Witam serdecznie. Ja biorę figurenke już 6 dzień. Nie chce się po nich jeść i czuję się "lżejsza". Nie wiem czy spadłam na wadze bo ważyć się będę dopiero za kilka dni. Na początku brania tzn po 3 dniu jedyne co miałam lekki problem z brzuchem ale już przeszło i jest ok.
Witam dziewczyny od 18 maja biorę te tabletki i są już pierwsze efekty 10cm w biodrach mniej i w pasie mniej 5 cm są rewelacja do tego stosuję dietę i od dzisiaj zaczełam jeździć na rowerze moja waga przed dietą była 100kg teraz jest o 3kg mniej
Zaczęłam kurację pod koniec maja - jak na razie straciłam 2,5 kg. W sumie chciałabym zrzucić 11 kg. Mam dla was radę - starajcie się zadbać o choćby minimum aktywności - jakieś długie spacery i bieganie. Zmieniajcie również dietę. Jestem pewna, że figurena pozwoli mi stracić nadwagę, ale wiem również, że muszę zmienić dietę, aby nie doszło do efektu jojo.
Dziewczyny, czy którakolwiek z was odchudzała się biorąc antykoncepcję? Moja koleżanka się pyta, czy może wtedy stosować figurena. Czy czasami nie jest tak, że jedne tabletki będą osłabiały działanie drugich?
Figurena to najlepszy produkt wspomagający odchudzanie zaznaczam przy odchudzaniu połączony z dieta, schudłam 10 kg w ciągu miesiąca stosowałam dietę żyj z własna grupą krwi iwona