Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
13-08-2008, 15:57:00

Ja kupiłam zamiennik *** - *** za jedyne 18 zł. Lek mam oczywiście wypisany przez lekarza, mam prawidłowe wyniki, zrobiłam nawet wymaz! Uważam, że jest konieczność, przed rozpoczęciem leczenia. Przeczytałam wszystkie wątki na forum, wiele wypowiedzi mnie zdziwiło, zwłaszcza zażywanie przez młode osoby takich leków przy nadwadze do 10 kg. Nadwaga u mnie jest problemem głównie umysłu, jem kiedy mam problem, jem kompulsywnie. Dlatego zdecydowałam się na ***, jutro zaczynam brać. Na pewno opiszę co czułam i jak przebiega proces chudnięcia. Tu jakoś nie doczytałam się cyklicznych opowieści o procesie odchudzania, a zwłaszcza o osiągnięciach i o tym co dalej.
Ja mam 44 lata, 164 cm wzrostu i 99 kilo, zadzwonił mój dzwoneczek bo zbliżam się do 1/10 tony! Pozdrawiam, życzę wytrwałości wszystkim walczącym z nadwagą.
gość
13-08-2008, 18:47:00

ja po diecie kopenchadzkiej miałam efekt jojo
biore po roku po raz2 *** i zobaczymy jak działa
efekt 2 dnia: nie chce mi sie nic jeść-na siłę wpycham w siebie odrobinę żarcia, suchość w gardle? tym razem nie! piję 2 kawy z mlekiem bez cukru i ok pol do litra wody mineralnej.
gość
13-08-2008, 19:50:00

Witam!
biorę *** od miesiąca i schudłam 6 kg. Wszystkie spodnie na mnie wiszą. Ale za to mieszczę się w ciuchy sprzed kilku lat. Jedynym minusem jak dla mnie - w dodatku bardzo uciążliwym jest suchość w ustach...
Ale czego się nie robi żeby piękną być!

Pozdrawiam wszystkich gorąco
Wiśnia
gość
14-08-2008, 04:34:00

Witam!!!
Od 2 dni jestem na *** 10 Kupilam ja oczywiscie bez recepty bo lekarka kazala mi naturalnymi metodami schudnac Gdybym potrafila to juz dawno bym schudla
Mam 35 lat 170 cm i 105 kg
Jak narazie jest OK Balam sie tych wszystkich opisywanych skutkow ubocznych
Zobaczymy co bedzie dalej
gość
14-08-2008, 06:09:00

*** 10, 15 mg Firmy ABBOTT GMBH & CO.KG,LUDWIGSHAFEN To najbardziej uznany i skuteczny i bezpieczny w Europie lek odchudzający.Utrata wagi w ciągu kuracji dochodzi nawet do 50 kilogramów.Gwarantuję oryginalny lek, oryginalne opakowania i dokładną instrukcję w języku polskim.NIE WPŁACA SIĘ NA KONTO ZADNYCH ZALICZEK! CENY: kuracja na miesiąc -150złotych PACZKI WYSYŁAM NATYCHMIAST PRIORYTETEM. GWARANTUJĘ UCZCIWOŚC. Ulotki w języku polskim ! Odbiór osobisty Wrocławiu / Olesnicy Lub expresowa wysyłka kurierem za pobraniem(10zł) możliwość sprawdzenia paczki przed odbiorem(+5zł). Kontakt:gg 1572522 dolarss@o2.pl Telefon 782549605 Chcesz za łatwić sprawe szybko,uczciwie i dyskretnie? Nie zwlekaj ! W razie pytan prosze dzwonic odpowiem na wszystkie pomoge sluze radą ! Daje 100 % pewnosci mozliwosc odbioru osobiscie !
gość
15-08-2008, 11:19:00

Mam 170cm i waze 58kg. Na pewno wiekszosc z Was pomysli ze to egoistyczne ale chcialabym schudnac do 45kg, przy dosc niskiej wadze jaka mam zrzucenie 13kg jest trudne ... Chcialabym zaczac brac *** ale watpie czy lekarz mi ja przepisze ;/ Z drugiej strony boje zalatwiac ja sobie nielegalnie gdyz podejrzewam ze dostalabym produkt gorszy lub bardziej szkodliwy ... Co robic
gość
15-08-2008, 11:36:00

Nie chce byc niegrzeczna ale czy Ty przypadkiem nie przesadzasz, jestes dosc wysoka a wazysz naprawde w sam raz wiec z czego Ty sie chcesz odchudzic, ja przed ciaza przy wzroscie 170 wazylam 54kg i wydawalo mi sie ze jestem mega zgrabna az do momentu kiedy mi powiedziano ze wygladam jak kosciotrup, wszedzie wystajace kosci!!!!Teraz niestety musialam sie troche nameczyc zeby wrocic do "normalnej" wagi po ciazy ale wazac 59kg wygladam i czuje sie znacznie lepiej niz wczesniej majac te kilka kg mniej. Prosze zastanow sie nad swoja decyzja, pozdrawiam
gość
15-08-2008, 12:13:00

Na pewno masz racje. Jesli chce zachowac zdrowie powinna zostac przy obecnej wadze ... Ale naprawde bardzo podobaja mi sie giligranowe figury, bardzo chcialabym bym byc taka ... Jestem gotowa zapomniec na chwile o zdrowiu aby pozbyc sie kilku kg ... Caly czas jestem na diecie ale miewam chwile slabosci .. Ale pozostaje mi cwiczyc wiecej a mniej jesc bo wiem ze i tak nikt nie przepisze mi tego "leku" ;]
gość
15-08-2008, 13:51:00

witam. ja mam do stracenia min. 15 kg.....próbowałam już wiele, diety, głodówki, ćwiczenia, wszelkie środki odchudzjące i nie wiele mi pomogło. chcialabym zacząć brać *** może by mi ona pomogła. gdzie można ją zdobyć bez recepty i w korzystnej cennie???
będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
gość
15-08-2008, 14:11:00

bez recepty to trzeba miec chody w aptece Ja kupilam opakowanie na 4 tyg za 60 zl Tak jak wczesniej pisalam jestem na tabletkach od wtorku Jak narazie nie odczuwam ani skutkow ubocznych ani spadku wagi ale to dopiero 4 dzien

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: