Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
14-12-2009, 22:35:17

Witam!
Ja rowniez zazywam *** 15. Moja kuracja trwa juz od 3 m-cy, no i udalo sie schudlam upragnione 10 kg po ciazy!!!
Jednak sadze, ze samo zazywanie i oczekiwanie jak waga sama bedzie wskazywac mniej jest bledne.
Po tym leku mam bardzo duzo energii, ktora staram sie spozytkowac na fitness, basenie- czuje sie bardzo dobrze!
Pamietajcie o racjonalnym odzywianiu, ograniczeniu slodyczy no i ostatni posilek 18!
Powodzenia i trzymam kciuki, bo efekty po 14 dniach beda widoczne!
gość
14-12-2009, 23:27:25

witam
mam 19 lat i chciałam się podzielić z wami moja historią...
*** pierwszy raz zjadłam około 2 lat temu, zaznaczam, że nigdy nie miałam problemów z nadwagą, mam normalny typ urody nie jestem ani gruba ani nie jestem szkieletem człowieka, problem raczej leżał i leży w mojej głowie... wiem o tym i przyznaje się do tego bez bicia. Jako nastolatka w wieku lat około 16 zaczęłam eksperymentować ze swoim ciałem- głodówki ciągnace sie tygodniami, następnie ogromne ataki głodu i pochłanianie wszystkiego co pod ręką. oczywiście do tego duzo sportu lub jego zupełny brak, popadam z jednej skrajności w drugą... Wracając do Meridi- Nie zazywałam jej długo moze kilka tygodni ale że mam tendencje do szybkiej zmiany wagi w jedną jak i w druga stronę szybko schudłam, skończyło sie to anemią, omdleniami, zniszczyłam sobie żołądek, wątrobę a przede wszystkim PSYCHIKĘ... ;-(( miałam wtedy chłopaka którego kochałam i byłam z nim szczęśliwa, ale po tej cudownej kuracji nic nie było jak dawniej. Może to kwestia tego, że na punkcie mojego wyglądu mam strasznego bzika i straszne kompleksy. Wiem o tym, że jest cos ze mną nie tak, może jeszcze nie jestem anorektyczką czy wieszakiem ale zdaje sobię sprawę, że jestem na dobrej drodze, u mnie wpływ na moje kompleksy i brak wiary w siebie miało nie ciekawe dziecinstwo, ojciec alkoholik i to że zawsze czułam się gorsza. A jednocześnie zawsze chciałam byc idealna.. niestety nie wyszło mi, ***łam swoje życie, ***łam swój związek. wszystko przez moję dążenie do perfekcji i idealnego wyglądu rodem z wybiegu.

Wiem, że na pewno dostanie mi się na tym forum tak jak dostaje mi się od najbliższych, codziennie słyszę teksty typu "dziekuj bogu że jestes jaka jesteś" "jestes ładna i wygladasz normalnie" itp... ale musiałam sie z kimś w końcu z tym podzielić.

na koniec przepraszam, bo zdaje sobię sprawę, że to co piszę może działać na nerwy ludziom, którzy na prawdę mają problem z nadwagą. cry A.. i jeszcze jedno, od przyszłego tygodnia znów zaczynam brac ***15 bo usłyszałam nie dawno jakies komentarze że trochę mi sie przytyło...

A teraz pojdę i postukam się po mojej pustej głowie

JustynA
gość
16-12-2009, 08:15:10

Sprzedam lek *** 15 - jest to pozostałość po mojej kuracji.
Oczywiście jest to oryginalny produkt z halogramem - mam paragon zakupu z
apteki. Termin ważności 12.2010. Posiadam 2 opakowania po 30 szt. Cena za 1 opakowanie wynosi 130 zł + 5 zł koszt przesyłki.
Mój telefon 507-595-280
gość
16-12-2009, 08:46:23

Ktoś chyba chce sporo zarobić, a to nie ładnie:(
*** 15 w aptece kosztuje 62 zł za 30 tabletek więc stawka razy dwa? Oj nieładnie
gość
20-12-2009, 15:07:56

Gość 2007-03-22 22:06:00 szczerze mówiąć to *** działa tak samo jak Amfetamina. Wiem to bo brałam obydwa te środki. Amfetamina jest chyba tylko trochę mocniejsza niż to. A takto objawy takie same, czyli brak łaknienia, suchosc w ustach, przypływ energii, bezsenność.
zgadzam sie z tym w 100%na mnie *** działała identycznie jak feta heh niewiem jak wy ale ja po 6 mieś brania meridi schudłam 21 kg i jestem z nij zadowolona nie biore jej od wakacji a przytyłam tylko 3 kg ,,,,,,,,
gość
02-01-2010, 10:46:06

Witam wszystkich!
Ja stosowałam *** 10 mg w 2000 roku. Wtedy 1 opakowanie kosztowało 500 zł (to była nowość z Ameryki).
Przepisała mi ją lekarz po wcześniejszym wywiadzie o zdrowiu. Brałam jedną tabletkę dziennie. Miałam stosować dietę i ćwiczyć. Jednak przyznam szczerze z tą dietą i ćwiczeniami mi się nie udało ale stosowanie *** działało. Schudłam pierwsze 7 kg w miesiąc (z tego co pamiętam waga spadała już po pierwszych dniach), ogólnie 14 kg w dół. Brałam 4 opakowania. To pierwsze op było dla mnie najskuteczniejsze, potem waga już spadała dużo wolniej, ale tak chyba jest zawsze. Niby lekarz nie mówiła o skutkach ubocznych ale ja sama wiem, że napewno jest to bardzo ciężki lek. Pamiętam także sytuację w aptece jak kupowałam ten lek- Pani magister w aptece była wstrząśnięta mówiąc: "i Pani to bierze..."?
gość
11-01-2010, 15:59:35

Witam! :)

Mam 19 lat i niewielką nadwagę, chciałabym spróbować ***, ale obawiam się, że będzie to miało zbyt poważne skutki uboczne. Ktoś wcześniej wspomniał o tym, że przez pół roku po kuracji nie można zajść w ciążę i przez cały jej okres powinno się brać tabletki antykoncepcyjne. Czy ktoś wie jak to wygląda w rzeczywistości? I jeszcze jedno - czy nie będzie to miało wpływu na to czy kiedyś, powiedzmy za dwa lata, będę mogła normalnie zajść w ciążę?

Chcę zaznaczyć, że nie mam problemów z hormonami i nie brałam tabletek antykoncepcyjnych.

z góry dziękuje za odpowiedź!

Coco
gość
13-01-2010, 11:18:13

Witam WSZYSTKICH!
Jestem tu nowa.Dzis dostałam 1 opakowanie ***.
Po przeczytaniu waszych spostrzezen mam ciarki na skórze.Powiem szczerze ze sie boję.....mam 170cm wzrostu waze 61kg.
Nie wiem czy bede to stosowac???
gość
13-01-2010, 22:19:42

ja mam 160 cm i waze 76 kilo i lekarz nie chce mi przepisac *** co mam zrobic?
gość
15-01-2010, 13:47:09

Witam, też brałam ***.
Troszkę odpowiedzi na pytania.
Tak, *** jest pochodną amfetaminy.
Przy niedoczynności tarczycy schudłam 3 kg w 3 miesiace więc nie było warto.
Juz po 3 tygodniach po ostatniej tabletce byłam w ciąży.
Żadnych skutków ubocznych nie odczuwałam.

Więc podsumując reakcje na lek to sprawa indywidualna.

W tej chwili jestem na diecie przepisanej przez dietetyka i gubię ok 0,5 kg dziennie.
Polecam drugą opcję

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: