Reklama:

Laserowa korekta wady wzroku (280)

Forum: Nasze zdrowie

gość
17-11-2014, 10:54:30

Dzielę się dalszymi spostrzeżeniami po zabiegu:) Po nieco ponad miesiącu jest bardzo dobrze!!! W ciągu dnia widzę super, robię przerwy przy pracy z komputerem (oczy męczą się po około 3 godzinach), wieczorem widzę gorzej (oczy są zmęczone, rażą światła na ulicy). Oczy cały czas zakraplam sztucznymi łzami Hyabak, ale tylko w ciągu dnia. Naprawdę warto i polecam!!!
gość
18-11-2014, 11:10:52

Super!!! ja w końcu się zdecydowałam na zabieg i jestem na etapie poszukiwań lekarza i kliniki. Chciałabym zabieg zrobić przed świetami i wolne wykrozystać na dojście do siebie. Powiedz, gdzie robiłaś i u kogo zabieg? ile czekałaś na zabieg i ile nie było Cię w pracy po zabiegu?
gość
20-11-2014, 13:32:41

Hej! zabieg miałam w Weiss Klinik w Chorzowie u dr Anny Rogowskiej-Godela. Na zabieg czekałam 2 tygodnie od badań. W pracy nie było mnie 2 tygodnie, ale widziałam w miarę OK po tygodniu. Po tych 2 tygodniach oczy się mocno męczyły przy kompie, co godzinę musiałam robić przerwy. Teraz też się jeszcze męczą, ale przynajmniej 4-5 godzin mogę działać bez przerwy.
gość
24-11-2014, 09:25:48

Dziękuję Ci za odpowiedź:) ja jestem z opolskiego, więc klinika w Katowicach lub we Wrocławiu najlepiej by mi pasowała. Muszę się rozejrzeć za tą Twoją kliniką skoro jesteś zadowolona.
gość
11-02-2015, 12:46:51

Mam bardzo dużą wadę -10. Byłam na badaniach i lekarz mi powiedział, że w moim przypadku efekty korekcji laserowej nie będą jakieś rewelacyjne. Klinika, w której byłam nie należy do jakieś czołówki. Nie mieli w swojej ofercie np. soczewki fakijnej, a właśnie o tym zabiegu pomyślałam po wizycie. Dlatego poszukuję doświadczonego lekarza, specjalizującego się w doszczepianiu soczewek fakijnych. Najwygodniej byłoby mi zapisać się do lekarza z Warszawy i okolic. Sprawa jest dosyć pilna. Prośba o pomoc. Pozdrawiam
gość
13-02-2015, 14:37:02

Jeżeli szukasz kogoś sprawdzonego to na pewno doktor Szaflik z warszawskiego Okolasera zajmuje się wszczepieniem soczewki fakijnej, wykonywał zabiegi jako pierwszy w Polsce, więc lepiej trafić nie możesz:)
gość
17-02-2015, 14:23:02

Dzięki za namiary. Weszłam na stronę Jego kliniki i znalazłam informację, że badania kwalifikacyjne wykonują dr Wojciech Kołodziejczyk oraz dr Justyna Izdebska. Do kogo lepiej się zapisać?
gość
23-02-2015, 20:44:55

Ja byłam u Justyny Izdebskiej, badania robią naprawdę bardzo szczegółowe, nie można na nich narzekać, trwają ok 2 godziny i nie są uciążliwe, ale myślę że u dr Kołodziejczyka też będzie ok:)
gość
24-02-2015, 10:15:58

Ale byłaś tylko na jednej wizycie. Z tego co się doczytałam na stronie kliniki, to na badania składają się dwie wizyty. Jeszcze dochodzi specjalistyczne badanie siatkówki.
gość
09-03-2015, 10:00:10

Obejrzałam filmik odnośnie EBK myślę, że każdy przed zabiegiem powinien to zobaczyć :P https://www.youtube.com/watch?v=UbDFnTFFrLg&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=-4-9UFEJxwM

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: