i tam Ci wszystko powiedzą. Dokładny cennik znajdziesz na stronie kliniki.
gość
10-06-2016, 08:57:13

Ja czekałam około tygodnia, ale byłam na samej konsultacji, później już poszłam na zabieg do doktor Gadomskieji jestem bardzo zadowolona:)
gość
13-06-2016, 08:59:40

A prof. Szaflik w ogóle przyjmuje pacjentów? jest szansa, aby do niego dostać się na wizytę? słyszałam, że raczej nie, laserową korekcją podobno w ogóle nie zajmuje się Pan Profesor.
gość
13-06-2016, 13:41:54

Na wizytę/konsultację możesz się zapisać do prof. Szaflika. Natomiast jeżeli chodzi o sam zabieg korekcji laserowej, to wykonują go cztery lekarki. U nich także możesz zrobić badania kwalifikacyjne i się skonsultować. To bardzo dobre specjalistki.
gość
14-06-2016, 09:11:21

Ja własnie jestem po badaniach i jestem mile zaskoczona, bo przebiegły bardzo sprawnie i były dokładne, dowiedziałam się od razu jak będzie po. Pani doktor wszystko bardzo dokładnie wytłumaczyła, dlatego się ciesze:)
gość
14-06-2016, 10:37:57

A u której lekarki robiłaś kwalifikacje? Też planuję wybrać się do OKO Lasera i właśnie mam dylemat, którą specjalistkę wybrać.
gość
15-06-2016, 07:44:26

Ja u doktor Izdebskiej, bardzo miła lekarka i ma spore doświadczenie w tym temacie.
gość
23-06-2016, 20:05:47

Hej
Dzieki za otuche mam nadzije ze to samo bedzie u mnie i w koncu bede mogla widziec super,operacje mialam robona w Polsce Ebk mieszkm za granica bylam po 2 mc w szpitalu ktorey specjalizuje sie w oczach tylko niby sie wygoily ale jeszcze wada pozostala i problem z suchymi oczami
W poniedzialek wybieram sie do okulisty po 3 mc wiem ze nie jest do konca dobrze skoro nie moge przeczytac z daleka wszystkich napisow pozatym przymierzalam oklulary od kolezanki ktore ma -2 moja wada byla -4.5,-5 i super w nich widzialam,jestem zalamana przewaznie na forach mozna przeczytac dobre opinie ludzi po takich operacjach niby sie widzi super juz po paru dniach a u nie nie bardzo.
Nie wspomnie jak jest ciemniej o wiele gorzej widze.Dodam ze operacje mialam robiona 25go Marca!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: