Reklama:

Brak ograzmu podczas stosunku (14)

Forum: Mężczyzna - zdrowie i kondycja

Początkująca
08-11-2011, 09:22:03

Moim zdaniem podczas pierwszego stosunku,chciales aby wszysto wyszlo jak najlepiej tylko stres z tym zwiazany i blokada psychiczna dala odwrotny skutek.Sprobuj nastepnym razem dodac romantyczny nastroj i dluzsza gre wstepna i problem sam sie rozwiaze.
gość
08-11-2011, 13:39:36

Nie możesz przede wszystkim utrwalać pewnych zachowań. Znam faceta, który ma juz 40 lat i nigdy nie przeżył orgazmu w kobiecie (a miał ich bardzo, bardzo dużo), zawsze musi skończyć ręką i to swoją własną. Kobieta nie jest w stanie go zaspokoić ani ręką ani podczas stosunku.
Chociaż powiem Ci szczerze, że on nie widzi w tym żadnego problemu, tak ma i już.
Amelka
Początkujący
12-12-2011, 10:48:19

Dojdziesz do wprawy. Więc się nie martw.
Bo stres może to tylko utrudnić. Dodatkowo stworzyć odpowiedni nastrój i na pewno wszystko się uda.
Początkujący
27-09-2013, 12:06:46

A ja mam z kolei inny problem. Nie potrafię korzystać z przelotnego czy przypadkowego seksu czy jakkolwiek inaczej to można nazwać. Nie chodzi o to ,że nie mam erekcji bo mam, ale nie czerpie żadnej przyjemności z seksu z przypadkową kobietą. Nawet nie mam ochoty specjalnie się starać, żeby jej było dobrze. Muszę kochać dziewczynę dopiero wtedy seks ma dla mnie sens. Najgorsze jest to ,że ciężko znaleźć kochającą, wierną osobę.
Choroba XXI wieku - <a href="http://astma-wylecz.pl">astma oskrzelowa</a> tzw. dychawica

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: