Reklama:

***-czy jest szkodliwa???? (5594)

Forum: Nasze zdrowie

gość
08-04-2008, 16:25:00

Hej
Dzis minął tydzień jak zaczełam brac M15 i musze to przyznać ze jestem dumna bo waga poszła 4 i troche w dół. Az mi sie krzyczec chce z zadowolenia i faktycznie ja tez nie rozumniem osób które pisza ze to zadna rewelacja. Dla mnie jest to rewelacja! Mam nadzieje ze bedzie tak dalej a przy tym zadnych skótków ubocznych oprucz tego ze codziennie czuje mały głodzik ale to nic wielkiego i do wytrzymania.podziwiam was wszystkie i mam nadzieje ze mi tez sie uda pozbyc tak duzo.
buziaczki dla was kobitki .
Ania
gość
08-04-2008, 16:47:00

08-04-2008 o 10:52, gość :
Hej dziewczyny.
Napiszcie prosze co bezpiecznego stosujecie na zaparcia bo ja juz 6 dzien niestety nie moge sie załatwic. Troche sie denerwuje. Jestem na 15 szósty dzień i musze wam powiedzieć ze kazdego dnia czuje głod ale nie taki co przy dietach.Jutro bedzie tydzień a na wadze prawie 4 kilo mniej. Zadna rewelacja ale zawsze cos. Moze by było lepiej gdyby nie te zaparcia?CZESC ja jestem na diecie juz 4miesiac i schudlam 40kg i niestety z zaparciami sie juz spotkalam ,co gorsze od tych zaparc pojawily sie hemoroidy ale...znajoma polecila mi zalac woda pare suszonych sliwek i wypic to po ok 12 godzinach i powiem szczerze mi troche pomaga jednego dnia zalatwilam sie 4 razy co za ulga hahhaha pozdrawiam TINA
Początkująca
09-04-2008, 05:59:00

Witam
Problem zaparć faktycznie pojawia się na pierwszym etapie stosowania M. Ja w pierszym miesiącu byłam trochę przerażona, że pojawiły się hemoroidy i ogólny dyskomfort. Zaczęłam stosować nawet czopki Posterisan oraz jakieś maście. Męczyłam się z 10 dni. Teraz już 3 miesiąc biorę M10 i jest dobrze, ale zaczęłam jeszcze pić ziółka Slim Fast 3xdziennie.W końcu udało mi się zejść z trzycyfrowej liczby kilogramów na dwu. Ciuchy wyraźniej luźniejsze. Życzę miłego dnia dla wzystkich.
gość
09-04-2008, 08:14:00

Dziekuje wam kobitki za rade. Musze tak spróbowac. A jesli to nie pomoze to myslicie ze jakies tabletki na zaparcia sa wskazane przy M15 czy raczej nie bardzo?
gość
09-04-2008, 08:17:00

Witam!
U mnie *** słabo działa, schudłam 3 kg ale moze to i lepiej że powoli, nie będzie efektu jojo. Przecież taki szybki spadek wagi w ciągu tygodnia 3 kg to chyba za szybko????? Ja po 3 tygodniach schudłam 3 kg i waga stoi. Oczywiście mniej jem, nie czuję głodu. Robię sobie sałatki do pracy, jogurcik, jabłko, itd. Generalnie dietka!!! Za dwa tyg skończy mi sie ***, nowej nie kupie bo mnie nie stać już, ale dietę będę trzymać nadal i może?? po pół roku będzie lepszy efekt?
Pozdrawiam Magda
Miłego dnia
gość
09-04-2008, 12:40:00

Witam wszystkie Panie M. Dzis mija 10 dzien z *** 10. Po raz pierwszy stanelam na wage i TRZY KG mniej z jakas tam koncowka. Ciesze sie. Chciala bym wlasnie tak gubic bo za m-ac wraca moj maz i chce zrobic na nim ogromne wrazenie.Pozdrawiam Nikunia
Początkująca
09-04-2008, 13:08:00

Witam wszystkich serdecznie, dziś zakupiłam moje pierwsze w zyciu opakowanie *** 10. Jutro zaczynam, cel 15 kg w dół.
gość
09-04-2008, 13:23:00

Witam! ja o tych tabletkach dowiedziałam się wczoraj... postanowiłam że zaczne je brać ale wcześniej pojdę do lekarza. Rozmawiałam z dziewczyna która też brała te tabletki i efekt był świetny 4mieciące=30kg mniej!!! tylko wie ktoś moze czy można je brać razem z tabletkami antykoncepcyjnymi?? pozdrawiam
gość
09-04-2008, 13:44:00

witam wszystkich!!!jolka glowa do gory!!!ja tez mam to co ty-stoje z waga w miejscu!!!nie wiem co sie dzieje ale mam wrazenie ze przestalo dzialac!!!zobaczymy musimy sie trzymac i nie tracic nadziei!!!jesli chodzi o te zaparcia to tez je mam ale w sumie jak sie tak malo je to nie ma czym czasami sie ....trzymam kciuki za wszystkich i oczywiscie za nowe kolezanki PĄCZUŚ
gość
09-04-2008, 14:25:00

witam !! mam wielka prosbe czy ktods moze mi załatwic *** 15 mg!!! pilnie!!! ale moze inaczej gdzie moge ja zakupic bez recepty..??
pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: