Reklama:

Witaminy na wzmocnienie (9)

Forum: Nasze zdrowie

gość
29-04-2019, 08:11:03

Od pewnego czasu jestem taka mało aktywna, nic mi się nie chce, chyba wiecie o czym mówię. Byłam ostatno na kontroli u lekarza i powiedział, żeby kupić jakieś witaminki na wzmocnienie, ale nawet nie zapytałam jakie. Mam 52 lata, czasem ćwiczę w domu, pracuję w biurze i staram się zdrowo odżywiać. Co możecie mi polecić?
gość
22-05-2019, 13:03:23

Treść zablokowana przez moderatora

gość
21-07-2019, 17:20:17

gość
23-08-2019, 11:45:02

gość
25-09-2019, 11:32:41

gość
03-10-2019, 11:01:39

gość
29-04-2020, 15:40:10

gość
23-08-2020, 19:15:37

Początkująca
18-02-2021, 09:08:28

To ma sens, jak zrobisz badania krwi i sprawdzisz czego faktycznie Ci brakuje w diecie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Menstruacja a magnetronik
Mam pytanie. Podczas zabiegów magnetronikiem dostałam okres i dalej je kontynuowałam nie wiedząc że są jakieś przeciwwskazania,okres przedłuża mi się już tydzień. Czy powinnam iść do lekarza czy samo się stabilizację?
gość
tania apteka
Nie wiecie w których aptekach stacjonarnych jest najtaniej? szukam jakiegoś taniego miejsca żeby rodzice mogli trochę chociaż zaoszczędzić
gość
Sanatorium dla cukrzyka
Dzień dobry wszystkim! Czy ktoś może polecić dobre sanatorium/wyjazd/wczasy diabetologiczne dla Pani 78 lat? Jest to dosyć trudny przypadek, teściowa nie stosuje się do zaleceń lekarzy i do diety plus ma problemy z poruszaniem się. Potrzebuje wyjazdu do miejsca, gdzie zostanie nauczona odpowiedniego odżywiania się i nawyków (coś w stylu seminarium wyjazdowego połączonego z praktyką). Będę wdzięczna za polecenie takiego miejsca (gdyby była to miejscowość nadmorska to łatwiej będzie ją przekonać).
Infekcje intymne
Proszę o pomoc/radę Od kilku miesciecy zmagam się z infekcja intymna (nawracajace nfekcje mam od wielu lat). W przeciągu kilku miesięcy byłam u kilku ginekologów. Każdy przepisywał inne globulki dopochwowe. Brałam: Macmirror, Nystatynę, gynalgin, infectvagin, lactovaginal, mucovagin. Każdy lek który przyjmowałam nasilal bardzo obajwy ( palenie w pochwie i na zewnątrz ). W ogóle, cokolwiek aplikuje do teraz pogarsza objawy. Ja już naprawdę boje się wręcz próbować nowych rzeczy. W końcu w internecie poszukam trafiłam na inną ginekolog. Ona zleciła mi biocenoze pochwy i posiew bakteriologiczny z kanału szyjki macicy. Powiedziała że wyniki są dobre i powinnam przyjmować probiotyki, co robię stale. Stwierdziła że branie kolejnego antybiotyku będzie mnie w kilku tylko wyjaławiać a same jego aplikowanie wywołuje u mnie znaczne nasilenie i pogorszenie. Piszę tutaj dlatego, że już nie wiem jak sobie pomóc. Może znacie jakieś sposoby jak można walczyć z takimi infekcjami? Nie napisałam o objawach: pieczenie, szczypanie, świąd, suchość pochwy i okolic zewnętrznych ( taka że czasami ciężko mi chodzic- żele nawilżające które próbowałam tylko szkodza albo nie pomagają), palenie w pochwie i na zewnątrz, ja wręcz czuje jakby skóra mnie na zewnątrz paliła, odczuwam,że sluzowka jest bardzo podrażniona bo jakiekolwiek dotknięcie czy choćby podtarcie wywołuje bol, pieczenie. Okolice zewnętrzne jak i środek nie są bardzo zaczerwienone. Bardzo proszę o jakieś rady, wskazówki. Dziękuję
Powiązane
Reklama:
Reklama:
Reklama: