Reklama:

Dziwny problem z erekcja (99)

Forum: Mężczyzna - zdrowie i kondycja

gość
18-10-2015, 18:29:50

Zgadzam się z Irminą, sam miałem problemy z erekcją i wszystko wróciło do normy po zastosowaniu iqman
gość
28-06-2016, 18:24:31

Momentami jakbym czytał o sobie i o swoich problemach sprzed kilku miesięcy... to przykra sprawa dla faceta. Sam nigdy nie sądziłem, że mnie to się przydarzy, ale trzeba sobie jakoś z tym radzić. U mnie pomógł IQMAN, nadal regularnie go stosuję i rzeczywiście jest lepiej.
gość
08-07-2016, 17:09:12

Też brałem iqman i faktycznie jest on sluteczny, nie mniej nie powiedziałbym, że spowodowane to było problemami z partnetrką, tylko po prostu erekcja mi siadła...
gość
12-07-2016, 16:23:41

Ja też próbowałem różne środki zanim trafiłem na IQman. O rezultatach jakie dały tamte wolę nawet nie pisać, bo ciężko jest pisać o zerowych efektach. A co do IQman, to jak najbardziej mi pomógł
gość
19-07-2016, 18:23:42

W moim przypadku wydawało mi się to ostatecznością, ale jak zacząłem brać IQman, to odzyskałem nadzieję, na normalność w tym aspekcie życia, które nie ukrywam, było dla mnie ważne, Obecnie już wszelkie problemy za mną
gość
25-07-2016, 18:12:57

Zdecydowanie polecam wszystkim tabletki IQman. Dzialaja cuda! Jak po viagrze. Nie dosc ze sztywny to ciagle gotowy do dzialania. Moja dziewczyna pieje z zachwytu. Przede wszystkim dlatego ze skonczyly sie problemy z opadaniem w trakcie. No i w koncu ona tez jest w siodmym niebie!
gość
31-07-2016, 15:22:49

Ja też stosowałem iqman i faktycznie środek super. Dopiero po tym jak go zastosowałem, odczułem prawdziwą ulge
gość
04-08-2016, 18:33:11

Ja wolałem zacząć od czegoś lżejszego więc wybrałem tabletki IQMAN.I muszę powiedzieć że tak dużej skuteczności się nie spodziewałem.Praktycznie mój problem została rozwiązany w niecałe trzy miesiące.
gość
13-09-2016, 11:33:12

35 lat, wysportowany, zdrowo się odżywiam, prowadzę higieniczny tryb życia - nie palę, alkohol piję sporadycznie, wyniki badań mam wręcz idealne, a mimo wszystko mam problemy z erekcją... Moja żona zaczęła podejrzewać mnie o zdradę! Nic dziwnego.. W końcu od paru miesięcy unikałem seksu.. Wstydziłem się o tym rozmawiać. Wizyta u lekarza również nie wchodziła w gre. Musiałem coś z tym zrobić. Moje małżeństwo wisiało na włosku! Zdecydowałem się działać na własną rękę! Na szczęście żyjemy w XXI wieku i mamy Interent! Dzięki niemu trafiłem na ranking preparatów na potencję [b]http://potencia.pl/[/b] i zdecydowałem się na zakup tabletek Eron Plus. To była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu! Eron Plus działa natychmiastowo i daje pełną erekcję! W końcu moje życie intymne zaczęło istnieć, a żona? Jest w siódmym niebie!
gość
13-09-2016, 18:13:29

Wiele środków działa jak placebo natomiast jako jeden z nielicznych naprawde pomagający ale nie obciążając za bardzo wątroby i innych narządów to tabletki IQMAN, poszukajcie na Allegro

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: