Reklama:

zaczynam z *** (10)

Forum: Nasze zdrowie

Początkująca
04-12-2008, 10:37:00

czesc forumowicze,
dzisiaj zaczynam pierwszy dzień mojego nowego życia. Pierwszy dzień z *** - narazie nic się nie dzieje. a ma się dziać... 70kg przy wzroście 158. Moje marzenie 60kg a nawet mniej...
bedę inforamować na bieżąco
pozdrawiam
lalus
gość
04-12-2008, 21:28:00

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
05-12-2008, 08:48:00

niestety w naszym kraju jest cała masa grubiańsko chamskich ludzi, którzy nie wiedzą co to empatia. Przypuszczam, że jesteś samotny nieszczęśliwy i zakompleksiony. Skoro późnym wieczorem piszesz takie zgryźliwe maile widocznie nie masz nic innego do roboty i swoją frustrację w ten sposób rozładowujesz. Pewnie pomaga ale na krótko co? Mimo wszystko pozdrawiam
lalus
Początkująca
05-12-2008, 09:43:00

Ne postępujesz dobrze, odchudzanie w ten sposób nie jest dobre,pomyśl o zdrowiu. Pozdrawiam
lucy
Początkująca
05-12-2008, 10:29:00

dlaczego tak sądzisz? Żyjemy w XXI wieku, medycyne wiele może, dlaczego nie ma pomóc w odchudzaniu?
lalus
gość
05-12-2008, 19:58:00

do lalusia....
jaki nik takie myslenie.Mniej żryj a du..psko ci schudnie.Zwórc sie ku innym ludziom.......ale zreszta mnie to wisi...Z tego co wiem, *** niejdenego psychicznie wykonczyła
Początkująca
05-12-2008, 21:15:00

zastanawiam się skąd u ludzi tyle zgryźliwości... łatwo mówić "nie żryj tyle" nie znacie konkretnego przypadku a oceniacie po kilku napisanych słowach.
lalus
Początkująca
08-12-2008, 21:57:00

dokładnie kto ma niestety z tym problem moze cie zrozumiec a kto nie to sie tylko smieje
Początkująca
09-12-2008, 09:32:00

dzisiaj piąty raz połknęłam kapsułkę M, przez pierwsze dwa dni trochę bolała mnie głowa teraz tylko mam suchość w ustach, ale w sumie dobrze ponieważ dzięki temu piję duzo wody i zieloej herbatki dla zdrowia i urudy.
*** działa tak jak miała działać, ogranicza apetyt. Dzięki temu nie mam napadów głodu. COdziennie wieczorem planuję posiłki na kolejny dzień, zdecydowanie mniejsze porcje - szybko się najadam i w zasadzie wcale nie czuję głodu.Nie jem pieczywa i ziemniaków. Czasem tylko wieoczorem (chyba M przestaje działać mam ochotę coś przekąsić - wczoraj skusiłam się na kawałek bagietki.
Nie ważę się, ale chyba ciuszki sa trochę luźniejsze. Psychicznie czuję się dobrze - może w końcu się uda. Pozdrawiam gwiazde35 - choć jedna osoba mnie rozumie.
lalus
gość
01-08-2014, 12:54:48

Hmmmm, [url=http://www.fozik.pl/]ja[/url] łączę sport z dietą nisko kaloryczną zobaczę jakie efekty.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: