Reklama:

***, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY (915)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
23-03-2012, 13:49:54

ja zamówiłam wczoraj i dostałam dziś. Opakowanie jest takie jak opisywałyście zielone z kobitką z rękoma w górze. Ma hologram ale wszystkie napisy są po rosyjsku i po chińsku a w środku są tabsy zapakowane w taką folię srebrna 3 blistry po 10 sztuk - coś jak dawniej tabletki z wapnem, każda osobno. kapsułki są dwukolorowe - jedna połowa jaskrawo pomarańczowa a droga szaro -brązowo-zielona.?????????????????????????????????????????????? na jednej części nabity jest numerek a na drugiej jakiś znaczek. Co myślicie???????????????
pe WAS O KONSULTACJĘ.
Wtajemniczona
23-03-2012, 14:25:55

Ja mam dokładnie takie same Myślałam że mam jakiś problet z kolorami ale widzę że nie tylko ja Mam nadzieje ameba111 ,że będą na ciebie działaty.
Początkująca
23-03-2012, 14:43:50

to wnioskuje ze tak wygladaja tab ktore dzialaja, bo mefisto na ciebie dzialaly.wiem ze masz zastoj przy drugim.
a aaa
Ameba111 skad zamawiałaś?
Moze stad skad mefisto?
wyslij mi namiary, zobaczymy czy to t6osamo.
axxx21@wp.pl
Pozdrawiam.
Początkująca
23-03-2012, 19:04:42

Dziewczyny, jeśli chcecie namiar bardzo prosze piszcie na mojego maila. Mozna zamawiać od razu. Tak jak pisałam nie mam numerków na kapsułkach a reszta chyba bez zmian. Najwazniejsze ze działa- dziś 18 dzień a ja jestem na jednej bułeczce o 8 rano wróciałam z pracy i nawet mi sie nie chce nic jesc. Jedyne co mnie dręczy to stany depresyjne, wybuchy płaczu, mam wrażenie jakbym sie miała cała rozlecieć. Piszcie proszę jak juz zaczniecie kuracje na forum!!! Przyda mi się wsparcie:)
Początkująca
23-03-2012, 19:26:35

udało mi się wysłać do tych dziewczyn które miałam wcześniej na mailu. Bardzo Was prosze szanujmy to źródło:)
Początkująca
23-03-2012, 22:46:31

Szyszunia napisałam emalia do Twojego dostawcy,mam nadzieję ,że szybko odezwie się do mnie i zaczne walczyć z kg.Dziękuję
Początkująca
24-03-2012, 06:52:34

szyszunia, moj meil axxx21@wp.pl.
dostałam jakiegos meila, ale nie wiem czy od ciebie :(
Początkująca
24-03-2012, 16:18:12

witam dziewczyny jestem tu nowa i również zainteresowana zrzuceniem kilku kilogramów. Kiedyś stosowałam *** i ***, schudłam 12 kg, i było super. Niestety zostały wycofane a mnie jeszcze zostało trochę do schudnięcia. Szyszunia napisałam do Ciebie maila z prośbą o sprawdzony kontakt z maila zaczynającego się od velvet.... będę za odpowiedź. Jak już zdobędę M podzilę się z Wami miomi wynikami
Początkująca
24-03-2012, 17:30:20

Szyszunia wyślij mi proszę namiary bo chyba niechcący usunęłam jak robiłam porządek na poczcie
pozdrowionka
ivo.poz@interia.eu
Początkująca
24-03-2012, 18:11:32

misza wysyłałam do ciebie również. Bardzo was proszę nie zdradzajcie tego namiaru na prawo i lewo. Ilości sa ograniczone, nie chciałabym szukac kolejnego żródla i liczyc na to czy top oryginał czy nie. powodzonka dajcie znać co i jak. Acha bardzo was prosze o nie ujawnianie namiarów rosia30 ponieważ ona nie podzieliła sie swoim namiarem na forum...szczuła tylko takie jak ja świetnymi wynikami- więc bardzo mi przykro rosia 30:/
Dajcie znac jak juz zaczniecie:):):):):

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: