Reklama:

Związek na odległość(zazdrość) (5)

Forum: Twoja, moja, nasza ZDRADA

gość
17-09-2011, 19:32:51

Witam wszystkim!pisze tutaj ponieważ mam pewien problem który przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu w życiu codziennym.Jestem w związku,moja kobieta jest w polsce i jak narazie tam zostanie ponieważ ma jeszcze 2 lata studiów i niema sensu ich przerywać skoro już zaczęła,ja przebywam w Wielkiej Brytanii i widzimy sie co 3 miesiące,rozmiawiajac codziennie przez telefon itp.Problem leży po mojej stronie ponieważ mimo ze jej ufam,wiem ze wszystko jest wporządku momentami napadają mnie takie momenty zwątpienia i burzy mysli na temat np.co ona w tym momencie robi?wiedząc ze jest w pracy,a gdy ma dni wolne stara sie wyluzować wychodząc na dyskoteki z siostrą czy spotkać sie ze znajomymi,z mojej strony jest taka zazdrość ze słysząc ze bedzie widzieć sie np.z kolegą wmawiam jej ze to niejest dobry pomysł,ze jak kolega chce sie z nią zobaczyć to znaczy ze coś od niej chce konkretnego.Coraz częściej zdarza mi sie zarywac nockiprzez to myslenie,niewiem co dalej ze sobą zrobić,jak pozbyć się tej dziwnej obsesji.Pozdrawiam
gość
10-10-2012, 20:50:22

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
25-07-2013, 09:29:26

Ja również jestem w takim związku. Moja dziewczyna pracuje w Anglii , mieszka u siostry. Ja pracowałem 1,5 roku w Szwecji. Ona chce żebym do niej przyjechał, ja z kolei nie chce bo ona mieszka w małej miejscowości ,gdzie moim zdaniem nie ma potencjału pracowniczego, sama też marnie zarabia. Ja w tym momencie robię prawo jazdy na ciężarówkę i jadę do kolegi do Dublina. Sam nie wiem jak to wszystko będzie, wiem że ona ciężko to przeżywa ,bo jest wrażliwą osobą. Na początku też się przejmowałem ,ale teraz wiem że to tylko starta nerwów. Musisz podjąć konkretne kroki, i podjąć konkretne decyzję, wtedy będziesz wiedział w jakim kierunku zmierzasz.
<a href="http://reumatoidalne-zapalenie-info.pl">http://reumatoidalne-zapalenie-info.pl</a>
Początkująca
01-08-2016, 11:17:02

zawsze tak bylo jest i bedzie ze jestesmy zazdrosni nie widzac drugiej osoby bo 2 tyle sobie dopowiadamy hahah
Początkująca
06-03-2018, 09:57:45

Gość 2011-09-17 21:32:51
Witam wszystkim!pisze tutaj ponieważ mam pewien problem który przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu w życiu codziennym.Jestem w związku,moja kobieta jest w polsce i jak narazie tam zostanie ponieważ ma jeszcze 2 lata studiów i niema sensu ich przerywać skoro już zaczęła,ja przebywam w Wielkiej Brytanii i widzimy sie co 3 miesiące,rozmiawiajac codziennie przez telefon itp.Problem leży po mojej stronie ponieważ mimo ze jej ufam,wiem ze wszystko jest wporządku momentami napadają mnie takie momenty zwątpienia i burzy mysli na temat np.co ona w tym momencie robi?wiedząc ze jest w pracy,a gdy ma dni wolne stara sie wyluzować wychodząc na dyskoteki z siostrą czy spotkać sie ze znajomymi,z mojej strony jest taka zazdrość ze słysząc ze bedzie widzieć sie np.z kolegą wmawiam jej ze to niejest dobry pomysł,ze jak kolega chce sie z nią zobaczyć to znaczy ze coś od niej chce konkretnego.Coraz częściej zdarza mi sie zarywac nockiprzez to myslenie,niewiem co dalej ze sobą zrobić,jak pozbyć się tej dziwnej obsesji.Pozdrawiam
Wybierz się do psychologa.. taka zazdrość nie jest zdrowa i może sprawić że stracić dobrą kobietę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: