A Wy "glupie" hahaha (zarcik)

ja napisalam ze moje oczy sa jak u zapuchnietego zoltka oczy bo mam takie malenkie (otwieraja sie na milimetr z tego niewyspania) a wy jak zwykle tylko o jednym hahaha
glodnemu zawsze chleb na mysli co? hehe
moj maz to i owszem chcial wczoraj i to nawet bardzo bo z zona nie sypia juz od ponad pol tora miesiaca, tylko ze zona cos zaniemogla hihi (normalnie po tej M-ce to mi sie kompletnie nie chce, a ten juz mi wyrzuty robi ze pewnie kogos mam i dlatego juz z nim nie chce i ze pewnie dla jakiegos innego sie odchudzam) hahaha dobry zart, kto by chcial taki worek cielska? gdyby chcial cos zrobic to musialby sie najpierw w archeologa pobawic i moze dokopal by sie w tym tluszczu czegos...hahaha

No i wracajac do wieczoru to wlasnie tak sobie pomyslalam ze moze tego promieniowania za duzo od tego kompa i moze on tez jakos wplywa na ta bezsennosc, a po za tym to moj maz twierdzi ze z kochankiem chatuje hehehe.
Jak znam zycie to pewnie bede bo nie wydaje mnie sie zebym dzis wczesniej zasnela, choc tak bardzo bym chciala wreszcie odpoczac...achhh...