Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
31-01-2008, 17:13:00

witam biorę *** od półtora tygodnia ona chyba nie działa uczucie głodu dalej mam, jeść dalej mi się chce,oprócz uciążliwego bólu głowy nic sie nie dzieje, czy ktoś też tak miał albo ma zależy mi na efektach po rzuceniu palenia zostało mi 20km. nadwagi proszę poradzće coś mi.
gość
31-01-2008, 17:30:00

witam mam taki problem biorę *** od półtora tygodnia i nic się nie dzieje jem jak jadłam uczucie głodu dalej mam,pierwsze dni bolała mnie głowa i miałam mdłości ale nic po za tym ani deko mniej czy ktoś tak ma lub miał. rok temu rzuciłam palenie a kilogramy zostały nie wiem co robi mam do zrzucenia 20kg. po jakim czasie mogę się spodziewać efektów odp. mi MAGDA
gość
31-01-2008, 17:33:00

witam mam taki problem biorę *** od półtora tygodnia i nic się nie dzieje jem jak jadłam uczucie głodu dalej mam,pierwsze dni bolała mnie głowa i miałam mdłości ale nic po za tym ani deko mniej czy ktoś tak ma lub miał. rok temu rzuciłam palenie a kilogramy zostały nie wiem co robi mam do zrzucenia 20kg. po jakim czasie mogę się spodziewać efektów odp. mi MAGDA
gość
01-02-2008, 08:01:00

przeciez odchudzanie sie z merida jest długoterminowe- trzeba na maxa uzbrioc sie w cierpliwosc. nie ma tak ciach i 10 kg w 2 tyg. najpierw centymetry a potem kg- ale nie ma co po tak krotkim czasie oczekiwac efektow.ja po mc mam zaledwie albo i az 6 kg mniej. liczne ze po roku moze 30 mi sie uda.....
gość
01-02-2008, 09:03:00

Witam! Po użyciu 7 tabletki meridi15 działy sie ze mną straszne rzeczy i to w nocy...ciśnienie 150/110 tętno 130, uderzenia gorąca, bardzo sie przestraszyłam nawet sie zastanawiałam czy może pogotowie wzywac...wiem ze takie efekty uboczne są, przestałam zażywac tabletki.
*** mam od lekarza, któremu powiedziałam ze mam straszne łaknienie i ciągle bym jadła i bardzo tyje no i oczywiście chciałabym schudnąc...I dostałam receptę na ***, lekarz nie napisał dawki wiec wykupiłam 15 żeby była silniejsza....Coś mi sie wydaje ze sama zawaliłam, chyba powinnam zacząc od 10.Teraz nie wiem kiedy mogę wrócic do leczenia...??? Czy 10 uzywac przez miesiąc a póżniej zmienic na 15, czytałam tez ze co drugi dzień można....jeśli ktoś ma wiedzę to proszę o odp.
pozdrawiam
gość
01-02-2008, 09:47:00

hej

a ja biorę od wczoraj 10 mg
kupiłam w aptece bez recepty
czuję się bardzo dobrze
wzięłam pierwszą wczoraj rano
i pierwsze co to poczułam jakby mi coś w gardle stanęło
potem zawrocik w główie i nagły przypływ energii
myślałam że sama przemebluję całe mieszkanie
kłopoty ze snem?????? nie mam
suchoć w gardle oczuwam

PRZY MERIDZIE TRZEBA UWAŻAĆ BY SIĘ NIE ODWODNIĆ, NERKI MOGĄ SZWANKOWAĆ BO ORGANIZM POZBAWIA SIĘ WODY WIĘC TRZEBA DUŻÓ PIĆ

co zauważyłam to brak łaknienia, dziś rano to ledwie śniadanie zjadłam

chcę schudnąć z 80 kg przy 166 cm wzrostu na jakieś 65 kilo!!
mam nadzieję że w m-c się pozbędę chociaż 5 kilo
także jak dla mnie gdybym schudła 6 kilo to bym skakała do nieba

przypadek o którym słyszłam: dziewczyna w niecałe 2 m-ce schudła 15 kilo i trafiła do szpitala z arytmią serca!
myślę że takie intensywne chudniecie nie jest wcale dobre , także 5-6 kilo w m-c to rewelacja i zdrowiej!!

zapraszam chętnych do rozmowy na gg 3398359 może wymienimy się doświadczeniami??

pozdrawiam

gość
01-02-2008, 09:51:00

01-02-2008 o 10:47, gość :
hej

a ja biorę od wczoraj 10 mg
kupiłam w aptece bez recepty
czuję się bardzo dobrze
wzięłam pierwszą wczoraj rano
i pierwsze co to poczułam jakby mi coś w gardle stanęło
potem zawrocik w główie i nagły przypływ energii
myślałam że sama przemebluję całe mieszkanie
kłopoty ze snem?????? nie mam
suchoć w gardle oczuwam

PRZY MERIDZIE TRZEBA UWAŻAĆ BY SIĘ NIE ODWODNIĆ, NERKI MOGĄ SZWANKOWAĆ BO ORGANIZM POZBAWIA SIĘ WODY WIĘC TRZEBA DUŻÓ PIĆ

co zauważyłam to brak łaknienia, dziś rano to ledwie śniadanie zjadłam

chcę schudnąć z 80 kg przy 166 cm wzrostu na jakieś 65 kilo!!
mam nadzieję że w m-c się pozbędę chociaż 5 kilo
także jak dla mnie gdybym schudła 6 kilo to bym skakała do nieba

przypadek o którym słyszłam: dziewczyna w niecałe 2 m-ce schudła 15 kilo i trafiła do szpitala z arytmią serca!
myślę że takie intensywne chudniecie nie jest wcale dobre , także 5-6 kilo w m-c to rewelacja i zdrowiej!!

zapraszam chętnych do rozmowy na gg 3398359 może wymienimy się doświadczeniami??

pozdrawiam

może to przejściowe? może nie powinnaś rezygnować? mierz ciśnienie co parę godzin, jak się nie poprawi to odstaw i zmień na 10 mg , ta jest może za silna i skontroluj wagę!!
pisałam post wyżej jak chcesz to odezwij sie do mnie na gg 3398359
gość
01-02-2008, 10:00:00

Cześć!
Mam pytanko:
Czy jak ktoś ma astme to może brać Meride na odchudzanie?
gość
01-02-2008, 13:21:00

ja mam i biorę od wczoraj przecież nie ma w przeciwskazaniach tej choroby
gość
01-02-2008, 13:32:00

Cześć a czy ktoś mi może coś powiedzieć o tabletka ***?
Brałam je 3 m-ce i czułam się świetnie...wszystko szło super...pięknie schudłam...ok 22kg...rewelacja. Przerwałam bo miałam zabieg na kolano i w czasie rahabilitacji nie brałam...tragedia przytyłam więcej niż schudłam...jest okropnie...chodzę na basen, ograniczam jedzenie i nic.
Stwierdziłam że wracam do ***...od dwóch dni biorę...i strasznie boli mnie nerka...słyszałam, że po *** są takie efekty...czy to prawda?
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: