Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
09-02-2008, 15:08:00

od 3 dni biorę *** 10. I czuję się bardzo dobrze. Myślę że to podświadomość czasem płata nam figla. Przed zażyciem *** czytałam czytałam i czytałam. Zapamiętałam tylko informacje o bólach głowy, splątaniu umysłowym, o wzmożonym pragnieniu. U mnie objawy to tylko właśnie wzmożone pragnienie. Waga na razie stoi w miejscu. Jeśli zaś chodzi o jedzenie, to mogłaym się obyć bez niego, jednak coś tam zawsze przekąszę, by siły mieć. Nie wiem co będzie za dzień lub dwa, ale żadnych skutków ubocznych póki co nie ma!!! Pozdrawiam
gość
09-02-2008, 17:58:00

witam. Czy ktos z was mogl by mi polrcic godnego zaufania sprzedawce ***10? u ktorego sami kupowaliscie i jestescie zadowoleni. ZA ROZSADNA CENE. bardzo prosze o kontakt na moj email klaudia305@amorki.pl
gość
09-02-2008, 17:59:00

witam. Czy ktos z was mogl by mi polrcic godnego zaufania sprzedawce ***10? u ktorego sami kupowaliscie i jestescie zadowoleni. ZA ROZSADNA CENE. bardzo prosze o kontakt na moj email klaudia305@amorki.pl
gość
10-02-2008, 10:04:00

Biorę *** 15 tydzień i nic nie schudłam kiedy widać efekty proszę odp.
gość
10-02-2008, 10:41:00

o mój Boze, weź nawet tak nie żartuj Chyba ze jesz bez opamietania?
gość
10-02-2008, 13:12:00

Dziś 7 dzień kuracji . Niewiem ile spadła waga, ale po ciuchach czuję, że jest dobrze. Dodatkowo biorę witaminy i coś na wzmocnienie włosów. Apetyt faktycznie o wiele mniejszy. Najważniejsze, że wieczorem nie czuję głodu i mam ochote tylko na wodę mineralną. Pozdrawiam Kornik
gość
10-02-2008, 14:01:00

dziś wzięlam czwartą tabletke i jest coraz gorzej to znaczy zamiast chudnąć to ja mam coraz większy apetyt czytałam wypowiedzi wyżej i nie zauważyłam żeby ktoś miał takie objawy proszę o rade przed rozpoczęciem kuracji jadłam połowę mniej niż teraz Poza tym piję dużo wody ale nie mogę poradzić sobie z napadami głodu KINGA
gość
10-02-2008, 14:41:00

Kinga właśnie po paru dniach brania też miałam takie napady głodu, wcinałam więc jabłka a tak po tygodniu brania minęło, czyli parę dni wcinałam. Teraz już jem malutko, zjem ziemniaka i mam dość - nie poddawaj się
Początkująca
10-02-2008, 15:22:00

weekendy są najgorsze. dziś na obiad zjadłam nieduzy kawałek pieczonej szynki w cebulowym sosie (na winie bez mąki), a do tego parę kieliszków wina w miłym toqarzystwie. Ale i tak nie jadłam tego wszystkiego co było na stole, a znajomi sie objadali aż miło... Mimo wszystko zdecydowwanie łatwiej z ***... dziś jeszcze co najwyżej jakies jabłko. Waga wciąż ta sama. Czyli 4 kg mniej a dalej ani rusz...
gość
10-02-2008, 15:46:00

Dzisiaj zażyłam 9 tabletkę i oczom swoim nie wierzę-10kg. mniej! Myślałam że waga zwariowała! Jestem bardzo zadowolona i powiem szczerze że nawet nie spowiedziewałam sie tak szybkiego działania. Czuję się dużo lżejsza i odzyskuje niektóre ciuszki. Jest super! Nie mam prawie w ogóle apetytu ale staram się coś zjeść. Pozdrawiam i życzę wszystkim takich rezultatów!!! L.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: