Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
03-09-2008, 17:12:00

ja zazyłam dopiero trzy tabletki i wstrzymałam sobie miesiączkę,
gość
03-09-2008, 17:59:00

Witam wszystkich. Ja brałam *** 15 przez 4 miesiące, zrzuciłam łącznie 30 kilo. I jak wiele z Was miałam ogromne zaparcia. Serdecznie Wam polecam tabletki ziołowe Tabulettae laxantes, dostępne w każdej aptece, bezpieczne, bo naturalne i naprawdę działają! I naprawde tanie (6-8zł za 20 tabletek). Pozdrawiam, Inka.
gość
03-09-2008, 19:30:00

Witam. Drugi dzień biore *** 15. mam 22 lata i ponad 80 kg (długo się nie ważyłam, nie miałam odwagi). Przyznam że oprócz suchości w ustach przez pierwsze trzy godziny po przyjęciu tabletki i lekkim pobudzeniu nie mam żadnych efektów ubocznych. śpie całą noc a dziś nawet uciełam sobie popołudniowom drzemkę. Wczoraj zjadłam kawałek serniczka i troche chrupków a dziś dwie kanapki i nadal męcze wczorajsze chrupki. Starczą mi chyba na 3 dni. Razem z *** biorę też witaminy. Czekam na efekty. Pozdrawiam
gość
03-09-2008, 21:28:00

WITAM.Biore 12 dzień *** 10. przepisał mi ją lekarz gastrolog ale najpierw musiałam zrobic badania krwi.nie mam skutków ubocznych oprócz suchości w ustach i pragnienia .w pierwszych dniach miałam jadłowstręt ale jestem po wizycie u dietetyków w instytucie żywienia bardzo uważam na to żeby opdpowiednio się odzywiać .równocześnie z *** stosuję dietę 1000 kalorii 5 posilków dziennie nie rzadziej niż 4 godziny i bardzo zróżnicowane pokarmy.myślę że dużo osób ma zawroty głowy i robi im się słabo poprostu dlatego że są zagłodzone.nie chcę brać długo meridi myślę że ze dwa miesiące żeby łatwiej utrzymać dietę a potem sama dieta.boję się następstw brania meridi które mogą ujawnic się po jakims czasie czy ktos coś wie na ten temat.pozdrawiam aga
gość
04-09-2008, 06:30:00

02-09-2008 o 18:37, gość :
hej. czytając wasze posty dochodzę do wniosku że warto sprobować ***. ja nie wiem co zrobić ...??? mam 10 kg nadwagi. robiłam wszystko, diety, ćwiczenia, różne zioła i traciłam minimalne gramy. chciałabym spróbować ***. ale nie wiem jak ją zdobyć.... ona pewnie jest na receptę a mój lekarz mi jej napewno nie przepisze. mam 160 cm wzrostu i wagę 70 kg. koszmar.
pomóżcie mi - tzn, chciałabym wiedzieć jak mogę zdobyć ten lek i w jakiej cenie. ponoć koszt wynosi ok. 60 - 70 zł...
czekam na odp.
Witam ***nki choć dawno nie pisałam na forum to cały czas czytam was.Miałam też taki przypadek jak twój *** kupiłam po znajomości i przez 4 miesiące schudłam te nieszczęsne kilogramyczyli 10 .Jestem szczęśliwa i wreszcie szczupła powodzenia . RENATA
gość
04-09-2008, 08:36:00

a na jakiej diecie byłaś lekarz nie chce Ci przepisać meridi bo za mała nadwaga przepisują wtedy gdy korzyści z odchudzania są większe niz ewentualne skutki uboczne ja bez meridi 5 lat temu schudłam 21 kg przez 2 miesiące ale bylam pod opięką lekarza gastrologa ajak już schudłam to myślałam że cały świat mój i zaczęłam znowu jeść jak dawniej no i oczywiscie wszystkie kilogramy wróciły.teraz próbuję z *** ale powiem szczerze boję się następstw jej brania pozdrzwiam aga
gość
04-09-2008, 09:09:00

Już pisałam że nie biorę Meridi tylko *** 10 dzisiaj wzięłam trzecią tabletkę i jak w poniedziałem ważyłam rano 89kg tak dziś rano 86kg czyli 3kg mniej. Jestem zadowolona bo żadnych skutków ubocznych nie widzą typu bóle głowy czy bezsenność. Nie chce mi się jeść a co najlepsze że kiedyś nie mogłam oprzeć się słodyczom a teraz jak leżą na stole to nawet nie mam ochoty na nie. Mam nadzieję że schudnę 10-15kg bardzo bym chciała ale też nie będę się głodziła bo to jest nie dobrze. Lepiej zjeść mało ale częściej no i staram się po 18 już nic nie jeść. )
gość
04-09-2008, 12:02:00

Pamiętam że padło pytanie czy podczas brania meridi tłuszcz wydalany jest z moczem. Jest to nie prawdą nie wiem gdzie sie ulatnia ale napewno nie w ten sposób. Jest pewien lek którego nazwy nie pamiętam, ma takie samo działanie jak ***, ale tłuszcz wydalany jest przez odbyt.
No i oczywiście z pamiętnika: 3 dzień brania meridi. Sucho w ustach jak pierun ale poza tym dobrze. Ja borę kapsułkę po 12, żeby nie ssało mnie wieczorem. Na szczęście nie posiadam w domu wagi, więc nie kusi mnie ciągłe sprawdzanie kilogramów. We wtorek pójde do koleżanki sie zważyć a mam nadzieje że do tego czasu zauważe różnice np po spodniach. Pozdrawiam i jeszcze sie odezwe. kasia_tomka
gość
04-09-2008, 17:18:00

SPRZEDAM ORGINALNA *** 10 I 15! fruzzka@o2.pl tel: 516593898
gość
04-09-2008, 18:42:00

ja byłam na diecie niskokalorycznej, nawet czasami głodziłam się. aktywnie ćwiczyłam, straciłam ok 5 kg, a jeszcze 10 mi zostało do zgubienia.....chciałabym spróbować ***, tylko w niej nadzieja, ale nie wiem w jaki sposób mogę ją zdobyć no i żeby była dostepna w przyzwoitej cenie. jestem bez pracy, więc....ale musze stracić te 10 kg.....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: