Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
02-01-2008, 12:04:00

02-01-2008 o 10:04, gość :
czy to dobry lek na zrzucenie 7 kg.?????

zdecydowanie NIE!
Początkująca
02-01-2008, 13:50:00

witam,
czy ktoś z Was , stosujących ***, miał tzw skutek uboczny w postaci "szczękościsku"... ( najprościej opisując to uczucie),będę wdzięczna za odpowiedź
pozdrawiam
Anna
gość
02-01-2008, 14:18:00

gość
02-01-2008, 14:24:00

bralam M10 dwa miesiace,schudlam 9 kg.Potem zachorowalam na zap.pluc i pani doktor nie zapisala ***,az do zakonczenia leczenia pluc.Teraz biore M15 juz ponad miesiac i nic sie nie dzieje!Jak pojde po nastepna,to juz mi nie zapisze,bo nic nie chudne i to w dodatku przy silniejszej dawce.Co robic?
gość
02-01-2008, 17:43:00

Przebrnęłam przez to całe forum a raczej temat ***... zajęło mi to dwa dni... i jedna ważna uwaga nasuwa mi sie na myśl... a mianowicie dlaczego nikt tu ani w ulotce ani tez lekarz tak na prawdę nie wyjaśni jak działa ten lek?

Hamuje łaknienie wiemy ale... jak to się dzieje, że po dwóch dniach zażywania leku jestem szczuplejsza w pasie o 4 cm a po 4 dniach 6 cm w pasie i 3 w udach? A waga nadal stoi w miejscu? Gdzie niby się podział ten tłuszczyk? wyparował?! nie sądzę, nie pocę się, jem odrobinę mniej, nie uprawiam sportów...

Wszystko co znalazłam w informacjach o tym leku ogranicza się do opisu skutków ubocznych i ograniczeniach w zażywaniu leku.
Jestem jednak niezmiernie ciekawa czy ktoś umie odpowiedzieć mi cóż to za cud się dzieje w moim organizmie, że chudnę objętościowo a nie wagowo.

Dziękuję i pozdrawiam odchudzających się.
gość
02-01-2008, 21:44:00

Witam jestem pełna obaw, ta obawa trwa ponad 1/2 roku. w styczniu zeszłego roku rzuciłam palenie ( dodam że byłam strasznym nałogiem 16 lat na Ty z nikotyną a ostatnie 2 lata szło po 2 paki dziennie). Mamy znowu styczeń a ja z 65 kg doszłam do wagi 81 kg TRAGEDIA. *** kupiłam już w sierpniu, ale że wyszła mi niedoczynność tarczycy zaczęłam przyjmować leki (Letrox) to obawa związana z braniem wzrosła do tego stopnia, że zaniechałam. Obecnie jeśli nie wezmę meridi, to popadnę w inną jakąś psychiczną chorobę, z powodu wyglądu. Mam zamiar wziąć pierwszą tabletkę w niedzielę. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam
gość
03-01-2008, 07:17:00

02-01-2008 o 18:43, gość :
Przebrnęłam przez to całe forum a raczej temat ***... zajęło mi to dwa dni... i jedna ważna uwaga nasuwa mi sie na myśl... a mianowicie dlaczego nikt tu ani w ulotce ani tez lekarz tak na prawdę nie wyjaśni jak działa ten lek?

Hamuje łaknienie wiemy ale... jak to się dzieje, że po dwóch dniach zażywania leku jestem szczuplejsza w pasie o 4 cm a po 4 dniach 6 cm w pasie i 3 w udach? A waga nadal stoi w miejscu? Gdzie niby się podział ten tłuszczyk? wyparował?! nie sądzę, nie pocę się, jem odrobinę mniej, nie uprawiam sportów...

Wszystko co znalazłam w informacjach o tym leku ogranicza się do opisu skutków ubocznych i ograniczeniach w zażywaniu leku.
Jestem jednak niezmiernie ciekawa czy ktoś umie odpowiedzieć mi cóż to za cud się dzieje w moim organizmie, że chudnę objętościowo a nie wagowo.

Dziękuję i pozdrawiam odchudzających się.

Te zmniejszające się obwody - to utrata wody z organizmu - nie tłuszczyku( na to przyjdzie czas) Lek ten pobudza wydzielanie serotoniny - która z kolei pobudza osrodek sytości w mózgu- poprostu nie czujesz głodu. Poza tym przyspiesza termogenezę- czyli zwieksza zuzycie energii, a ze nie spożywasz zbyt duzej ilości - dochodzi do spalania tzw. zapasów czyli tłuszczyku. Powodzenia !
gość
03-01-2008, 20:09:00

biorę *** od 3 mcy schudłam 10 kg czuje sie całkiem dobrze piguły zapisał mi kardiolog miałam wage jak kaszalot konsultujcie sie z lekarzem i wszystko bedzie ok pozdrawiam
gość
04-01-2008, 11:34:00

mam niedoczynność tarczycy po operacji na stałe przyjmuję eutyrox a do tego migrenę którą leczę divaskanem no i oczywiście 20 kg. nadwagę na co mój rodzinny lekarz przepisał mi ***, którą biorę od miesiąca nie ma przeciwwskazań do stosowania tych leków jednocześnie , jeśli macie jakieś wątpliwości co do stosowania innych leków lub chorób współistniejących to konsultujcie to z lekarzami którzy wypisują wam te leki,oni wiedzą najlepiej co z czym i przy jakiej chorobie można brać.Pozdrawiam
gość
04-01-2008, 17:00:00

Sprzedam *** 10 i 15 orginalne z apteki, okazyjna cena. Fruzzka@o2.pl lub dzwon 516593898

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: