Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
20-11-2007, 20:55:00

zgadzam sie niemamy ochoty na jedzenie to sucharki czy gotowanie warzywa sa oki bez wyrzutu ze niemozemy zjesc np kebabu bo po prostu niemamy na niego ochoty!!! ogolnie zauwazylam ze lepiej zazyc ja np o osmej lub dziewiatej rano niz o 11 czy 12stej,jakos jeszcze mniejszy apetyt sie ma,pozdrawiam piszcie ANATOLEK
gość
21-11-2007, 19:25:00

Witam zwolenników i przeciwników ***.Właśnie mam przed sobą recepte na *** i do czasu przeczytania waszych wypowiedzi bardzo się cieszyłam że jest coś co zahamuje mój wilczy apetyt ale teraz troche się obawiam co mnie może spotkac.Dodajcie mi odwagi,prosze.

onora311
gość
21-11-2007, 19:33:00

Witam zwolenników i przeciwników ***.Właśnie mam przed sobą recepte na *** i do czasu przeczytania waszych wypowiedzi bardzo się cieszyłam że jest coś co zahamuje mój wilczy apetyt ale teraz troche się obawiam co mnie może spotkac.Dodajcie mi odwagi,prosze.

onora311
gość
21-11-2007, 19:35:00

onora311
gość
21-11-2007, 22:15:00

spoko nie jest zle pierwszy tydzien bedzie taki do przystosowania sie potem pujdzie z platka waga tak po tygodniu zacznie spadac zwaz sie jak zaczniesz stosowac a potem po tygodniu i napisz ANATOLEK
gość
22-11-2007, 00:05:00

witam. na samym początku chcę przestrzec wszystkich przed braniem *** bez konsultacji z lekarzem.moja żona poszła na łatwiznę i kupiła sobie przez znajomego *** i zaczęła brać(teraz zażywa już drugie opakowanie)nie ma ochoty na jedzenie,nie zasypia o normalnych porach,ma suchość w gardle a co najgorsze nie możemy sie już ze sobą porozumieć. moja żona ma obsesję na ten lek.ma zmienne nastroje nie mogę z nią na temat meridi porozmawiać.na *** schudła już 17 kg.A najśmieszniejsze jest to, że nigdy nie powiedziałem jej ze musi schudnąć.moja żona przed ślubem była otyła i mi nie przeszkadzało to.ja nawet teraz znajomych się pytam czy moja żona utyła, bo może ja tego nie widzę,a oni mi na to ,że nie zauważyli.przestrzegam was nie bierzcie chemii jak nie jest wam potrzebna ,bo na bank będą skutki uboczne bo każdego organizm jest inny.pozdrawiam
gość
22-11-2007, 11:44:00

witajcie, ja łykam *** od 2 miesięcy. schudłam ok. 16kg. i jestem szczęśliwa, wiem, że sama nie poradziłabym sobie z moją nadwagą. Na początku brałam *** 10 2 opakow. a teraz *** 15, ale powiem wam, że jakoś po tej 15-tce boli mnie głowa..tylko nie wiem czy to od tabletek. Miał może ktoś z was taka reakcję?>>?dajcie znać.
Pozdrawiam, Madzia
ps
teraz czuję, że żyję.........
gość
22-11-2007, 12:20:00

Dzięki za dobre słowo ANATOLEK,wchodze w to od poniedzialku i mam nadzieje że jakoś przetrwam
onora3/11
gość
22-11-2007, 16:10:00

18-07-2007 o 14:56, gość :
Mam ok 20kg nadwagi, jakie sa przeciwskazania do barnia meridi oprocz picia kawy.
ja zaczełam brac *** juz drui dzien i pije kawe i jest mi ok
gość
22-11-2007, 17:02:00

hej z tego co czytalam ulotke niepisza w niej nic o niemozliwosci picia kawy???skad masz taka informacje?ANATOLEK

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: