Reklama:

EBK korekcja laserowa (72)

Forum: Nasze zdrowie

gość
15-02-2016, 13:34:13

Hej,
Ostatnio dużo słyszałam o korekcji laserowej metodą EBK, czy może ktoś mi powiedzieć czym się różni ta metoda, że tyle ludzi ją chwali ?
gość
17-02-2016, 13:37:34

Tak łopatologicznie to metoda, która polega na tym, że nie są uszkadzane głębsze warstwy rogówki i dlatego jest ona tak chwalona, jest dużo bezpieczniejsza i oczy się goją bardzo szybko. Teraz sądzę, że ok 70 % osób ma wykonywaną korekcję tą właśnie metodą.
gość
17-02-2016, 13:48:49

Ale czy każdy może się zakwalifikować do tej metody? Czy w każdej klinice wykonują zabieg EBK? Gdzie w Warszawie najlepiej udać się na konsultację i badania kwalifikacyjne?
gość
19-02-2016, 09:35:31

Każdy to pewnie nie :) Ale większość osób:) EBK wykonują w CMO Laser tyle wiem, bo sam byłem. Na pewno nie wszędzie robią tą metodą.
gość
19-02-2016, 14:31:33

Ale polecasz tę klinikę? Jesteś zadowolony z efektów? Przy jakiej wadzie zostałeś zakwalifikowany do EBK? Czy teraz masz 0? Napisz coś więcej proszę. Bardzo zależy mi na pozbyciu się wady i chciałabym trafić do najlepszego specjalisty. Poszukuję sprawdzonych lekarzy. Z góry dziękuję.
gość
21-02-2016, 15:05:49

Bardzo polecam. Miałem -4, a teraz mam 0. Wada została całkowicie usunięta. Do tego proces gojenia przebiegł łagodnie i bez jakiś komplikacji. EBK jest jedną z najnowocześniejszych i najmniej inwazyjnych metod korekcji, bez ingerencji w głębsze warstwy rogówki. Do tego w CMO Laser pracuje fachowa kadra lekarska. Korekcją laserową zajmują się cztery lekarki. Każda z nich jest godna polecenia i cieszy się świetną opinią.
gość
29-02-2016, 14:03:22

Właśnie zapisałam się do dr Izdebskiej. Słyszałaś coś może o niej? Wizytę i badania mam w przyszłym tygodniu.
gość
09-03-2016, 10:10:54

Oj, pewnie już jesteś po wizycie. No i jak wrażenia? Kiedy masz zabieg? Ja też trafiłam do dr Izdebskiej. W sumie to zapisałam się w ciemno. Ale to był strzał w dziesiątkę. Tak w skrócie - świetnie dobrana metoda korekcji i bardzo dobre efekty zabiegu. Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko zakończy się pomyślnie. Jesteś w dobrych rękach.
gość
10-03-2016, 17:31:36

Podobno wadę mają mi zmniejszyć do 0, dlatego jestem podekscytowana i pełna nadziei na lepsze jutro :) Bardzo się cieszę z tego powodu i dam znać jak już będę po korekcji:) Zabieg w przyszłym tygodniu:)
gość
17-06-2016, 13:39:58

Możecie proszę napisać coś więcej EBK. Jak efekty? Czy długo Wam się goiły oczy po zabiegu? Zrobiłam badania i zostałam zakwalifikowana do EBK. Korekcję będę miała za dwa tygodnie. Chciałam z tego tytułu wziąć kilka dni urlopu, ale nie wiem dokładnie ile.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: