Reklama:

Jak namówić koleżankę hetero na aktywność seksualną? (2)

Forum: My kobiety

gość
15-05-2021, 15:45:20

Hej jestem lesbijką i obecnie nie mam stałej partnerki. Bardzo podoba mi się pewna koleżanka i chociaż wiem, że ona jest hetero i ma chłopaka, zastanawiam się czy może dałoby się ją jakoś namówić na jednorazową zabawę? Jeśli ona nie chce nie musiałaby nic robić, wystarczyłoby żeby położyła się nago rozkraczona i pozwoliłaby mi się sobą zająć - popieścić piersi, zrobić minetkę, palcówkę, a może i włożyć sobie do środka dildosa. Bardzo by mi odpowiadał taki układ - po prostu ona zrobiłaby mi przysługę użyczając swojego ciała do dobrej zabawy, a po tym wszystkim mogłybyśmy jak gdyby nigdy nic udawać że nic nie było i normalnie się kolegować jak przedtem. Tylko nie wiem jak jej to zasugerować żeby się nie obraziła że niby chcę ją wykorzystać czy co... Ona wie że ja jestem les ale chyba się nie domyśla że mnie pociąga i że mam ochotę się z nią zabawić...
Forumowiczka
16-05-2021, 17:31:09

Jeśli jest w związku to wątpię, żeby poszła na taki układ. Poza tym to trochę niezdrowe i faktycznie można to odebrać jako chęć wykorzystania z Twojej strony. Powinnaś odpuścić. Już lepiej poszukać kogoś na Tinderze, a nie "namawiać" kogoś do zbliżenia
Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: