Witam wszystkim!pisze tutaj ponieważ mam pewien problem który przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu w życiu codziennym.Jestem w związku,moja kobieta jest w polsce i jak narazie tam zostanie ponieważ ma jeszcze 2 lata studiów i niema sensu ich przerywać skoro już zaczęła,ja przebywam w Wielkiej Brytanii i widzimy sie co 3 miesiące,rozmiawiajac codziennie przez telefon itp.Problem leży po mojej stronie ponieważ mimo ze jej ufam,wiem ze wszystko jest wporządku momentami napadają mnie takie momenty zwątpienia i burzy mysli na temat np.co ona w tym momencie robi?wiedząc ze jest w pracy,a gdy ma dni wolne stara sie wyluzować wychodząc na dyskoteki z siostrą czy spotkać sie ze znajomymi,z mojej strony jest taka zazdrość ze słysząc ze bedzie widzieć sie np.z kolegą wmawiam jej ze to niejest dobry pomysł,ze jak kolega chce sie z nią zobaczyć to znaczy ze coś od niej chce konkretnego.Coraz częściej zdarza mi sie zarywac nockiprzez to myslenie,niewiem co dalej ze sobą zrobić,jak pozbyć się tej dziwnej obsesji.Pozdrawiam