Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
22-11-2008, 21:51:00

Aniu (17latko) ja biorę ***10 od 29 września tego roku i na tą chwilę zrzuciłam 12 kg. Oprócz Meridi stosuje chyba najprostszą z diet, czyli liczenie kalorii i dodatkowo ćwiczę 2 razy w tygodniu po 80 minut a teraz jeszcze 3 razy po 30 minut. Jak dla mnie efekty są znakomite. Moje ciało nabiera super kształtów, a wszyscy są zaskoczeni tym co osiągnęłam. *** połączona z odrobina własnej pracy działa cuda. ILONA
gość
22-11-2008, 22:19:00

aniu to idz do dietetyka niech rodzinna da ci skierowanie badania to proby watrobowe i cisnienie i cholesterol no i serce ale to zaznaczy dietetyk jakie badania wszystko we krwi ja znowu nie mam dietetyka ale tak jak pisalam ja nie chce wielkich reewolucji w jedzeniu chce poprostu nauczyc sie w malych ilosciach jesc bo jak dotad to do 16 nic nie jadlam nic a nic a pozniej zjadalam za dwa dni. i to chce znienic najsmieszniejsze jest to ze jak robie jedna kanapke to w duszy placze myslac ze sie nia nie najem a wystarcza na kolacje hahahha smieszy mnie to. ja za ***15 place w aptece 47zl. wiec niedaj sie nabrac ludzie sa podli idz do lekarza Anno W trzymam kciuki pozdrawiam Basya
Wtajemniczona
23-11-2008, 11:10:00

Ilona, jestem pod wrażeniem twoich efektów!!!
Wow, możesz być doskonałym przykładem dodającym otuchy....
gdybym zrzuciła 12 kg...byłabym najszczęśliwszą osobą na ziemi...a tymczasem już ponad 70 tabletek za mną a efekty marne...5 kg...
fakt nie stosuję żadnej diety.... ale nie wyobrażam sobie liczyć kalorie, zawsze było to dla mnie strasznie trudnym zadaniem, mimo iż wydaje się łatwe...
tabel z kaloriami przewala się w szufladzie tysiące,a le nigdy mi się to nie udawało...nie chodzi o to że jem jakieś ogromne ilości...tylko o sam fakt liczenia....
Chyba ta zawierucha za oknem znów pesymistycznie mnie nastawiła...
pozdrawiam Was dziewczynki !
gość
23-11-2008, 11:26:00

hej dziewczyny mnie od wczoraj boli serce i kiepsko sie czuje nie mam sily w ogole zlotowlosa wazne ze nie rosnie waga bo dopiero bylby powod do zlych mysli glowa do gory milej niedzieli dla was wszystkich tu zagladajacych Basya
Początkująca
23-11-2008, 15:20:00

Basyu opakowanie kosztuje 47 zł a ile jest tam tabletek i na ile to wystarczy. Anna W.
gość
23-11-2008, 19:27:00

Złotowłosa nie szkodzi, że się uniosłać nie gniewam się Myśle zresztą że zareagowałabym podobnie będąc na Twoim miejscu

Ilono gratuluję Ci! Poza tym zmotywowałaś mnie do pracy nad sobą. Mam nadzieję ze mi rowniez sie uda. Dzięki!

Od jutra zaczynam. Zaryzykuje... Bede Wam zdawac relacje co i jak.

Miłego wieczoru!
Ania (17l.)

gość
23-11-2008, 19:29:00

P.S.: Złotowłosa! Nie przejmowałabym się gdybym miala do schudniecia 2 albo 3 kg. Ale w gre wchodzi 15-20 kg i to juz dla mnie problem. Nie chodzi tylko o wygląd ale przede wszystkim o zdrowie. Probowalam schudnac samodzielnie ale nie potrafie.
gość
23-11-2008, 20:06:00

Anno W tabletek jest 30 tylko dziwi mnie ze jest taka roznica jak niektore dziewczyny pisza takie ceny ze jestem w szoku pisz jak juz bedziesz po wizycie pozdrawiam Basya
Początkująca
23-11-2008, 21:45:00

DZIEWCZYNY NIE WIEM CO SIE ZE MNA DZIEJA ,ALE MAM SUCHOTY W BUZI,NIE MOGE SPAC I JESTEM BARDZO POBUDZONA SEKSUALNIE.CZY TO NORMALNE?
gość
23-11-2008, 22:12:00

Złotowłosa dziękuje za miłe słowa. Uwierz mi, ze liczenie kalorii jest najprostszą z diet jakie istnieją. po tygodniu tak się do tego przyzwyczaisz, ze będzie to dla ciebie coś normalnego i naturalnego. Myślę, że miałabyś o wiele lepsze efekty po zastosowaniu diety.
Aniu mam nadzieje, że uda Ci się osiągnąć sukces. Przede wszystkim musisz wierzyć w siebie i za wszelka cenę dążyć do realizacji celu. Nie raz przyjdą ciężkie chwile, ale nie wolno się poddawać. sama wiem coś na ten temat.
Po prawie dwóch miesiącach pracy nad sobą czuje wielką satysfakcję gdy patrze w lustro. Wszystkie ubrania wiszą na mnie jak na wieszaku. Najpiękniejszą nagrodą jest podziw ukochanego mężczyzny, który nie może się nacieszyć nowym ciałkiem. Uwierzcie mi dla takich chwil warto jest pracować. Czuję się jakbym na nowo się narodziła
Dziewczynki *** bardzo nam pomaga ale nie zapominajmy, ze ważna również jest nasza pracy, żeby już nie wrócić do poprzedniego wyglądu. Wierzę w nas ILONA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: