Reklama:

Komentarze do: Jak pielęgnować nasze dłonie? (28)

Forum: Wygląd i pielęgnacja

gość
08-03-2016, 00:33:41

Ja przez 3 lata męczyłam się z takim jakby atopowym zapaleniem skóry i bardzo, bardzo pomógł mi polski krem Mediderm. 250ml za około 9 zł! Mega! Po wyleczeniu dłoni mogłam sobie pozwolić też na zabieg regenerująco - odmładzający polegający na ostrzyknięciu dłoni preparatem Linerase. Teraz mam zdrowe i piękne dłonie <3
gość
15-03-2016, 07:19:58

Ja ostatnio zamówiłam sobie krem z aloesem i do tego mydło specjalne, dostałam za darmo [url=http://neness.pl]próbki perfum online[/url] więc fajnie wyszło akurat:)
gość
10-04-2016, 21:00:33

Gość 2016-03-08 01:33:41
Ja przez 3 lata męczyłam się z takim jakby atopowym zapaleniem skóry i bardzo, bardzo pomógł mi polski krem Mediderm. 250ml za około 9 zł! Mega! Po wyleczeniu dłoni mogłam sobie pozwolić też na zabieg regenerująco - odmładzający polegający na ostrzyknięciu dłoni preparatem Linerase. Teraz mam zdrowe i piękne dłonie <3
Możesz napisać więcej na temat tego preparatu? Jak wygląda zabieg Linerase i ile to kosztuje? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo już nie wiem co robić żeby poprawić kondycję dłoni i je odmłodzić :(
gość
10-04-2016, 21:06:26

Nie wiem, czemu dodał się sam cytat bez mojej wypowiedzi :(
Generalnie chcialabym się dowiedzieć wiecej o Linerase. Jak wygląda zabieg i ile to kosztuje? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo już nie wiem co robić żeby poprawić kondycję dłoni i je odmłodzić :(
Początkująca
05-05-2016, 09:40:20

Ja mam to szczęście, że na jednym z portali natrafiłam na dobre kosmetyki nadające się idealnie do pielęgnacji. Chodzi konkretnie o ten portal- http://luxusportal.pl/pl/kosmetyka-i-uroda. Szczególnie zachwyciła mnie marka Shiseido.
gość
09-05-2016, 19:59:16

Linerase daje świetne efekty, dzięki niemu odmłodziłam sobie właśnie dłonie i dodatkowo szyję oraz twarz. zabieg polega na ostrzyknieciu wybranego obszaru (nakłucia są robione co ok 2 cm), to jest praktycznie bezbolesne. ja za jeden zabieg płaciłam 1100zł. bardzo warto w niego zainwestować, bo naprawdę działa i nie sprawia, że zmieniają Ci się rysy twarzy :)
gość
15-06-2016, 20:25:08

Mam 55 lat i dłonie w strasznym stanie, długo szukałam czegoś, co pomoże mi je odmłodzić i znalazłam! Linerase sprawiło, że moim dłoniom ubyło z 8 lat i pozbyłam się przebarwień! Jestem bardzo zadowolona :)
gość
04-07-2016, 20:32:05

jestem właśnie po pierwszy zabiegu linerase, ostrzykiwałam twarz, szyję oraz dłonie, minęły 4 dni od zabiegu i już widzę poprawę, skóra stała się nieco gładsza, jakby bardziej nawilżona.. nie mogę doczekać się efektów po całej serii! trzymajcie kciuki! mam nadzieję, ze moje dłonie nie będą przypominały już rąk staruszki ;)
Początkująca
30-08-2016, 13:56:03

U mnie bardzo dobrze sprawdza się nawilżający krem do rąk z masłem Shea od Avy. Pomógł mi z moim problemem wiecznie suchej skóry dłoni. Nadaje się do skóry wrażliwej :)
Początkująca
13-12-2016, 20:44:49

Ja uważam, że dłonie są wizytówką każdej kobiety i trzeba o nie dbać. Sama robię sobie manicure samodzielnie w domu i z tego powodu bardzo lubię maskę Epiltouch. Jakiś czas temu kupiłam ją sobie na próbę w Douglasie, ale szybko się z nią polubiłam. Jest w formie rękawiczek, nie tylko złuszcza i odżywia, ale też dzięki niej bez problemu mogę pozbyć się skórek wokół paznokci.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: