Hej dziewczyny!No co z Wami?Zlotowlosa i inne nie przedstawiajace sie kolezanki!To ze nikt Wam nie odpisuje przez kilka minut to nie znaczy ze jestescie nie mile widziane!!!Troszke to forum zamula i tez nie wszystkie siedzimy tu calymi dniami!Wszystko jest ok!Dzielcie sie swoimi opiniami i przezyciami a wszystkim nam bedzie latwiej w tej walce!3majcie sie!pozdrawiam wszystkie i wszystkich!Gorace buziaczki!
Zlotowlosa nie rezygnuj z forum,kazda informacja jest dla nas wazna,mi pomaga wygadanie sie,a pisanie codzienne tutaj uwazam ze jest dobra terapia Ewelina
witam wszystkich ja po 5 tabletce poczulam ze nie chce mi sie jesc wczoraj pisalam ze chyba na mnie nie dziala bo chce mi sie ciagle jesc i prosze niespodzianka laknienie minelo huraaaa mam nadzieje ze schudne tylko nie wiem czy jesc 5 dziennie razy czy 3 oczywiscie male ilosci czasem mam taka prace ze wracam wieczorem i nie mam czasu na jedzenie w ciagu dnia . bieganie zamienilam na basen bo wysiadly mi stawy w kolanach. mam do schudniecia 10, 15 kg ale nie mam zamiaru przesadzac z cwiczeniami i dieta moge sie ograniczyc jesc mnie ale nie bede za wszelka cene sie odchudzac. we wszystkim potrzebny jest umiar tak mysle zlotowlosa je tez nikogo tu nie znam ale czas moze i to zmieni w kazdym badz razie trzymajcie sie i piszcie kazda informacja jest cenna dla nas wszystkich Basya
Wydaje mi się, że z tym podsumowaniem forum przez niektóre osoby to przesada. Ja jestem tu od niedawna i przede wszystkim chciałam się ze wszystkimi podzielić moimi zmianami i osiągnięciami. Jak tylko mogę staram się udzielić odpowiedzi i porad. Każdy ma prawo wypowiadać się na tym forum. Nie można aż tak impulsywnie reagować na zaistniałą sytuację. Jesteśmy tu aby sobie wzajemnie pomagać ILONA
Jolu super, ze waga idzie w dół. Bardzo się ciesze i oczywiście gratuluje. Jak tam ćwiczonka? Ja zaczynam widzieć już efekty ćwiczeń. Wiem, że muszę jeszcze poczekać na super rezultaty, ale i tak jest o wieeele lepiej niż było
Basiu super podejście. Wiadomo, że każdy organizm jest inny ale najważniejsze, że sama też pracujesz. ja ze względu na studia nie mogę pozwolić sobie na 5 posiłków więc mam 3. Oczywiście ostatni najpóźniej 4 godziny przed snem czyli ok. 19. Myślę, że spokojnie zrzucisz te kilogramy. Ja akurat mam nie wiele czasu bo do maja 2009 więc zacisnęłam pasa na maksa Wiadomo, że nie można przeginać w jedną stronę, ale nie można tez całkiem sobie odpuścić. Wystarczy racjonalne podejście i zdziałamy cuda ILONA
witam was basiu i ilono ostatnio skończyła mi sie *** i poszłam do apteki a pani magister zaproponowała mi zelixse jest to odpowiednik polski io 10 złoyy tańszy i niespodzianka jak po meridi ciągle chciało mi się jeśc to po zelixsie łaknienie ustało. fajnie ciesze sie bo u mnie po36 dniach z *** to lylko 3 kg mniej ( ale może to zasługa jabłek bo jadłam ich duże ilości wieczorami a to żle bo jabłka mają mało kalori ale dużo cukru w sobie dziewczyny uważajcie na jabłka ) przestałam jeśc jabłka dam wam relację czy waga zacznie szybciej spadac nie jem kolacji po godzinie 16 to tylko czasami płatki owsiane słodycze też wyeliminowałam pozdrawiam was złotowłosa nie zrażaj sie ja jestem tu już 36 dni i nie zawsze mi odpisywano na moje pytania no to lece katia