Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
09-12-2008, 22:05:00

zapomniałam się podpisać - Jagoda
Początkująca
09-12-2008, 22:46:00

witam dziewczynki kochane ja jakos sie trzymam dzis nawet sie scigałam z jakims facetem na trasie Jagoda matko boska no nie wiem jak masz na imie kurcze ja musze isc do lekarza ja nic nie pamietam w kazdym badz razie chciałam ci powiedziec ze bys pisała co i jak u ciebie i porob badania koniecznie . mi strasznie holesterol rósł a tera nie wiem bo sie nie badalam ostatnio miałam 274 lekarz mówi ze nie jest jeszcze tak zle hahah wiec życ bede ale oczy mnie niesamowicie bolą ale co tam ja az mnie serce boli jakie Ilona ma ciezkie dni nie mozecie sie tak zadreczac ta waga i tak co ma nas spotkac to spotka wierze ze bedzie dobrze pozdrawiam was ciepło i zycze tylko ciepłych mysli jestem z wami całym sercem . a mam nadzieje ze nie pomyliłam imion ale mam skleroze :? boze az sie boje Złotowłosa nic nie mów o jedzeniu bo ja dzis jadłam tosty a raczej zrłam jak swinia i nie mam wyrzutow sumienia były takie dobre masła juz tyle nie jadłam ze smutno mi na sama mysl a ciasto wciagneła bym nosem i weszłoby na pewno tylko te spodnie jak przyjdzie zapiac to wtedy nie jest juz gdzie wciagnac tego tłuszczu.... Ilona 29 az mi niedobrze jak czytam co ty jesz lisc salaty!!!!!!!!!!!!! matko boska pompor ser feta ja nienawidze sera sałata w kanapce moze byc a pomidor odrazu mam wysypke ja rano zjadam jedna kanapke ciemny chleb ze sliwka z serem topionym ale tylko tyle ze niby jest ten ser tak bardzo malo potem kolo 11 zjem banana albo mandarynki 3 /4 potem obiad drugie danie ale wiecej surowki a niewiele prawie nic ziemniakow i jakis mały kotlet a potem jogort koło 16tej i przed 18 jedna kromke hleba z cienka swojska chuda kiełbasa bez masła i wode pije tragedia jak w oswiecimiu ciekawe ile to kalori ja nie nawidze zup nie bede ich jadła nawet zeby mi ktos płacił nie bede jadla wody z kartoflami o i tyle ide spac dzis nawet nie cwicze bo mam lenia i co nie moge? moge a i nadal sie nie odzywam do nikogo hahahah w domu a i widziała mnie kumpela ktora mnie nie widziała ponad 1 m-c i dostała szoku hahahahah ale musze isc do ginekologa bo cos nie halo ale narazie szaaaaaaaa moze to tylko przemeczenie organizmu dobra juz ide przepraszam ze tak duzo napisałam milej nocy i trzymam kciuki za wszystkie Basya
Początkująca
09-12-2008, 23:24:00

pomylilam imiona no ide do lekarza ja mam cos z głowa nie tak Ilona Bellinez przepraszam nie zrobiłam tego specjalnie dobranoc Basya
Początkująca
10-12-2008, 07:24:00

No to mnie wylożyło.... Mój synek od wczoraj na antybiotyku, a ja dzisiaj ledwo mówie tak boli mnie gardło Nie dość,że człowiek odmawia sobie wszystkiego, to jeszcze los człowieka przyciśnie! Brak alkoholu też ma jakiś wpływ na to bo od czasu do czasu człowiek sie odkaził, a *** przyciaga wirusy. Chwała jej za to,ze pomaga chudnąć,ale po co przywołuje choroby?! Ech....trzeba isc do pracy.....tylko jak sobie pomysle,ze czeka mnie 4 godziny wsród 25-ciu rozwrzeszczanych czterolatków to chyba umre. . . Musze zacisnąc zęby i przetrwac. Dzis rano jak sie obudziłam pomyślalam o pączku hahahaha trzeba szybko łyknąć M zanim mnie bardziej pokusi Dużo slonka w sercu zycze kazdej ,która tutaj wpadnie
ilona29l
gość
10-12-2008, 07:31:00

Witam moje drogie.
Tak, tak Złotowlosa czytam codziennie to co piszecie i nieraz pogrożę palcem, ha ha ha.
Dziewczyny, wiem, że jest teraz ciężki okres na odchudzanie. Jesień jest taką porą, która nie nastraja nas pozytywnie. Ale jak zaświeci słońce, zobaczcie jak się wszystko zmieni.
Też miałam trudne dni na początku mojej przygody z Meridą a zaczęłam 30 września. Dzisiaj jest ok. Może dlatego, że mam inne problemy i dlatego nie zauważam swoich.
Ale do rzeczy dziewczyny nie fundujcie sobie głodowych porcji bo to nic nie da. Po pewnym czasie organizm się zbuntuje i wszystko nadrobi. Wiem, że motywują was do tego zrzucone kg w krótkim czasie, ale wiem co mówię ja to miałam. A odchudzam się od zawsze. I zawsze kończyło się tak samo. U mnie spadek wagi w ciągu tygodnia jest teraz od 0,4 do 0,7 kg. Mam teraz 75 kg. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taką wagę. Chciałabym jeszcze zrzucić 5 kg. Największy ubytek wagi był na początku, to jest normalne. Jem to na co mam ochotę, lecz w mniejszych ilościach. Czasami zgrzeszę ale to każdemu się zdarza. ,
Musicie być świadome tego, że naprawdę trzeba zmienić styl życia i odżywiania.

Basya przykro mi, że tak źle się czujesz ja chyba bym odstawiła *** i się wzięła za siebie bo taki stan zdrowia dłużej nie może być. A przy tym cierpi twoja rodzina.

Ilona 291 według mnie za mało jesz. Musisz mieć porcje jakieś 1000 –1200 kcal.

Złotowłosa widzę, że jesteś optymistycznie nastawiona na innych i myślę, trochę więcej optymizmu powinnaś dać sobie. Widzę, że masz wielką siłę do walki, wykorzystaj to.

Alino gratuluję wszystkich osiągnięć bo na pewno bardzo dużo pracy włożyłaś w swoje osiągnięcia. Człowiek z wiekiem dojrzewa do pewnych decyzji.

Ja też nie jestem najmłodsza, ( no trochę starsza od Ciebie), kończę studia, mam stypendium naukowe pierwszego stopnia, mam dwie córki dorosłe, które nigdy nie miały kłopotów z nadwagą oraz kochanego wnuczka Antosia, żywe srebro, pracuję, gotuję, piszę pracę dyplomową, uczę się do egzaminów, rano wstaję wcześnie ćwiczę i uwierzcie mi jak się chce to można.
Bellliz, przykro mi, że masz takie kłopoty ze zdrowiem. Nie możesz się tak rozgrzeszać z każdego kęsa, bo oszalejesz. Wycisz się, i zastanów się co można zrobić aby sobie poprawić samopoczucie, a naprawdę można, poczytaj w necie.

Kiedyś moje odchudzanie to była jedna wielka zawierucha. Wszyscy wiedzieli, że się odchudzam bo szalałam, wszystko mnie denerwowało a dzisiaj nikt nic nie wie z moich najbliższych, nawet mąż, tylko widzą, że jak coś ubiorę to wyglądam jak sierota, ha ha ha. Wszystko wisi, tragedia. W maju miałam remont i postanowiłam wszystkie mniejsze rzeczy wydać bo już nie będą potrzebne a tu proszę.

Ilonka, czy lepiej się już czujesz, no i jak przygotowania do roli mężatki, sukienka wybrana?

Ewelina co u ciebie ?

A gdzie pozostałe Gwiazdeczki ?

Kochane pozdrawiam was gorąco, przepraszam, jak coś pokręciłam i że tyle napisałam.
Pa Jola.
Basya Jagoda to imię, ja też mam córkę Jagodę.
gość
10-12-2008, 08:12:00

Witajcie dziewczynyJolu u mnie spadek wagi jest podobny do twojego od 0,5 do 1kg,w pierwszym miesiacu z emka lecialam z wagi duzo szybciej,ale teraz czasem zjem cos slodkiegow koncu nie mozna sobie wszystkiego odmawiacteraz waze 78k g,a jestem w polowie 2 opakowania,chcialabym dojsc do 70 mam nadzieje ze mi sie to uda.Jem wszystko tylko w malych ilosciach,staram sie aby bylo 5 posilk
ow dziennie,ilonko29l ja czasem wypije drinka 1 i malego, ja tez mam szpital w domumaz chory,moja niunie tez bierze chorobskoBelliz na pewno wszystko sie ulozy ale moze jakis lekow niemozna laczyc,dziewczynki zycze powodzzenia wszystkim
gość
10-12-2008, 08:13:00

EWELINA
gość
10-12-2008, 10:42:00

Witam,
Basya....co przepraszasz... jak wkońcu udało ci się napisac dużo hihih, ale powiem ci szczerze, że ubawiłam się czytając Twój wpis, super jesteś z tym kręceniem imioni ników hehe, w domu te ztak mylisz imiona ??
żartuję
Jolu fajnie że się wkońcu odezwałaś....a nie tylko kukasz hihihih
Dzięki za dobre słowa.....widzisz ale tak często u mnie jest, że staram się dodać optymizmu innym.....a w sobie jakoś go nie moge znaleźć odpowiedniej ilosci...
Fakt że byłam przemęcozna ostatnio...i pewnie wszystko się nazbierało...a na problemy innych patrzy się z innej perspektywy, więc pewnie inaczej coś doradzić.....
Podbudował mnie wpis GOŚCIA, mam nadzieję że się jeszcze pojawi...i poznam jego nicka przynajmniej...
A dziś już Wam powiem zjadlam wczoraj fryteczki.....niesamowicie dobre.....chyba bym umarła gdybym miala sobie ich odmnówić
na szczęscie były takie z piekarnika, a nie ociekające olejem.... (choć pewnie odpowiednio wcześniej nasączone fabrycznie)

Belliz udało się zasnąć??

Kurcze ja naprawdę jestem jakimś ewenementem...
większośc zWas bierze te tabletki od około września pażdziernika,
i pochudła ładnie.....
to u mnie tylo tak kiepsko..... 3 miechy za mną....a wagowo kiepsko
i tylko nie myślcie że tak obżeram się frytkami i innymi tam.....
jak zaczęłąm brac to było jeszcze lato w pełni.....prawie.....
i jadłam raczej rozważnie,
teraz w ostatnich tygodniach mnie naszło,a le to pewnie z bezsilności.... gdy każda ma rewelacyjne efekty a u mnie mimo że tak dlugo...to takie jak u większości po połowie mojego czasu...

Pzdrówka dla wszystkich
Zlotowlosa
gość
10-12-2008, 11:34:00

Witajcie dziewczyny kochane! DŁUGO MNIE NIE BYŁO , ale mam problem z komputerem i netem- pewnie chłopaki coś wpisały i teraz musi przyjść Ktoś kto się na tym zna. Teraz piszę od koleżanki więc muszę szybko- nawet nie czytałam Waszych postów . Za życzenie dziękuję!!! W zeszłym tygodniu w piątek byłam u lekarki mam recepte na kolejne 10- chociaż myślałam że dostane 15. Przez 3 tygodnie ubyło 7kg chociaż przez ostatnie 9 dni waga stoi-lekarka mówi że każdy reaguje inaczej i nie mam się przejmować bo pewnie ruszy wkrótce. wiem skąd u mnie wysypka -nowy krem do twarzy. Poza tym wszystko O.K. Pozdrawiam W as serdecznie i mam nadzieję że w weekend już będe miała swoj komp. no i nadrobie zaległości!!! Basia
gość
10-12-2008, 11:54:00

Cześć Jolu. Widzę, że już nie dużo zostało ci do zrzucenia, w sumie tyle co mi Obecnie przy zmniejszonej dawce Emki też spadam ok. 0,5 kg tygodniowo. Nie zostało mi już dużo, a mam na to czas do marca więc myślę, ze spokojnie pozbędę się tego. Obecnie ważę 65,5 kg a docelowo mam zejść do 61. Teraz ćwiczę oprócz moich 2 programów callaneticsu, 2 razy steper i 3 razy brzuszki. Tak więc codziennie coś robię Obecnie przez tego doła troszkę sobie pofolgowałam i nie raz zjadłam coś słodkiego, ale dziś wzięłam się w garść, bo nie chcę stracić tego na co tak ciężko pracowałam. Co do przygotowań żonkowych, to suknia już wybrana i zamówiona, tylko miarę mam dać w marcu, żeby była najbardziej aktualna. Przynajmniej mogłam sobie wybrać suknie o jakiej marzyłam i nie czuć się w niej jak beza Trzymaj się cieplutko. ILONA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: