Reklama:

malyy problem, ktory jest duzy (4)

Forum: Mężczyzna - zdrowie i kondycja

gość
13-06-2013, 13:23:10

Jak poradzić sobie z kobietą, której potrzeby sexualne są chyba nieograniczone? Uprawiamy sex ze 3 razy dziennie i wieczorami już nie mogę. Niestaje mi jak rano. Co mam robić? Zrezygnowanie z tej kobiety nie wchodzi w grę ;)
gość
21-06-2013, 09:25:10

Polecam wspomóc się odpowiednim suplementem i wszystko będzie dobrze. Kuracja permenem (zapytaj w aptece) i masz ochotę i siły, ja to biorę już miesiąc bo tez mam kobietę o ogromnym temperamencie i teraz prawie nie wychodzimy z łóżka ;)
Forumowiczka
23-07-2013, 09:16:45

Niestety różnimy się temperamentami. Jednym wystarcza raz w tygodniu a innym potrzeba trzy razy na dzień.
Myślę, że najbardziej w waszym przypadku wskazana byłaby zwyczajna rozmowa. Szczerze powiedz partnerce o swoim problemie i dojdźcie razem do jakiegoś porozumienia. Presja dorównania potrzebą partnerki ciążąca na Tobie może obniżać Twoją potencję. Z drugiej strony patrząc skoro partnerka ma ciągle ochotę na Ciebie to możesz być dumny z tego, że zadowalasz ją...
Powodzenia.
Początkujący
17-09-2013, 11:18:28

Nie jeden mężczyzna powiedział by ,że jesteś farciarzem mając taką dziewczynę, ale ja sam wiem co to znaczy stanąć przed takim zadaniem. Przecież mężczyzna to nie robot, może mieć przecież gorsze i lepsze dni. Rozmowa była by najlepszym rozwiązaniem.
Przyszedł mi jeszcze jeden pomysł do głowy , może kupcie jakieś zabawki w sex-shopie. Skoro wieczorami nie dajesz rady to użyj jakiegoś wibratora i zabaw się ze swoją dziewczyną , myślę że kobieta z takim temperamentem nie pogniewa się i nie odmówi.
<a href="http://reumatoidalne-zapalenie-info.pl">Reumatoidalne zapalenie stawów</a> - organizm atakuje własne stawy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: