Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
28-06-2007, 14:38:00

słuchajcie czy mozna po miesiącu stosowania *** 15 juz sie tak do niej pzyzwyczaic ze sie ma ochote na jedzenie jednak;/ to mnie martwi w ciagu 3,5 tygodnia schudłam 7 kg jutro sie powinnam zwazyc osttani raz po kuracji miesięcznej moze razem bedzie 9 kg. ale co dalej? mam baaaardzo zmienne nastroje, od niesamowitej agresji i wewnetrznej frustracji po rozczulanie sie na widok kubka hehehehhe niesamowity ból głowy, ale fajne jest to ze mam wiecej enrgii i potrafie bardziej efektywnie sie uczyc no i czasami mam trzęsawki . nie chce aby moj organizm sie przyzwyczail bo potem nie bedzie to działało;/
gość
29-06-2007, 21:01:00

ja nie uzywam tandetnych sordkow jak merida, stosowalam Venom Hyperdrive z ALRI i to jest dopiero zabawa. Schudlam 6kg z wagi 58kg, obecnie waze 52kg. Uwazam ze to dobry wynik i osiagnelam to co chcialam.
Naprawde nie warto sotosowac tej meridi. Strata kasy. Uwazam ze duzo postow tu to zaklamane bzdury.
gość
30-06-2007, 20:50:00

wydaje mi sie że jest ale tylko dla osoób które nie mają kłopotów z nad wgą.. mogą wtedy popaść w nieliczne choroby między inymi serca.
gość
01-07-2007, 15:45:00

witam.kupiłam niedawno *** i zaczynam brać od 10 lipca.mam ponad 20 kg nadwagi i mam nadzieję że szybko to zgubie.pozdrawiam.
gość
02-07-2007, 13:35:00

kto wie gdzie mozna kupic *** TANIEJ? bez recepty.
gość
02-07-2007, 16:09:00

POMOCY
łykam *** tydzień i było ok,schudłam 2kg troche bolała mnie głowa, nie miałam apetytu ale czułam się ok. a dziś koszmar,mam atak głodu ciągle chce mi się jesć, co się dzieje. pomóżcie jak mozecie. Kasia
gość
03-07-2007, 10:14:00

gość
03-07-2007, 10:23:00

lekarz mi powiedział ze *** i ***(*** jest tańsza)to ten sam lek ma działaś zmniejszać łaknienie ale umnie jest odwrotnie ciągle chce mi się jeść ssie mnie że aż mnie mdli i wtym wypadku to zamiast schudnąć to przytyje !!! Czy jest ktoś z taką przypadłością ??? Co robić?
gość
03-07-2007, 11:50:00

22-03-2007 o 22:06, gość :
szczerze mówiąć to *** działa tak samo jak Amfetamina. Wiem to bo brałam obydwa te środki. Amfetamina jest chyba tylko trochę mocniejsza niż to. A takto objawy takie same, czyli brak łaknienia, suchosc w ustach, przypływ energii, bezsenność.

witam,
biore *** od tygodnia i faktycznie mam niezla jazde, czuje sie troche jak po amfetaminie wiec wydaje mi sie, ze powyzsza wypowiedz jest dosyc wiarygodna. moze osoby, ktore jej nigdy nie probowaly nie maja po prostu porownania...ale zmieniajac jeszcze temat, w ulotce wyczytalam o wielu skutkach ubocznych, ktore sa zrozumiale dla mnie. Ale np.wypadanie wlosow...jak ma sie to do rzeczywistosci?
gość
08-07-2007, 06:16:00

Witam wszystkich!!!
Dzisiaj wzielam 1-sza tabletke *** 15.Mam 28 lat,158cm i waze 98kg.3lata temu wazylam 106kg.Wciagu paru miesiecy schudlam 10kg(piszac prace mgr-siedzialam nocami)potem od stycznia 2004 po obronie postanowilam wziac sie za siebie.Przeszlam na diete 1000kcal i 3 razy w tyg chodzilam na silownie.W ciagu 4 miesiecy waga spadla do 74kg.Bylam bardzo zadowolona.Przestalam chodzic na silke i stosowac diete.Stopniowo(ale bardzo pomalu,bo zajelo mi to az 3 lata)wrocilam do poprzedniej wagi.Wiem,ze to moja wina,bo objadalam sie slodyczami(kocham je.
Probowalam juz wiele razy wrocic do 1000kcal ale jakos nie potrafie.Nie wiem co sie ze mna stalo.Szukam jakiegos kopa,dlatego siegnelam po ***.
Jezeli ktos chcialby wspierac sie w walce z nadwaga to czekam na maile gosunka@onet.eu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: