Reklama:

Spuchnięta krostka na penisie (3)

Forum: Mężczyzna - zdrowie i kondycja

gość
22-06-2013, 11:46:25

Witam, mam następujący problem:
Na penisie pojawiła mi się napuchnięta krosta bez widocznego żółtego wnętrza. Dzień przed pojawieniem się jej odbyłem stosunek z moją partnerką(z którą jestem 10 miesięcy) a następie udałem się na imprezę w klubie gdzie wypiłem sporą ilość alkoholu. W klubie nie miałem żadnych bliższych kontaktów. Wróciłem do domu wypiłem 4 szklanki wody i położyłem się spać a rano obudziłem się już z powyższym problemem. Mam 18 lat.
Nie wiem czy można wysyłać zdjęcia więc czytających to ostrzegę że poniżej znajduje się zdjęcie mojego "problemu". Dziękuję za odpowiedzi.
http://iv.pl/viewer.php?file=79508726727548812615.jpg
PS. Alkohol pijam bardzo rzadko gdyż na co dzień trenuję, staram się żyć "na sportowo"
gość
22-06-2013, 13:48:34

Wygląda na to, że mieszek włosowy ew. prosak na Twoim penisie uległ zakażeniu, najlepiej kup maśc ichtiolową / Maść Tormentiolową i rób okłady z którejś z tych maści tj. grubą warstwę nałożyć na krostę i pozostawić jak najdłużej an kroście, powinna się po paru dniach sama oczyścić, gdyby zaczęła sączyć ropą trzeba iść do lekarza rodzinnego po antybiotyk w maści...
Ewentualnie brać po uwagę wystąpienie wrzodu twardego.
gość
23-06-2013, 10:49:03

Jeszcze dodam iż niedawno byłem prawdopodobnie zarażony gronkowcem, lecz nie dostałem antybiotyków ze względu na to że "nie było widocznych objawów". Domyślam się że to gronkowiec z tego względu iż moja dziewczyna miała takie same objawy lecz do lekarza poszła wcześniej a ten przepisał jej antybiotyk. Możliwe że to jest tego powodem? A co do wrzodu twardego .. kiła, niee no raczej wątpie, bo skąd mógłbym to mieć.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: