Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
27-03-2012, 16:10:39

fiunia - a Ty masz też z wizytówki ten zielony, który bierzesz?
Początkująca
27-03-2012, 16:49:07

Bardzoooo proszę o namiary na uczciwego sprzedawcę *** albo meizintangu.
arwenamtx7@interia.pl
Początkująca
27-03-2012, 16:54:25

koleżanko_monika, nie z wizytówki, ze sklepu24. Mój kumpel stamtąd zamawiał ale czerwony i zjechał z wagi,do tego cena niewygórowana. Ja stwierdziłam, że zacznę od słabszych ale wyszło, że nie takie słabe te tabsy zielone
Początkująca
27-03-2012, 18:31:33

ameba-tak to ja wysłałam namiar tak jak prosiłaś, za mnią kolejny dzień. Nadal nie jadam prawie nic...w pracy dziewczyny zaczynają cos podejrzewać...bo ani kawy...ani nie schodzę na przerwę...nie mam potrzeby jedzenie wogóle nie jest w moim kręgu zainteresowań heheeheh, samopoczucie huśtwka totalna...dzis akurat w miarę spokojnie. Czekam na wieści od Was:)
Początkująca
27-03-2012, 20:37:12

Witam wieczorową porą:)
Zamówiłam dzisiaj meizitang strong version, przesyłka ma przyjść w czwartek. Szczerze powiedziawszy to nie znalazłam za wiele opinii na temat tego specyfiku, mały błąd, że zaczęłam szukać dopiero po zamówieniu:/
Miałyście z tym styczność?
Początkująca
27-03-2012, 22:17:28

a skąd zamawiałaś ??
Początkująca
27-03-2012, 22:22:20

Zamówiłam od pewnej Pani, znalazłam kilka pochlebnych opinii na temat preparatów przez nią proponowanych. Jak pisałam, przesyłkę mam dostać w czwartek...Więc napiszę jak zacznę brać, jakie objawy itp. Jak każda z nas, mam nadzieję, że to nie podróbka:)
Początkująca
28-03-2012, 06:31:31

Dzień dobry.
Dziś znowu wzięłam tabletkę. Póki co głowa mnie nie boli ale nie zapeszajmy. Postanowiłam nie brać codziennie, zbyt duże działanie czułam. Wiecie, nie miałam problemów z zasypianiem ani budzeniem się po zażyciu, a dziś spałabym i spałabym...
Moja koleżanka( z którą kupiłam na spółkę) niestety musiała zrezygnować z nich także mi może odsprzeda kilka tabl. i będę miała prawie na m-c.
Póki co na wadze ok 1-1,5kg mniej. Ważę się na elektronicznej więc wahania są ale nie dziwi mnie to ponieważ apetyt spadła baaardzo co na początku nie było. Wody piję ful i czasem kupię sobie izotonik. Poza tym zażywam magnez B6 i hepatil complex. Mam nadzieję, że wrócę do wagi z lata.
Trzymam za Was kciuki i miłego dnia życzę
Początkująca
28-03-2012, 06:34:10

fiunia 2012-03-28 08:31:31 Dzień dobry.
Dziś znowu wzięłam tabletkę. Póki co głowa mnie nie boli ale nie zapeszajmy. Postanowiłam nie brać codziennie, zbyt duże działanie czułam. Wiecie, nie miałam problemów z zasypianiem ani budzeniem się po zażyciu, a dziś spałabym i spałabym...
Moja koleżanka( z którą kupiłam na spółkę) niestety musiała zrezygnować z nich także mi może odsprzeda kilka tabl. i będę miała prawie na m-c.
Póki co na wadze ok 1-1,5kg mniej. Ważę się na elektronicznej więc wahania są ale nie dziwi mnie to ponieważ apetyt spadł baaardzo czego na początku nie było. Wody piję ful i czasem kupię sobie izotonik. Poza tym zażywam magnez B6 i hepatil complex. Mam nadzieję, że wrócę do wagi z lata.
Trzymam za Was kciuki i miłego dnia życzę
Początkująca
28-03-2012, 06:39:28

Koleżanko_monik - ja nie czuję się źle tylko mefisto, na mnie działą podobnie jak na Ciebie, nie ma szału ale mimo ż biorę od soboty tylko widzę już po ubraniach że zdecydowanie się wysmuklam póki co będę cierpliwa i nie zmienię zielonego, bo praktyczne nie ma skutków ubocznych, dla mnie najgorsza była by faza psycho, bo tak miałam przy meri, a teraz nic, wtedy byłam dla otoczenia nie do wytrzymania.
A i jeszcze jedno, dostałam namiar od puszystej, podpisany tafla-wody, jak ktoś kiedyś napisał na forum, wydaje się ze to reklama stronki i ktoś się odszywa pod forumowicza, ja też coś tak czujęę i nie skorzystam z tego namiaru.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: