Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
05-05-2008, 15:59:00

Ja po odstawieniu mialam efekt jo-jo. Myslalam, ze zoladek dostosuje sie do malych porcji jedzenia, ale nic z tego... Organizm jest madry. Spowalnia przemiane materii, a co za tym idzie magazynuje to co mu dostarczamy w obawie, ze znow przyjda"chude dni", i przerabia na tluszczyk, niestety, raz zawiazana tkanka tluszczowa nie znika, chocbysmy nie wiem jak sie katowaly i glodzily. Znowu stosuje ***, bo doszlam do wniosku, ze otylosc jest rownie niebezpieczna dla zdrowia jak leki. Po urodzeniu dziecka w ciagu ok.2mies.przytylam prawie 15 kg. i wazylam 107kg. przy wzroscie 174! Poprostu monstrum!!!! Okazalo sie, ze zaszwankowala tarczyca-choroba Haschimoto. Po wdrozeniu diety 1200kcl i *** schudlam w czasie 14miesiecy 30kg. Odstawilam leki. Efekt-16kg w gore w czasie 6miesiecy. Znowu stosuje *** od konca lutego, narazie z 93 "zjechalam" do 85kg., samopoczucie doskonale, *** jest swego rodzaju psychotropem, odpowiedzialnym w moim przypadku za dobry nastroj, ogromna nadwaga spowodowala stany depresyjne i mysli samobojcze, wiec wybralam mniejsze zlo czyli ***. Pozdrawiam. Beata.[addsig]
Beata
gość
05-05-2008, 20:00:00

a ja mam takie pytanie bo zaczalem stosowac *** 15 i czy mozna przy tych tabletkach pozwolic sobie na jedno piwko albo na delikatnego drinka i czy to moze jakos zaszkodzic?? dzieki. zenek.
gość
06-05-2008, 05:15:00

Zenek

Przyznam się szczerze, że ostatnio pozwoliłam sobie nie na jednego, ale na dwa drinki+piwko. Wiem, wiem - puste kalorie, ale okazja była więc się wypiło
Nic mi nie było.

Powiedzcie mi - jak działa ***? Tylko na mózg? Hamuje chęć do jedzenia?

Największy plus zażywania? Odkąd biorę *** o wiele lepiej się odżywiam. Bo skoro jeść muszę (a nie jak dotąd - przepadliście chcę) to przyżądzam dania przede wszystkim warzywne, zdrowe. Z rozmysłem.

Ania
Początkująca
06-05-2008, 08:32:00

Witaj Aniu. Myślę że zmiana diety to najlepsze co mogłaś zrobić. Ja też bardziej jem warzywa i owoce. Co do ćwiczeń jestem strasznie niezdyscyplinowana. Śmiać mi się chce jak czytam że ludzie mają po 70 kilo i ogromne kompleksy. Ja dobiłam do 112 kg i niestety ciężko jest żyć z takim ciężarem. Schudłam już 12kg w ciągu 5 miesięcy i cieszę się że to tak powoli idzie. Głupotą jest pisać: biorę 3 dzień i nic. Trochę zmian w diecie i więcej ruchu i jestem pewna że efekty będą. Ja dodatlowo piję ALVEO. Czuję się super. Pamiętajcie że jak tylko macie jakiekolwiek efekty uboczne trzeba odstawić lek i iść do lekarza. Pozdrawiam Ciepło.
gość
06-05-2008, 08:38:00

Ja biorąc *** pozwalałąmsobie na 1-2 ...3 lampki wina...bywało że codziennie:P. Nic szczególnie niepokojącego się ze mną nie działo. W ogóle jakoś takoś mój organizm tolerował ten lek, może dlatego, że nigdy nie zażywałam silniejszych medykamentów...zwykle staram się obchodzic bez chemii co najwyżej herbatka z malinami na przeziębienie)Być może w wyniku "winobrania" schudłam tylko 4 kg.
gość
06-05-2008, 08:42:00

acha...powyższe pisała Mamigora..taką sobie strzliłam ksywkę i nią się będę sygnowała...bo właśnie 2 godz. temu napoczęlam drugie (po 2 tyg. przerwie) opakowanie ***..Pozdrawiam
Mamigora
Początkująca
06-05-2008, 09:34:00

Jabagnes zgadzam sie z Toba. Gdy czytam ze ktos ma do zgubienia pare kilogramow i szuka ratunku w *** to jest troche niepowazny. To jest silny lek dla otylych, u ktorych choroby, przede wszystkim metaboliczne, dieta i ruch nie daja zadowalajacych efektow pod katem zdrowotnym.[addsig]
Beata
Początkująca
06-05-2008, 11:05:00

Cześć mam na imię Milena przy 164 cm wzrostu ważę 90 kg co byście mogli mi polecić? Czy *** mi pomoże?? POMÓŻCIE [addsig]
Milka:)
gość
06-05-2008, 11:40:00

Witam! Dziś wziełam pierwszą tabletkę *** 15 i chciałam się dowiedziec jakie diety stosowałyście łączac je z tym lekiem
??
gość
06-05-2008, 11:44:00

Mam pytanie mam 160 wzrostu i waże 62 kilogramy. Chciałam sie spytać czy branie *** pomoze mi w zzuceniu nadwagi. Zawsze wazyłam 48 kg ale od kiedy przestałam pracowac bardzo przytylam. Słyszalam o tym leku i sprawdzilam forum, ale z waszych wypowiedzi nie moge jednoznacznie ocenic czy stosowanie *** 15 lub 10 pomaga. Prosze pomozcie mi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: